- 20 Eylül 2023
- 98
- 65
- 8
Bakış açınız çok yanlış. Anne olmamışsın tam annelik yapamıyor olmanız normal demeniz ,kendiniz doğurdunuz diye kendinizi “ normal “ kabul ediyor olmanız doğurmadan evlat edinerek anne olmuş, doğurmamış ama anaç duygularla yaklaşabilen kadınlara ve hiç doğurma şansı olmamış kadınlara büyük bir saygısızlık. Doğurduğu halde evladını terkeden reddeden zarar veren insanlarda varken doğuranları normal anne doğurmayanları anne değil olarak sınıflandırmamalısınız. Her doğurana mükemmel anne diyemeyeceğimiz gibi her doğurmayan kadına annelikten anlamazsın etiketinin yapıştırılmaması gerekmektedir. Lütfen objektif yaklaşımlar edininSizi kinamiyorum anne olmamissiniz haliyle tam bir annelik yapamiyor olmanız bana normal geldi
Yalnız bizlerde de normali bu sanmissiniz onu yazmak istedim
Ne ben ne de tanıdığım her hangi biri kocam gelmeden çocuğu uyutayim kocamla yalnız kalayım olayina ne girdim ne gireni duydum
O çocuğun da her gün babasını görme hakkı var kaldı ki adam kaç saat görecek cocugu maksimum 3 sonra uyur gece zaten sizin öyle değil mi
Lütfen çocuğa bu baskıyı hele de her anne yapar bunu diye sakın yapmayın her anne yapmaz ben yapmadım ve gerçekten yapanı da duymadım öz anne olup evet ben yaptim diyen varsa yazsın
Not : kırk yılda bir özel gün olur vs amenna ona lafım yok belirteyim