• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

Merhaba arkadaslar bende nuri beyle gokhan bey arasinda kaldim karar veremiyorum ozellikle cihan hasthanesi nasil gidenler ve memnun olanalar benide bilgilendirirse cok sevinirim nuri beyi taniyorum ona bir kac kere gitmistim genelde normal dogum yaptirmK isteyen ve guzel motive eden bi doktor ama gokhan bey nasil cok merak ediyorum birde muayene ucreti cihan hastanesinin ne kadar

evet kızlar sona yaklaştım. çarşamba sabah doğum var,dua edin kızıma sağ salim kavuşayım.artık doğumdan sonra görüşürüz. darısı bütün hamişlerimize, allah herkesi kurtarsın.kendinize iyi bakın.

Canım Allah bi avazda kurtarsın inşallah, dualarımız seninle, bebişine sağlıkla kavuşman dileğiyle, doğumdan sonra yine bekleriz :16:

tatrlım sen umuttepeye ayrıntılı ultrason için gittiğinde kadın doğum doktorundan sevk istediler mi? sevk almış mıydın ? ben almadım ama burdan bi arkadaşa alman gerekiyor demişler ben de sana sorayım dedim?

biraz geç oldu cevap için ama... bana görümcem hemşire arkadaşından almıştı randevuyuç hiç sevk meselesi olmadı. giden kişilerden de hiç duymadım. özeldeki doktorum yaptırsanız iyi olur dedi o kadar.

Canım ben Mehmet Ataman'a gidiyorum ilk hamileligimde de ona gitmiştim memnunduk o zaman.Normal dogumdu ilki bunu da normal düşündüğüm için Mehmet beyde normal doğum taraftarı bi sorun olmadığı sürece,onun için gene onu tercih ettim.Ilk zamanlar Nuri'ye gitmiştim Akademi'ye ama bi türlü içime sinmedi orası gene bildiğimiz dr.dan sasmayalim dedik.

benim kasıgımda fıtık oldugu için mecbur sezeryan olcam ama tercihim normaldi hep, Mehmet Ataman ı da iyi tanırım gercekten iyi bir hekimdir.

Merhaba canım, Halil Bey gerçekten ilgili ve güleryüzlü bir doktor. Ancak sadece sezeryan yapıyor. Tabi sezeryan düşünüyorsan sıkıntı yok, ama normal doğum düşünüyorsan son anda başka doktor doğumuna giriyor.Ben de bütün gebeliğim boyunca benle ilgilenen doktorun doğumumu yapsın istediğim için, istemeden de olsa değiştirmek zorunda kaldım. Bu gebeliğimde Eray Çalışkan'a gidiyorum. Halil Bey kadar güleryüzlü değil ama, çok iyi bir doktor o da.

benim kasıgımda fıtık oldugu için mecbur sezeryan olcam, ama akademi hastanesi konusunda cok tedirginim. doktoruma cok güveniyorum. Eray bey arkadasımın doktoruydu cok memnundu kendisinden

Merhaba arkadaslar bende nuri beyle gokhan bey arasinda kaldim karar veremiyorum ozellikle cihan hasthanesi nasil gidenler ve memnun olanalar benide bilgilendirirse cok sevinirim nuri beyi taniyorum ona bir kac kere gitmistim genelde normal dogum yaptirmK isteyen ve guzel motive eden bi doktor ama gokhan bey nasil cok merak ediyorum birde muayene ucreti cihan hastanesinin ne kadar

cnm ben Gökhan beyin 4 yıllık hastasıyım ve çok memnunum çok moral verıyor benım ıcın en onemlısı buydu.. cıhan hastanesıde güzel ben on gun once muayene oldum ücreti 62 liraydı tahlıllerde pahalı değil kesınlıkle gokhan beyı tavsıye ederım

cnm ben Gökhan beyin 4 yıllık hastasıyım ve çok memnunum çok moral verıyor benım ıcın en onemlısı buydu.. cıhan hastanesıde güzel ben on gun once muayene oldum ücreti 62 liraydı tahlıllerde pahalı değil kesınlıkle gokhan beyı tavsıye ederım

Ayy cok sevindim aldim randevumu carsamba gidicem insallah hastaneyide begenirim buarada gokhan bey normal dogumdan mi yoksa sezeryan dogumdanmi yana bi fikrin varmi hos gidince hepsini soracamda on bilgi topluyorun iste bazi doktorlar doguma girmiyormusta o yuzden cok tedirginim :'(

Günaydın güzel anneler, aranızda muayene için Eray Çalışkan'a giden var mı?

