• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

merhaba canım,üniversiteden randevuyu netten karışık geldiği için telefonla aldım direk hastanenin iletişim numarasını aradım,ayrıntılı ultrason için randevu almak istediğimi söyledim bana başka bi numara verdiler orayı aradım ordaki hemşire kaçıncı haftam olduğunu sordu ona göre gün verdi.kadın doğum kısmına gelirsin dedi saat verdi.Randevu alması kolay oldu da bakalım orda çok bekler miyim nasıl olur.onu da yaptırınca anlatırım :) haftaya salı gidicem 1 haftam kaldı.

Tamam canım çok sağol bende yarın ariyim bakim.

merhaba canım,üniversiteden randevuyu netten karışık geldiği için telefonla aldım direk hastanenin iletişim numarasını aradım,ayrıntılı ultrason için randevu almak istediğimi söyledim bana başka bi numara verdiler orayı aradım ordaki hemşire kaçıncı haftam olduğunu sordu ona göre gün verdi.kadın doğum kısmına gelirsin dedi saat verdi.Randevu alması kolay oldu da bakalım orda çok bekler miyim nasıl olur.onu da yaptırınca anlatırım :) haftaya salı gidicem 1 haftam kaldı.

Canım ya aradım ama operatöre baglanamadim bi türlü.Sana verdikleri noyu bana iletir misin rica etsem?

Merhaba bayanlar. Üniversitede ayrıntılı ultrasonu uz. Dr. Yasemin doğan yapıyor. Gidince karıştırmayin kadın doğum poliklinigine değil kadın doğum servisine gideceksiniz. Yatan hastaların olduğu bölüm yani. İnşallah hepinizin Bebişleri sağlıklıdır.

Merhaba bayanlar. Üniversitede ayrıntılı ultrasonu uz. Dr. Yasemin doğan yapıyor. Gidince karıştırmayin kadın doğum poliklinigine değil kadın doğum servisine gideceksiniz. Yatan hastaların olduğu bölüm yani. İnşallah hepinizin Bebişleri sağlıklıdır.

Amin insallah sagliklidir bebecikler :)Teşekkürler uyariniz için.Bi de randevu alabilseydim iyi olacaktı ama kimse tele cvp vermiyor :(

merhaba arkadaşlar umarım sizler ve bebişlerinz çok iyidirr:) sizlere bir konu danışmak istedim.. 32. haftam doluyor yarın ayrılıp ayrılmama konusunda çok kararsızım sizlerin fikri nedir 1 2 hafta daha çalışsam mı? bir sağlık sorunm yok çok sukur ama dınlenmek de ıstıyorum son zamanlarımda.. sıkılır mıyım dıye korkuyorum ama sıkılmaya da pek vakıt kalmaz sanırım.

merhaba arkadaşlar umarım sizler ve bebişlerinz çok iyidirr:) sizlere bir konu danışmak istedim.. 32. haftam doluyor yarın ayrılıp ayrılmama konusunda çok kararsızım sizlerin fikri nedir 1 2 hafta daha çalışsam mı? bir sağlık sorunm yok çok sukur ama dınlenmek de ıstıyorum son zamanlarımda.. sıkılır mıyım dıye korkuyorum ama sıkılmaya da pek vakıt kalmaz sanırım.

ben 32 haftalıkken çalışabilir raporu aldım 1 hafta çalıştım izne çıktım dayanabildiğin yere kadar dayan zaten belli bi yerden sonra bebiş izin vermiyo çalışmana :)

teşekkür ederim paylaşımın için ben de aslında oyle dusunuyorum ama bazen bebegın dınlensın ızın al dıyor bır tarafım.. dıger tarafım 1 hafta olsa da calıs sana lazım bu 1 hafta dıyor :) yarın karar vermelıyım o yuzden sızlere danıstımm..

merhaba canım ben de cihanda doğum yapacağım nasipse.Benim iki arkadaşım da orda doğum yaptı son 6 ay içinde biri epidural sezeryandı çok rahat geçmiş ne epiduralin acısını hissetmiş ne de başka bi sıkıntısı olmuş gökhan beye gidiyordu doktoru da çok rahatlatmış doğumdan önce ..memnun ayrıldı.sadece hastanedeki hemşireleri yetersiz bulmuşlardı,servisteki bu serumlarla ya da ilaç saatleriyle ilgilenen hemşirelerden bahsediyordu yaşları küçük stajyer gibiler sanki biraz ciddiyetsizdiler ben de görmüştüm ziyaretine gittiğimde.ama bebek hemşireleri gayet iyiydi.genel anlamda memnundu.hatta Yoğun bakımda kalmıştı bebekleri 3 gün ne yazık ki onu da tecrübe etmişlerdi ,yenidoğan yoğun bakım ünitesi de gayet yeterli imiş.

hımm sagolasınn bilgiler ıcın :) yenıdogan unıtesını merak edıyordum yeterlı olmasına sewındım cok.. hadı bakalm ısl hepımızın ıyı gecer :) benım de doktordum gokhan bey bu arada.. ınsanı rahatlatıyor gercekten..

Canım yaa ulaştım ben ama bayan dedi ki burda doğum dr.u yazması lazım ultrasonu dedi sen direk randevuyu nasıl aldın?

Canım yaa ulaştım ben ama bayan dedi ki burda doğum dr.u yazması lazım ultrasonu dedi sen direk randevuyu nasıl aldın?

allah allah bana da dediler ki yeşil kartlı değilse sevk falan gerekmiyor direk gelebilirsin dedi.benim de kafam karıştı şimdi yaa ben de arıcam sorucam

tatrlım sen umuttepeye ayrıntılı ultrason için gittiğinde kadın doğum doktorundan sevk istediler mi? sevk almış mıydın ? ben almadım ama burdan bi arkadaşa alman gerekiyor demişler ben de sana sorayım dedim?

BİZDE DRDAN geldik..nst de hep sorun çıkrıyuor..hiç oyanmıyor bebğim..dr her sefrinde uzun tutuyor..hoşuma gtmedi kesin uyuyodr dedi..ama hakkettn o odada hiö harekt etmiyorrr..usgye soktu..kalp atışlrını dineldi..dinlerken bi vurduu güldük baya..drun eli havaya kalktıı ...suyum ii..bebğim ii..rahimde açıklık yok..erken gelemeye niyetizm yok...her şeyimz ii..
sata göre 35+2 olduk ama usgde 36+3 çıktı..ama sat öenmli..
2921 gr olmuşuzz.saçlı bir kızım olckmışş...merak etti ense saçı 4 cm dedi..bende hayatta sevmm yeni doğn çocukta saçı..ama kısmaet..sonra gttk tark aldık..bebedorunn çok tatlı hem fırça hem tark ucşlrı yumuşak toplu birşey..saçlı olcak bari alim dedim..bizden bu kdr..her şeyimzz yolunda gidyor yaniii

allah allah bana da dediler ki yeşil kartlı değilse sevk falan gerekmiyor direk gelebilirsin dedi.benim de kafam karıştı şimdi yaa ben de arıcam sorucam

Canım ben özele gittiğimi, ordaki dr.un yazdığını söyledim acaba sana ultrasonu devlet hastanesi dr.u yazdı gibi mi düşündü?

Back