How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

'koca evi meydan lokması baba evi zindan lokması' dertliyim işte

Çocuklarınız da çok küçük. Ev ev üstüne de çok zor.
Ufak bir eve çıkın diyeceğim ama bu şu durumda mümkün değil...
Aileniz haksız ama birde onlardan dinlesek. Ne derlerdi acaba
İki çocuğunuz var üstelik daha bebek sayılırlar..
kolay değil aileniz içinde , sizin vızır vızır dönmeniz lazım evde..
Gerçek bu, hayat bu işte... sorumluluklarınız çok fazla (tercihlerimizi yaşıyoruz bu hayatta)
Çok fazla fedakarlıklar yapmanız gerekiyor. Evlat sahibisiniz
Kaç yaşındasınız? hafta sonları çalışıyor musunuz? eve giriş çıkış saatleriniz erken mi gec mi? bu soruları çoğaltabiliriz...
İki küçük çocuk kolay değil, biri kreşe gitmiş olsa da farketmez..
İnsan belli bir yaştan sonra inanın darlanıyor. Yinede en güvenli yer ailenizin yanı
Baba napıyo diye sormuyorum... eminim işe yaramaz biridir. Yoksa bu derece mağdur olmazdınız.

not: sadece ilk sayfayı okudum.

gerçekten boşanıp aileyle oturmak zordur allah göstermesin kimseye yalnız yaşıyorum ben hiç evlenmedim yalnız yaşamak ayrı dert bide 2 çoçugun varmı babası nafaka vermiyo mu?

Ne yap et ayrı eve çık. Boşanınca o eve gitmen hata zaten. Ne kadar anne baba da olsalar ezikliyolar işte... Boşanmanın ve onlara yük olmanın hırsını çıkarıyor senden

çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ayrı eve çıkabilsen keşke.Tek çaren bu gibi

Canım inşallah tez zamanda kendine bir ev tutarsın
Gündüzleri çocuğu bırakırsın, akşamları alıp güzelce evinize gelir, huzur içinde oturursun

Ben bir bayan için çocuk Esirgeme kurumunu aramış tım. Çocukların ailelerin ile kalabilmesi için annelere ek ücret verebiliyoruz yada ücretsiz kreş vs gibi yardim sağlayabiliyor uz demişler di. Bence bir görüşün ve ayrıca eve çıkın. Ne biçim aile böyle. Nedemek sıktır git. O lafı nasıl der bir baba. Yemeğin yanına 1 havuç rendelemeyi nasıl olay yapar bir anne. Çocuk çöpe atıcam dediyse annen gidip bir sarılıp ben seni bırakmam ama demiyor sa napıyım öyle anneanneyi. Çöpe atsa poşete yazık

bir şeyi anlamadım sevgili konu sahibi sererbah sererbah
bu adam hem çocuklara nafaka vermiyor hem de istediği zaman çocukları gelip görüyor mu
eğer öyleyse bu nasıl bir yüzsüzlüktür

canım mahkemenin belirlediği günlerde ayda iki haftasonu yatılı gidiyorlar yazın bir ay sömestr da 1 hafta alma hakkı var..

çatır çatır alıyor valla.. vermeyim desem çocuklar çok özlüyorlar..

İnsanın kendi öz anne ve babası böyle yapıyorsa gerisini düşünemiyorum.
Ne acı :(
Rabbim hayırlı kapılar açsın.

Canim büyük oğlun eğer onunla yaşamak istiyorsa bence haftada 2-3 gun gönder. Hem ilişkileri kuvvetlenir hem de masraflarını karşılar. Belki 300 tl gibi komik bir parayi vermemek için bukadar yirtinmasina gerek kalmaz.

çocuk ateşlenmiş doktora götürmemiş taa ciğerine inmiş bronşite çevirmiş çocuğa annen götürsün demiş..

2 gün acile götürdüm baya bi taksi parası vererek siz düşünün artık..

çocuk ateşlenmiş doktora götürmemiş taa ciğerine inmiş bronşite çevirmiş çocuğa annen götürsün demiş..

Yapacak birsey yok maalesef. Bunları çocuklar şimdi göremez büyüyünce evlenir ken en ufak yardımı olmayınca anlar artık. Üzme canını. Birileri çocukları kreşe veya yuvaya ver demişler. En azından gün içinde annen eziyet etmez onlara.

