• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

bu arada cıhanda dogum yapan arkadaslarımız varsa tecrubelerını anlatırsa cok sevınırımm.. malum az kaldı doguma ve hastane yenı oldugu ıcın cok tanıdıgım yok dogum yapan ve sıstemlerı nasıl ılgılıler mı falan cok merak edıyorum. ozellıkle epıdual sezeryanı merak edıyorum. sımdıden tesekkurlerr.

biz dün doktora gittik ama gece eve gelmediğim için yazamadım size bizimki ters durmaktan sıkılmış sanırım poposunun üstüne oturmuş doğum nasıl olacak hala belli değil 32+2 günlük 1919 gr olmuşuz bu sefer hiç göremedim yüzünü filan ççalışabilir raporumuzuda aldık koşturmaya devam doktorla konuşmadım çünkü hala normalmi sezeryanmı belli değil 2 hafta sonra tekrar gidecem yine ters duruyorsa ona göre konuşacam artık

bu arada cıhanda dogum yapan arkadaslarımız varsa tecrubelerını anlatırsa cok sevınırımm.. malum az kaldı doguma ve hastane yenı oldugu ıcın cok tanıdıgım yok dogum yapan ve sıstemlerı nasıl ılgılıler mı falan cok merak edıyorum. ozellıkle epıdual sezeryanı merak edıyorum. sımdıden tesekkurlerr.

aynen bende orda yapacam ama hiç hastaneyi gidip gezmedim çok merak ediyorum

yok canım toplam 250 tl verıyorsun. ama ıyıkı yaptırmısım dıyorum doktor tam yarım saat tum ayrıntısıyla tum organlarını ıncelemıstı. cok sukur saglıklı gorundu her sey. onceden mudahale edılebılen durumlar ıcın cok onemlıymıs... semıh bey de alanında cok uzman gercekten aklımda ne kadar soru varsa sormustum sagolsun cok acıklayıcı bılgıler vermıstı bana..

ayrıntılı usg yi eray bey yapmıştı bana 200 tl ye ve içimi çok rahatlattı yaptırılmalı diye düşünüyorum

arkadaşlar hepinize çoooookkk selamlar,

uzun zamandır katılamıyorum aranıza.Allah hepinize hayrlı doğumlar nasip etsin inş,olmayanlara da hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşşşşş...biliyosunuz ben tedavi görüyordum 1.aşılamamı da olmuştum o da olmayınca karar aldım tedaviyi bırakma yönünnde.şimdi tekrar denemeye karar verdim bi dostumun tavsiyesiyle kadın doğum hastanesinde ERTAN beye muayene oldum geldiğim aşamaları anlattım ve onca ayımın boşa gittiğini anladım:( bana rahimle ilgili hiçbir şey yapılmamıstı önceki tedavimde.ertan beyde aşılamadan önce rahim filmi çekip sorunun ne olduğunu anlayıp gerekrse aşılamaya gidilmesi gerektiğini söyledi.bi normal olarak rahim çekimi varmıs bu bayıltmadan acılı bi işlem oluyomus ve radyasyon fazlasıyla alınıyomus örneğin müdahale gereken bi durum görünürse yapamıyomus bu yöntemle,2.olarak da laparoskopi varmış bu baya ameliyat gibi birşey bayıltıp karından kamerayla girip bakıyomus tüplerin durumuna veya yapışıklık var mı bu yöntemle düzeltebiliyomus...sizlere sorum ne yapmalıyım?laparoskopi olmalı mıyım?olan arkadaslarım varsa eğer lütfen yardımcı olun biraz araştırdım bu tedaviyi olup hamile kalanlar olmuş kafam çok karıştı lütfen yardım şimdiden sağolun.

konuyla ilgili pek bilgim yok ama gittiğin doktorun geçmişte ne kadar başarılı olduğu önemli doktor hakkında biraz araştırma yapman ve sakın umudunu kaybetme allah büyük inşallah sanada nasip edecek bir bebiş

