How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

'koca evi meydan lokması baba evi zindan lokması' dertliyim işte

Bana böyle zulmedecekler huzur istiyorum diyeceğim zaman da reddedecekler..
E etsinler..
Zaten evlat gibi davranmıyorlar ki..
Siz zaten boşanmışsınız, evlatlarınızla hayatta kalmaya çalışıyorsunuz..
Yaralısınız..
Evli arkadaşlarınız, babalı çocuklar ne kadar da acıtıyor kimbilir canınızı..
Anne babanız daha hassas davranacaklarına bi de onlar incitiyorlar..
O zaman reddetsinler de bir kere bitsin..
Her gün her gün olmaz böyle..

abimlerle kapı komşusu olduk gelinimiz sağolsun arada dertleşiriz sanada iyi gelir dedi.. ama huzursuzluğum onlara bulaşsın istemiyorum onlar arada kalmasın diye..

herşeyin farkındalar ama bu yaşa gelmiş insan değişmiyorki..

onlarında küçüğk çocuğu var sağolsunlar kendi çocuklarından ayırt etmezler ama demekki benim kaderim böyleymiş diyorum..

Bende babamla ayni evde yasamam

Yani babamla ayni evde yasamak bana cehennemde yasamak
Hani ölim ama bu adamla ayni evde yasamim diye dua ettim(evliligimin sallantili donemlerinde) rabbim onun eline dusurmedi sukur.

Gecimsiz insanlar yasamak nasil zor cok iyi biliyorum
Sabretmekden baska careniz yok suan
Cocuklariniz kucuk calismiyosunuzda sanirim.
2cocukla yalniz basina tutunmak sizi cok yorup yipratir
En zoru zaten insanin ailesinin arkasinda durmamasi
Aile insanin arkasinda durmazsa kim dursun kime guvensin.

Rabbim yar ve yardimciniz olsun.

çocuklarım var hemen yerine onları koydum ve çocuklarım için o evden giderdim
çocuklarınız bir daha çocuk olmayacak ve bu yaşananları hep hatırlayacaklar
bırakın da rahat bir çocukluk yaşasınlar

Bende babamla ayni evde yasamam

Yani babamla ayni evde yasamak bana cehennemde yasamak
Hani ölim ama bu adamla ayni evde yasamim diye dua ettim(evliligimin sallantili donemlerinde) rabbim onun eline dusurmedi sukur.

Gecimsiz insanlar yasamak nasil zor cok iyi biliyorum
Sabretmekden baska careniz yok suan
Cocuklariniz kucuk calismiyosunuzda sanirim.
2cocukla yalniz basina tutunmak sizi cok yorup yipratir
En zoru zaten insanin ailesinin arkasinda durmamasi
Aile insanin arkasinda durmazsa kim dursun kime guvensin.

Rabbim yar ve yardimciniz olsun.

çalışıyorum canım ama maaşımla iki çocuğu kreşe versem kirayı verecek para kalmıyor.. ve çocuklar küçük tatillerde kreş çıkışında yanımda aileme ihtiyacım var yıkıp dökmek istemiyorum

Allah sabır versin kardeşim, çok üzülerek okudum. Neden öyle davranıyorlar sana? Bunu bir konuşsan, dertleri ne seninle ve o el kadar yavrularla? Eşini sevmediklerinden mi bu hınçları? hani şimdi o çocuklara bakınca onu mu görüyorlar yani... Ayrılmışsın gitmiş bitmiş işte.. Ayrılmanı mı istemiyorlardı? Ama hayat öyle onların istedikleri gibi olmuyor her zaman işte.. Sen de istemez miydin kendi evinde, eşinle ve çocuklarınla mutlu mesut yaşamayı.. Neden dar ediyorlar sana dünyayı böyle :KK43: İletişim eksikliği var aranızda bence annenle, derdi neymiş bir öğren tatlı dille... denedin olmuyorsa yine dene... illa ki pes edip dökecektir gerçek hislerini..

Son düzenleme:
Sgk ya Şikayet edin. Çalıştığı yeri bilmiyor musunuz?

benim yaptığımı anlarda musallat olur diye birşey yapmadım. nafaka icra ceza davası açacağım en kısa zamanda sağlıklı bir insan 2 yıldır işsiz olamaz bunu hakimde anlar inşallah

çocuklarım genel olarak yaramaz değillerdir aksine daha mahsunlar ben işe giderken anne geri gelecekmisin? diye sorduklarında hergün ölüyorum..
ben yokken çok daha uslu duruyorlar.. bunu annemde söylüyor..

ben çocuklara dayanamıyorum hele bir de siz onların annesisiniz ne kadar uzuluyorsunuzdur
Allah o babayı da bildiği gibi yapsın pislik herif nasıl boğazından geçiyor o paralar nasıl vicdanı rahat bu kadar
boşansaniz da evli olsanız da ya da bekar da olsanız belli bir yaştan sonra anne baba ile anlaşmak çok zor
hele bir de böyle yaparlarsa daha da zorlaşıyor
sizin ne kadar uzuldugunuzu anlayabiliyorum
inşallah kpss kazanıp kendinize yeni bir düzen kurarsiniz
Allah yardımcınız olsun
vasiyet falan da düşünmeniz gereken en son şey

