konunu okurken bir abimin espirisi geldi aklımaderdiki allah sevmediği insanlara zenginlik şans veriyorki el açıp yalvarmasınlar diye.....neyse her aklına olumsuz şeyler geldiğinde la hevle çek pis iblisi mutlu etme.benimde okadar çok olumsuz şartlarım varki,elimi hangi dala atsam kuruyor.ama sonra bi bakıyorum ondan daha iyisi olmuş bu sefer allaha karşı mahcup oluyorumnakörlük ettim diye.bu durum başıma çok fazla geldi.sen günaha girmemeye çalış.bu karanlık günler sonu aydınlık bir güne çıkacak belkide.genç kızsın allah öyle bir kısmet yollarki sana belkide şükredeceksin çektiklerimin mükafatı güzel oldu diye.sıkma canını sana kötü davrananlar seni çekemeyenler kesin.
Milletin ağzıın payını ver üstüne gelemesinler kendinle dalga geç övün yaptıklarınla
Gülerek söyle istediklerini ezilip büzülerek değil kendine güvenerek...
Benim bebem olmuyo önceden ağlıyodum çok biri bişey dedimi
Şimdi soranlara beceremiyoruz biz ya bir tutturamadık diyorum gülüyorum onlarda benimle gülüyo
Dahada sormuyorlar üzülmediğimi görünce oh be dünya güzelmiş diyorum
Hayat çok güzelmiş ben hiçbirşeyi görememişim kafama taktığım saçma şeylerden dolayı...
teşekkür ederim esracan güzel dileklerin için ağzından bal damlıyor ama "kader" herşey ona kalmış :)
Burcun nedir Sedacım? Depresyona gircen anacım bir hastalık vardı msnme gelmişti pisikolojik bir rahatsızlık çok mükemmelliyetçi ve herşeyi kafasına takan insanlarda oluyormuş bu dr sitesinde video psikolok anlatmış aynı bizden bahsediyo ha sanki bizene arkadaş biri zorda kalır koş birinin canı acır üzül uyuyama bize gelince kimse yokBen psikiatrise gittim bu sorunlar yüzünden depresyondasın dedi bana bakar bakmaz Ne iyi dr anladın hemen bakar bakmaz dedim yoksa 3 tane ilaç yazmış bana almadım tabii herşey sende saklı silken kendine gel canım..
bak elefera diye bir arkadaş vardı kendince problemleri vardı çok kibar bir hanımdı günlük gibi her gün yazardı insanlarla fikir alışverişinde bulunurdu sende buraya o şekilde yazabirsin bizde sana nacizhane fikirlerimizi sunarız
tamam canım
bir konu daha okudum kilo almışsın falan şu an çaılşmıyorsun iş tecrubende yok
bak benim erkek kardeşim bir gün bile oh diyememiştir zor belea üniversiteye gitti hemen geldi askere gitti çıkınca işsiz babamdan metelik işlemez kaç tane beğendiği kızla görüşememiştir sırf cebinde yeteri kadar parası yok diye sonra bankaya girdi bundan sonra önü açık allahın izni ile
ben çalış derim canım şu ruh halinde kurtulursun zaten çalışırken kiloda verirsin utangaç olma sende tiye al seni tiye alanları daha çabuk diyalog kurarsın inan banabirde bu halimle çalışırsam ordakiler dalga geçerler diye korkuyorum boyum 158 ve 80 kiloyum önceden 45 tim bikaç kilo verip öylemi çalışsam sizce yoksa hemen çalışmaya başlıyımmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?