arkadaşlar hepinize çoooookkk selamlar,
uzun zamandır katılamıyorum aranıza.Allah hepinize hayrlı doğumlar nasip etsin inş,olmayanlara da hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşşşşş...biliyosunuz ben tedavi görüyordum 1.aşılamamı da olmuştum o da olmayınca karar aldım tedaviyi bırakma yönünnde.şimdi tekrar denemeye karar verdim bi dostumun tavsiyesiyle kadın doğum hastanesinde ERTAN beye muayene oldum geldiğim aşamaları anlattım ve onca ayımın boşa gittiğini anladım
bana rahimle ilgili hiçbir şey yapılmamıstı önceki tedavimde.ertan beyde aşılamadan önce rahim filmi çekip sorunun ne olduğunu anlayıp gerekrse aşılamaya gidilmesi gerektiğini söyledi.bi normal olarak rahim çekimi varmıs bu bayıltmadan acılı bi işlem oluyomus ve radyasyon fazlasıyla alınıyomus örneğin müdahale gereken bi durum görünürse yapamıyomus bu yöntemle,2.olarak da laparoskopi varmış bu baya ameliyat gibi birşey bayıltıp karından kamerayla girip bakıyomus tüplerin durumuna veya yapışıklık var mı bu yöntemle düzeltebiliyomus...sizlere sorum ne yapmalıyım?laparoskopi olmalı mıyım?olan arkadaslarım varsa eğer lütfen yardımcı olun biraz araştırdım bu tedaviyi olup hamile kalanlar olmuş kafam çok karıştı lütfen yardım şimdiden sağolun.