Bugün bizimde kontrolümüz vardı :49::emir_bebek:
Cinsiyetimizin kız olduğu kesinleşti geçen aydan doktorumuz kıza benziyor demişti ama ben iyice netleşsin öyle söylerim demiştim :1:
Çok şükür sağlıkla ilgilide detaylı ultrason muayenesi yapıldı herşey normal olması gerektiği haftadaki gibi büyüyor bebeğim :nazar::16:
Rabbim gönlümüze göre verdi Allah sağ salim o günlere ulaştırsın inşallah hepimizi, kucağıma alacağım günleri iple çekiyorum :16::52:

çok sevindim sağlıkla kucağına aldığın günleride paylaşacaksın inşallah hayırlı uğurlu olsun kızımızzz

Evet canım o işlemi diyorum.Dr bu muayenemde kendide baktı bunlara ama benim rapor yazma yetkim yok dedi sanırım prof.lar bu ultrasonun raporunu yazabiliyor.Sizin kararınız ister yaptırın ister yaptırmayın dedi.Ben bi sorun görmedim falan dedi bende kararsız kaldım canım napsam diye.

Canım karar senin tabiki ama doktorunda demiş bir sorun yok diye. İçini rahat tut derim :16:

biz dün doktora gittik ama gece eve gelmediğim için yazamadım size bizimki ters durmaktan sıkılmış sanırım poposunun üstüne oturmuş doğum nasıl olacak hala belli değil 32+2 günlük 1919 gr olmuşuz bu sefer hiç göremedim yüzünü filan ççalışabilir raporumuzuda aldık koşturmaya devam doktorla konuşmadım çünkü hala normalmi sezeryanmı belli değil 2 hafta sonra tekrar gidecem yine ters duruyorsa ona göre konuşacam artık

ayyy yerim ben onu maşallah size inşallah bizde o günleri görürüz canım, Allah bi avazda kurtasın inşallah :16:

konuyla ilgili pek bilgim yok ama gittiğin doktorun geçmişte ne kadar başarılı olduğu önemli doktor hakkında biraz araştırma yapman ve sakın umudunu kaybetme allah büyük inşallah sanada nasip edecek bir bebiş

doktoru araştırdım iyi ama bi tek onun söylemesiyle kalmıcam araştırdım başka doktorlara da görünücem bakalım hayrlısı tşk ederim cevabın için...bir de reglim biteli 10 gün falan oldu bittiğinden beri göğüslerim öyle ağrıyor ki normalde regle yakın olur veee günüme daha varken leke gelmeye başladı çoookkk açık kahve renginde ne olabilir ki?bilen arkadaşlarım varsa cevap bekliyorum

merhaba canım ben de cihanda doğum yapacağım nasipse.Benim iki arkadaşım da orda doğum yaptı son 6 ay içinde biri epidural sezeryandı çok rahat geçmiş ne epiduralin acısını hissetmiş ne de başka bi sıkıntısı olmuş gökhan beye gidiyordu doktoru da çok rahatlatmış doğumdan önce ..memnun ayrıldı.sadece hastanedeki hemşireleri yetersiz bulmuşlardı,servisteki bu serumlarla ya da ilaç saatleriyle ilgilenen hemşirelerden bahsediyordu yaşları küçük stajyer gibiler sanki biraz ciddiyetsizdiler ben de görmüştüm ziyaretine gittiğimde.ama bebek hemşireleri gayet iyiydi.genel anlamda memnundu.hatta Yoğun bakımda kalmıştı bebekleri 3 gün ne yazık ki onu da tecrübe etmişlerdi ,yenidoğan yoğun bakım ünitesi de gayet yeterli imiş.

Canım bana üçlü test ve ayrıntılı usg yazdı iste bu ayda yapiliyormus.üçlü testi cihanda yapiyolarmis ama ayrıntılıyı ya üniversitede yada özelde yapiyolarmis.Mehmet Ataman bi dr.a yönlendirdi özele ama muayenehane nosundan ulaşamadım,fiyat bilgisi de alamadım.Universiteye gitmekte ölüm geliyor bana bide ultrason ileri bi tarihe veriyolar onun icin karar veremedim canım yaa.

ben de cihanda lütfiye hanıma gidiyorum.Ayrıntılı ultrasonu aynen dediğin gibi özelde ya da üniversitede yaptıklarını söyledi.Ben senin bebeğinde herhangi bir aksi durum görmedim o yüzden üniversiteye gitsen de olur özele boşuna verme yine de karar senin dedi.Ben üniversiteden randevu aldım ayın 19 una gün verdiler mecburen ileri tarihe veriyorlar çünkü22.haftadan sonra yapılması gereken birşey.

