• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

Ayy cok sevindim aldim randevumu carsamba gidicem insallah hastaneyide begenirim buarada gokhan bey normal dogumdan mi yoksa sezeryan dogumdanmi yana bi fikrin varmi hos gidince hepsini soracamda on bilgi topluyorun iste bazi doktorlar doguma girmiyormusta o yuzden cok tedirginim :'(

canım bugündü randevun nasıl geçti umarım memnun kalmışındır

Canım öncelikle hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebisini :) bu benim 2. gebeligim ilk doğumumu alikahyada normal doğum olarak yapmıştım. Allah razı olsun ebesi,hasta bakicisi, temizlik elemanı bile çok iyi davranmisti bana doğumda sorunsuz geçmişti bi sorun yaşamadım. Özelden tek farkı odaların tek kişilik olmamasıydi.Zaten akşam 7 de doğum olmuştu sabah 8 de de çıkmıştım o da pek sorun olmamıştı yani.Simdiki gebeligimde cihana gidiyorum.Dogumu epidural normal istediğim için dogumuda cihanda yapmayı düşünüyorum.Bi arkadaşımda 10 gün önce Alikahyada epidural sezeryan doğum yaptı o da memnun kalmış tek fark odalar 2 kişilik dedi oda,ilgi alaka iyiydi dedi.Senin doğum şeklin belli mi canim?

şimdilik nomrl gözküyor cnm ..benm 12 haftada düşük riskimden dolyı alikahyada yattımm..ozmanda çok memnn kalmıştım..herkes çok ii di ve tertemizdi..bakalım..hiçte orda dr gumm cnm benntmedim ne ne olur bilmm cnm..alikhyada epidural yaptıklrını bilmodu

Guzeldi valla doktor cok sirin goremedi alttan bakti ugrasti gormek icin oyle emek sarfetmesi hosuma gitti cuma tekrar cagirdi bakalim

hayırlısı ınsallah canım.. gerçekten çok ilgili gece gündüz istediğin zaman arayıp ulaşabılıyorsun çok ilgili ve çok güler yüzlü gerçekten insana çok moral verıyor sağolsun...

çok güzel olmuşlar bebkli olanlardanmı yaptın yoksa puset tarzı olanımı bebek olanıda tülün içine sardınmı o şekilde resmi varmı birde bu ne kadara mal oluyor şeker falan varmı yanında.

cok uyguna mal oluyor canım ben ıkı cesıt yapıcam 3er tane yaptım su an ıkısınn de aynısı tabı mavılısı:) ben ıkı cesıt yaptım aslında seker deıl bunlar buzdolabı magnetı.. kece 3 mılyon buyuk bır parcası. bır ıkı renk alsan yetıyor. bır tanesınden 10 15 tane cıkar.. tulu de metresı 2.5tl. cok uygun. mıknatıs 10kurus kurdela da 2 tl ıdı ama topu.
benımkıler bıtınce koyacagım:)

Arkadaslar bugun cihanda kan verdim gebelik degerime bakildi telefonda ogrendim sonucu simdi internetten bakmak istiyorum ama benden ornek numarasi istiyor bunu nerden ogrenebilirim internetten bakan varmi hic

Arkadaslar bugun cihanda kan verdim gebelik degerime bakildi telefonda ogrendim sonucu simdi internetten bakmak istiyorum ama benden ornek numarasi istiyor bunu nerden ogrenebilirim internetten bakan varmi hic

canım burada paylaşabilirsin bazen bilgisi olan oluyor sana yardımcı olabılırler inşallah

canım sana bır numara vermelerı lazımdı hanı kucuk bır kagıtta tekını kan tahlılınn ustune yapıstrıolar tekını de sana vermelerı lazmdı. o olmadan ogreenemzsın :(

Back