Anneni de birgün al randevu psikiyatriye götür. Doktor sakinleştirici versin. Yaslaninca insanlar duygusal karmasalar yaşayıp sapıtabiliyor.

Burda her derdini doken evli hatunlara hemennn bosan diyen baba miras yediler var..
bence konu sahibesinin dedginn tam tersine insanin kendi ailesinden gordugu siddet daha cok yaralar,
son nokta olarak bilinen baba evi,biraz huzursuz koca evine tercih edilirmi bilmem.
Buyukler yaslandikca daha tahammulsuz hale geliyorlar..Gurultu ve sorumluluk hayatini calisarak gecirmis insanlara agir gelebiliyor..
ev tut,krese yolla falan kolay cumleler,gelirin enaz 4 bin ve uzeri olmasi lazim.olsa bile bir yaniniz hep eksik..
çok teşekkürler..

evet maaş yetmiyor..
eski eş adam değil adam olsa evine ekmek getirse zaten boşanmazdım.. ne bileyim kadermi

burdan yorum yazdığımda mutlaka dile getiriyorum ekonomik özgürlüğünüz olsun kenarda kıyıda bir paranız olsun mesleğiniz olsun ve en önemlisi böyle bir durumda ne yaparım diye bir b planınız olsun diye..

ben kayınvalidemle yaşadığım için ben çıktım o evden ama kendi evi düzeni olanlar adamı sepetlesin evden.. ve bir süre kendi ailesine duyurmadan dik dursun başardığını göstersin..

ama malesef kira + kreş+ mutfak masrafı faturalar bunların altından kalmak için iyi bir maaşa ihtiyaç var

Yapacak birsey yok maalesef. Bunları çocuklar şimdi göremez büyüyünce evlenir ken en ufak yardımı olmayınca anlar artık. Üzme canını. Birileri çocukları kreşe veya yuvaya ver demişler. En azından gün içinde annen eziyet etmez onlara.

Anneni de birgün al randevu psikiyatriye götür. Doktor sakinleştirici versin. Yaslaninca insanlar duygusal karmasalar yaşayıp sapıtabiliyor.

sorunlu olan sizsiniz diyor asla kabul etmiyor :KK43:

canım mahkemenin belirlediği günlerde ayda iki haftasonu yatılı gidiyorlar yazın bir ay sömestr da 1 hafta alma hakkı var..

çatır çatır alıyor valla.. vermeyim desem çocuklar çok özlüyorlar..

siz de haklısınız
aşağı tukursen sakal yukarı tukursen bıyık çok zor bir durum
Allah yardımcınız olsun

ARAŞTIRDIM AMA İKİ ÇOCUK İÇİN KREŞ ÜCRETİ 1800 TL.. BENİM MAAŞIM 2300 TL HEM KREŞ HEM KİRA BUNU NASIL YAPICAM..

BABAM VASİYET EDİYOR BEN ÖLSEM BİLE ANNESİYLE OTURACAK DİYE..
:KK57::KK57::KK57:2300 alıyorsunuz ve baba evinde bu sıkıntıyı çekiyorsunuz.. üzgünüm ama siz kendinize güvenmiyorsunuzz..

böyle zalimlik yapanlar var ya.. hic kimse anne baba hakki demesin bana... evlat hakkida var ki boyle biçare ise.. elbet haklinin haksızdan hakkını isteyecegi gün gelecek ahirette.. davacı olacaksin ozaman.. gör bak mevla neyler neylerse güzel eyler..

:KK57::KK57::KK57:2300 alıyorsunuz ve baba evinde bu sıkıntıyı çekiyorsunuz.. üzgünüm ama siz kendinize güvenmiyorsunuzz..

800 tl çocukların kreşi, yol param, kredi kartım (çocukların yazlık kışlık bütün ihitiyaçlarını karşılıyorum), belli bir oranda eve destek oluyorum.560 tl eski eşten kalan kredi borcu. biriktirdim biraz birşeyler onunla odama köşe takımı ve televizyon aldım çünkü çocuklar en azından benim odamda oynarlar onlara gürültü yapmazlar diye

Neden şikayet etmediniz. Çocuğa birde bunu söylemiş. O esnada çocuğun başına gelen ve ihmal olan herseyden baba sorumlu oluyor. Ve ihmalden dolayi görüş süresini azaltabilir iptal bile edebilirler. Hastane polisine başvursaydınız hemen. Nafaka alıyor musun

Back