Canım bana üçlü test ve ayrıntılı usg yazdı iste bu ayda yapiliyormus.üçlü testi cihanda yapiyolarmis ama ayrıntılıyı ya üniversitede yada özelde yapiyolarmis.Mehmet Ataman bi dr.a yönlendirdi özele ama muayenehane nosundan ulaşamadım,fiyat bilgisi de alamadım.Universiteye gitmekte ölüm geliyor bana bide ultrason ileri bi tarihe veriyolar onun icin karar veremedim canım yaa.

bu arada fiyat 350 tl imiş zaten izmitte özel 2 prof yapıyormuş.

ben de cihanda lütfiye hanıma gidiyorum.Ayrıntılı ultrasonu aynen dediğin gibi özelde ya da üniversitede yaptıklarını söyledi.Ben senin bebeğinde herhangi bir aksi durum görmedim o yüzden üniversiteye gitsen de olur özele boşuna verme yine de karar senin dedi.Ben üniversiteden randevu aldım ayın 19 una gün verdiler mecburen ileri tarihe veriyorlar çünkü22.haftadan sonra yapılması gereken birşey.

Canım üniversiteden randevuyu telle mi aldın netten mi aldın? Bide hangi dr.a aldın?

Kızlar merhaba tekrardan, biliyorsunuz düşükten sonra 2. kez hamile kaldım. Düşmeseydi şuan 22 haftalık olacaktı ama Allah birini alıp diğerini veriyor çok şükür. Dün ilk kontrole gittim. Kalp atışını duyduk. Dakikada 117 kez atıyormuş bebeğimin kalbi. Rahmin tam ortasına yerleşmiş, çok iyi bir yerde dedi doktor. Haftasıyla aynı gidiyor ne önde ne geride şimdilik. Sizinle de paylaşmak istedim.
Buarada sizleri takip ediyorum sürekli. Bazılarınızın doğumuna çok az kaldı. Herkese sağlıkla hayırlı doğumlar diliyorum.Sevgiler & Selamlar.

Canım üniversiteden randevuyu telle mi aldın netten mi aldın? Bide hangi dr.a aldın?

merhaba canım,üniversiteden randevuyu netten karışık geldiği için telefonla aldım direk hastanenin iletişim numarasını aradım,ayrıntılı ultrason için randevu almak istediğimi söyledim bana başka bi numara verdiler orayı aradım ordaki hemşire kaçıncı haftam olduğunu sordu ona göre gün verdi.kadın doğum kısmına gelirsin dedi saat verdi.Randevu alması kolay oldu da bakalım orda çok bekler miyim nasıl olur.onu da yaptırınca anlatırım :) haftaya salı gidicem 1 haftam kaldı.

eveett arkadaşlar, doğumu görev yaptığım güneydoğu şehrinde değil de memleketim izmitte yapmak istediğim için haftasonu geldim uçakla. bugünde cihanda mehmet atamanda randevum vardı. doğum gününü kararlaştırdık, 9 aralık:18: tabii o zamana kadar beklerse oğluşum:1: dr sezeryanı spinal anestezi yapalım diyor, bense genel anestezi istiyorum. şimdilik onu kararlaştırmadık. hasta yatışla da görüştüm. 1.050 tl diyor herşey içinde. gelişmeleri yazarım, Allah hepimizi sağ salim bebişlerimize kavuştursun inş:emir_bebek:

eveett arkadaşlar, doğumu görev yaptığım güneydoğu şehrinde değil de memleketim izmitte yapmak istediğim için haftasonu geldim uçakla. bugünde cihanda mehmet atamanda randevum vardı. doğum gününü kararlaştırdık, 9 aralık:18: tabii o zamana kadar beklerse oğluşum:1: dr sezeryanı spinal anestezi yapalım diyor, bense genel anestezi istiyorum. şimdilik onu kararlaştırmadık. hasta yatışla da görüştüm. 1.050 tl diyor herşey içinde. gelişmeleri yazarım, Allah hepimizi sağ salim bebişlerimize kavuştursun inş:emir_bebek:

Allah hayırlısıyla kurtarsın canım :16:

Back