Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallahhh Allahım gönlüne göre versin kaçıncı aşılaman bu ilk mi
merhabalar ben gokhan beyın hastasıyım. sahsen ben sezeryandan yanayım su an ama doktorum bır kez bıle sezeryana yonlendırmedı benı. cok yakın bır arkadasım normal ıstıyor oda gokhan beyın hastası normal istıyorsan normal olur tabı dedı. gokhan bey cok ıyı bır hekım ve ınsan. annenın ıstegıne saygı duyuyor sezeryan ıstersen hayır yapma demez normal ıstersen de yaparız dıyen bırı..
Sanırım başka şansımız yok.Ben üniversiteden Eray beye randevu almayı düşünüyorum zaten dr.um da onu onermisti ultrasonu özelde yaptirirsam.
Naykocum bugün gittim doktor yasemin doğana detaylı ultrasonu mu yaptırdım. Sevk filan istemedim kimliğimi verip sıra numarası aldım sıram gelince de içeri girdim.Çok şükür bi sıkıntı yok kuzumda.Yani eğer randevu almadıysan eray beyden, umuttepede sevk gerekmiyor diye bilmeni istedim.
Canım sevindim bi sorun olmamasına :) gittiğinde ayrıntılı ultrason icin mi sıra nosu aldın yoksa muayene icin mi sıra aldın? Bide sabah erken mi gittin canım? Ilk defa gideceğim üniversiteye islerimi halledemeden geri dönmek istemiyorum.
merhabalar ben gokhan beyın hastasıyım. sahsen ben sezeryandan yanayım su an ama doktorum bır kez bıle sezeryana yonlendırmedı benı. cok yakın bır arkadasım normal ıstıyor oda gokhan beyın hastası normal istıyorsan normal olur tabı dedı. gokhan bey cok ıyı bır hekım ve ınsan. annenın ıstegıne saygı duyuyor sezeryan ıstersen hayır yapma demez normal ıstersen de yaparız dıyen bırı..
kızlar bende 4 haftalık gebeyim ve 3 gündür çok kasık agrım var normal midir ?
canım sana verdiğim numaradan randevu alıyorsun. hic sevk mevk deme sen direk detayli ultrason için randevu alicam de. sonra iste artik hangi saate verirlerse kadin doğum yatan hasta kismina gidiyosun ana Bina 1.katta Bölüm sekreterine diyorsun şu saatte randevum var diye sadece kimliğini vermen yeterli o kayit yapıyor senin gibi gelenler olur zaten orda goruceksin iste sıra numarasi veriyor kim önce geldiyse artık o sıra numarasina göre giriosun.sadece şu oldu 1 dediler 2 de girebildim onun dışında hiç gozunde büyütme git gel yapmana gerek kalmicak hemen o gün halloluyor.
Canım aldım randevu sonunda açtılar telefonu.16 aralik sabah 9da gideceğim çok sağol :)
Rica ederim tatlım nedemek birbirimize destek için burdayız hadi inşallah hayırlısıyla detaylı ultrason işini de atlatırsın .
bende cihan hastanesine gdiiyorum..drdumdan herşeyden memenunum ama nedense doğuma karr veremdim kadın doğum da yapmayı düşünyorum alikahyada..ne etcem bilmiyorum artıkk.. az da kaldı du abaklım ne olcak :))
slm arkadaşlar birşey sorucam bebek şekeri yapmak istiyoruzda arkadaşla bir kaç yer biliyorum malzeme almak için ama sizinde fikrinizi almak istiyorum en uygun nerde var hem kapı süsü hem şeker yapıcaz belki bildiğiniz toptan uyguna veren yerler vardır.paylaşırsanız çok sevinirim.yerin isminide yazarsanız çok iyi olur.şimdiden teşekkürler.