Koca her zaman bulunur ama anne bir tanedir

Montton buydu ve iyi biri olsa okey miydi yani?

Sana bir şey yazacağım. Yaşım 32 evliyim. Oku bakalım ne çıkaracaksın;

2018 yılında vefat eden dedem son yıllarda yatağa bağlıydı. Anneannem ve dedem 56 yıldır evliydi. Dedem beze bağlı olunca inanır mısın rahmetli anası mezardan çıktı. Altını aldı oğlunun. Geceleri de mezara geri döndü. Anneannemin de işine geldi tabi. Yattı uyudu dinlendi... hatta iki üç de estetik yaptırdı... kendine geldi kadin. E kolay mı mezardan çıkmış kaynanasi...

İroni ile dolu bu hikayeden sonra sanırım evlendigin insana bakış açın değişir.

Yetiskin olunca ihtiyaç olan şey eştir.
B.k bulursun iyi esi bu kafayla

Kardeşim olabilir misin?

Herkes anne baba olmamalı diye böylesine diyoruz işte. İnsan evladını bu denli kırıp dökemez. Tabi ki ufak tefek kavgalar olur ama çocuğun sana karşı kendini yabancı hissediyor şefkatini, merhametini, sevgini göremiyorsa annelik, babalık bu değildir. Evlat ayrımını anlamış değilim zaten. Bu yüzden yalnız büyümüş olanları şanslı da bulmuyor değilim. Sürekli sıkıntı, dtresin olduğu bir aile de büyümektense yalnız olmak seni güçlü kılar. En azından o hayata alışmış olursun. Kendi hayatını kurarken annenin nikah gününde yalnız bırakarak seni cezalandırmasını yaşamamış olur aileni kurarsın. Ama böyle devamlı bir dert, içinde buruklukla yaşıyorsun.
O yüzden siz annenizle ne kadar mesafeli olursanız o kadar sağlıklı olacaktır.

Neden hala annenizin faturasini oduyorsunuz akillanmaniz icin daha ne olmasi lazim bana tokat atan dugunumu rezile den annenin yuzune bakmazdim buraz kendinize donun buyuk cocuklar her zaman somurulur kendi keyfinize bakin haketmiyor anneniz herhangi bir degeri

İyi erkekler çok fazla haklısın sende yedinci kocaya varmadan buldun çok şükür.

Rach farkında mısın ne dedıgının.
Kendı Agzınla dıyosun anamla sorunum olmamasına ragmen dıye.
Bu kızın anası sorunluannesının nesini anlayacak acaba?
Annelıgı kutsallastırmayııııın her anne kutsal degıldır
Her anne anne degıldır dokunulmaz degıldır
Annedir ne yapsa yeridir diyemeyiz
Uygun zamanda sevıstı dıye herkes dogurur zaten. Dogurdu dıye herkes Dokunulmaz sıze gore

Vay babam vay
Isırpıları da anlayalım o zaman. Katilleri de.

İyi erkekler çok fazla haklısın sende yedinci kocaya varmadan buldun çok şükür.
Üyeyi tanıyor musunuz?
Sızde beklemediğim bı hamleydi o yuzden soruyorum gecmıs konuları mı var bu kadar acımasız bı yorum yaptınız
7.kocaya varmadan fılan dıye

Üyeyi tanıyor musunuz?
Sızde beklemediğim bı hamleydi o yuzden soruyorum gecmıs konuları mı var bu kadar acımasız bı yorum yaptınız
7.kocaya varmadan fılan dıye
Evet çok denk geldim yorumlarına. Kendisi insanları boyları,ten renkleri,memleketleri hatta ayakkabı numaraları konusunda bile zorbalıyor. Muhtemelen siz çok denk gelmediniz ama forum müdavimleri çok okumuştur onun düşünmeden yazdığı yorumları. Millete tavsiye vermeden önce oturup bu zamana kadar yaptığı tercihlere bakmalı önce kendisi ama onu akıl edemiyor. Bende hatırlatma bakımından böyle sert çıkıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…