çalışıyorum canım ama maaşımla iki çocuğu kreşe versem kirayı verecek para kalmıyor.. ve çocuklar küçük tatillerde kreş çıkışında yanımda aileme ihtiyacım var yıkıp dökmek istemiyorum
Kesinlikle cok haklisin
Cok kucukler bunun bakimi var,hastaligi var, ilgilenilmesi var.
Ev tutmak kolaymi
Ayri eve cikman suan cok zor
Cocuklarla ilgilencek biri lazim.
Ya cok gamsiz olman lazim duymicaksin gormiceksin oyle kabul ediceksin
Ben yapamiyorum umarim sen yapabilirsin
Allah yuzunu guldursun insallah.

benim yaptığımı anlarda musallat olur diye birşey yapmadım. nafaka icra ceza davası açacağım en kısa zamanda sağlıklı bir insan 2 yıldır işsiz olamaz bunu hakimde anlar inşallah

Anlamaz bence sen sadece onu değil çalıştığı şirketi şikayet edeceksin zaten. Yani onun gibi çalışan başkaları varsa onlardan biri de şikayet etmiş olabilir.

Diğer yandan, eşin olacak şerefsiz ssksiz çalışıyor aklı sıra nafakadan yirtacak. Ee bu şekilde emekli olamayacak. İlerde çocukların para kazanmaya başlayınca ben açım işsizlik emekli yok diye kendini oralara atacak. Aman diyeyim çocukların butuyup yetiskin olunca bu sefil babalarına vicdan yapmasin.

abimlerle kapı komşusu olduk gelinimiz sağolsun arada dertleşiriz sanada iyi gelir dedi.. ama huzursuzluğum onlara bulaşsın istemiyorum onlar arada kalmasın diye..

herşeyin farkındalar ama bu yaşa gelmiş insan değişmiyorki..

onlarında küçüğk çocuğu var sağolsunlar kendi çocuklarından ayırt etmezler ama demekki benim kaderim böyleymiş diyorum..
Gelininiz bakmaz mi acaba eğer calismiyorsa.

Anlamaz bence sen sadece onu değil çalıştığı şirketi şikayet edeceksin zaten. Yani onun gibi çalışan başkaları varsa onlardan biri de şikayet etmiş olabilir.

Diğer yandan, eşin olacak şerefsiz ssksiz çalışıyor aklı sıra nafakadan yirtacak. Ee bu şekilde emekli olamayacak. İlerde çocukların para kazanmaya başlayınca ben açım işsizlik emekli yok diye kendini oralara atacak. Aman diyeyim çocukların butuyup yetiskin olunca bu sefil babalarına vicdan yapmasin.

kesin yapacak... boşandıktan sonra yüzüne bakmadığı bir kere parka götürmediği çocuklarla öyle kaliteli vakit geçiriyor kionunla yaşamak istiyor büyük oğlum...

ARAŞTIRDIM AMA İKİ ÇOCUK İÇİN KREŞ ÜCRETİ 1800 TL.. BENİM MAAŞIM 2300 TL HEM KREŞ HEM KİRA BUNU NASIL YAPICAM..

BABAM VASİYET EDİYOR BEN ÖLSEM BİLE ANNESİYLE OTURACAK DİYE..

ya sade anneniz olsa cocuklara baksa sizde calissaniz siz bakiyorsunuz olur ama babanizin sanirim bir geliri var siz onlarin evine tasindiginiz icin sanki onlar size bakiyormus gibi olmus. Yakinda bir eve cikin ayni apartman ayni sokak, ayni mahalle. Sabah buyugu okula kucugu annenize birakin aksamda alirsiniz yada anneniz size gelir sizde bakar kendi eviniz kendi duzeniniz olursa azicik asiniz olur kimseden laf sokamaz. Onlar icinde zordur eminim ama hep eskiler derler ya insan eti agirdir diye bu lafi hic sevmem ama cidden oyle

İnsanın kendi annesi babası bile olsa boşandıktan sine beraber yaşamak çok zor en iyisi ayrı eve çıkmanız

Eski kocanda neden nafaka almiyosun iki çocukla kalmissin ortada calisiyomussun al ayrı eve çık kayinvaliden baksin çocuklara olmazmi

Annemle babam ayrılınca bizde anneannemle dedemin evine geldik. Benzer sorunları bizde yaşadık. 23 yıl oldu hala yaşıyoruz arada. Anneannem de yapılan yemeğe alınan şeylere karışır. 4 yıl önce dedem vefat etti suan anneannem evlenicez onu birakicaz diye çok korkuyo. Bi ara ayrı ev tuttuk her gün ağladı ben yapamıyorum sizsiz gelin diye. Annem dayanamadi yine geldik. Seni anlıyorum.

Anneme bazen kızıyorum en başında ayrı eve çıkmadı diye. Ama dul kadın tek olmaz deyip izin vermezlerdi zaten .

Ay nasıl anne babaymış onlar öyle yaa. Lütfen anne baba deme onlara çünkü gerçekten hakeden anne babalara ayıp olur. Benim annem babam gözümün yaşına kıyamaz. Rabbim onları başımdan eksik etmesin. Sakın taviz verme. Hatta durumun el veriyorsa 1+1 olsada kendi evine çık. Çocuğunu kreşe gönderirsin. Hiç olmazsa çocuklar kendi evlerinde huzur bulurlar

Back