Ayy cok sevindim aldim randevumu carsamba gidicem insallah hastaneyide begenirim buarada gokhan bey normal dogumdan mi yoksa sezeryan dogumdanmi yana bi fikrin varmi hos gidince hepsini soracamda on bilgi topluyorun iste bazi doktorlar doguma girmiyormusta o yuzden cok tedirginim :'(

Sezeryandan yana diye biliyorum ben de cihan hastanesine gidiyorum.Ama doktorum farklı

Sezeryandan yana diye biliyorum ben de cihan hastanesine gidiyorum.Ama doktorum farklı

Yapma yaaa napcam ben simdi :'( cihan hastanesinide herkez pek ovdu ama bende beni gazlayacak doktora gitmem gerekiyorki ben normal dogum istiyorum cok uzuldum simdi akademiyede gitmek istemiyorum odalari fln cok kotu cunku ben tek kisilik oda istiyorum orda bi odada iki kisi oluyor

Yapma yaaa napcam ben simdi :'( cihan hastanesinide herkez pek ovdu ama bende beni gazlayacak doktora gitmem gerekiyorki ben normal dogum istiyorum cok uzuldum simdi akademiyede gitmek istemiyorum odalari fln cok kotu cunku ben tek kisilik oda istiyorum orda bi odada iki kisi oluyor

Ben akademi hastanesinde nuri beye gidiyorum kendisinden çok memnunum.
Daha önce 2 arakadaşımında doğumunu bizzat kendisi yaptırdı.
Hastanenin odaları 2 kişilik ama odadaki diğer yatağı istersen çok cüzi bir rakamla satın alabiliyorsun. Yani diğer yatak için arkadaşlarım 80 veya 100 tl gibi bişey ödemişlerdi ve odada tek başına kalmışlardı.

Bilgi vermek istedim.

Ben akademi hastanesinde nuri beye gidiyorum kendisinden çok memnunum.
Daha önce 2 arakadaşımında doğumunu bizzat kendisi yaptırdı.
Hastanenin odaları 2 kişilik ama odadaki diğer yatağı istersen çok cüzi bir rakamla satın alabiliyorsun. Yani diğer yatak için arkadaşlarım 80 veya 100 tl gibi bişey ödemişlerdi ve odada tek başına kalmışlardı.

Bilgi vermek istedim.

Evet bende normalde nuri beyin hastasiyim ama odayi satin almak icin 250 tl odeniyormus onu duyunca vazgecmistim birde cihandaki aletler daha yeni ve burda okudugum kadariyla randevuna hic zamaninda giremiyormussun ben istanbulda yasiyorum burdan gidip gelicem o yuzden tam zamaninda girmem lazim ben heralde cihana gidip tekrar nuri beye donucem gibi geliyor cunku adam acayip sicak kanli ve dogumlara giriyor bakalim carsamba kararimi verecem ama bilgilendirdigin icin tesekkur ederim

canım herşeyden önce senin doğumu nasıl istediğin önemli ve bebeğin o anki pozisyonu... senı kımse sezaryene zorlamaz.. doğumlara kendı gırıyor dıye bılıyorum.. hastanede güzel ben bugun gıdıp asılama yaptırdım hattaa gokhan beye dogumhaneyı falan gordum cok hızyenık ve ebeler çok ıyı ılgılenıyor guleryuzluler benı bayağı rahatlattılar mesela.. inşallh asılamam tutar da doğuma da giderim :)

canım herşeyden önce senin doğumu nasıl istediğin önemli ve bebeğin o anki pozisyonu... senı kımse sezaryene zorlamaz.. doğumlara kendı gırıyor dıye bılıyorum.. hastanede güzel ben bugun gıdıp asılama yaptırdım hattaa gokhan beye dogumhaneyı falan gordum cok hızyenık ve ebeler çok ıyı ılgılenıyor guleryuzluler benı bayağı rahatlattılar mesela.. inşallh asılamam tutar da doğuma da giderim :)

inşallahhh Allahım gönlüne göre versin kaçıncı aşılaman bu ilk mi

merhabalar ben gokhan beyın hastasıyım. sahsen ben sezeryandan yanayım su an ama doktorum bır kez bıle sezeryana yonlendırmedı benı. cok yakın bır arkadasım normal ıstıyor oda gokhan beyın hastası normal istıyorsan normal olur tabı dedı. gokhan bey cok ıyı bır hekım ve ınsan. annenın ıstegıne saygı duyuyor sezeryan ıstersen hayır yapma demez normal ıstersen de yaparız dıyen bırı..

Back