ne biliyim çok yorgun yenilmiş hissediyorum kendimi sanki bundan sonra işişten geçti gibime gelio o yüzden kaybettim herşeye inancımı tek 1 iyi olay istiyorum tek 1 işaret hergece kabuslar görüyorum uykularımda bile rahat değilim yapmam başarmam gereken çooook iş var ve ben bunları yapana kadar atı alan üskğdarı geçti geçecek yinde dua edeceğim inancımı kaybetmemem gerek en azından ahiretim içinBak hala isyan ediyorsun.Bne o dua ve sureyi ferahlaman ;sukunete ermen için söyledim.Onun için okunur.Olaylar iyi olsun diye değil;olaylara verdiğimiz tepkiler daha sakin olsun diye..Olaylara tepkiler önemlidir.
Kimi daha güçlü ,daha sukunetli;kimi de daha zayıf ve isyankar..
Güçlü olmaya çalışmalısın..Elinden geleni düzelt ;elinden gelmeyeni Allah'a havale et.Ahiret var..Dünyada görülmeyen hesaplar ozaman görülecek..Düzelmezse de senin imtihanındır;isyan edersen imtihanı kaybedersin;için acısa da sabredersen imtihanı kazanmış olursun..
.Allah'a isyan etme..İnançtan başka bir şeyimiz yok;onu kaybetme..
Bneim de beklediğim şeyler var ama henüz gerçekleşmedi;ama bir zamanı vardır herşeyin.Belki de bana nasip olmayacak beklentilerim..Olsa da; olmasa da.. Boynumuzu bükeceğiz Allah'a;isyan etmeyeceğiz..
arkadaşlar bu aralar yaşadığım herşey inancımı azaltıyor bazen iblisten bile beter ediyor ALLAH'Asorduğum tek şey neden neden bunca kötü insan varken bunları bana yaşatıyor o kadar isyan ediyorum ki o kadar kötü şeyler söylüyorumki sonra kendime inanamıyorum dua ediyoruum yalvarıyorum hiçbir duam kabul olmuyor derlerya çırpınma çırpındıkça daha çok batacaksın diye öyleyim etrafımda ne kadar fitne fesat düşünen insan varsa hayatları cillop gibi gidiyor ben ALLAH'I kızdıracak kadar ne yaptım her işim neden ters gidiyor neden hayallerim kurduğumun ertesi günü başkasının hayatında oluyor neden böyle bi babam var neden bu kadar şanssızım neden kimse beni sevmiyor neden dualarım kabul olmuyor her gece ağlıyorum intaar etmek istiyorum artık dayanamıyorum neye elimi atsam kurudu atıyorum gece gündüz ders çlışıyorum ama nedense nerde zıpır züppe var onlar en yükseknotu alıyor kimseye nezaketimi bozmadım bugüne kadar anırım tek hatam bu oldu öğretmenlerime saygılı davranıyorum onlar beni çok komik bi nedenden sınıfta rezil ediyorlar derste yemek yiyyen makyaj yapan hoca hakkında ağza alınmıycak küfürler eden öğrenciye sene sonunda tam puan düşüyor benimkinide olduğu nottan daha aşağı çekiyorlar üstelik bu öğrenci o öğretmenle kanka oluyor aileme hep iyi davrandım özellikle babam saygıyı öğrettiler bize efendim babacım derdim çağrıldığımda efendini s...k...m derdi üzerimde güç gösterisi yapardı misafirlerin arkadaşlarımın önünde iftira attı bana cafeye gitti oğlanların kucağında oturuyor diye ALLAH biliyorduya o yaşa kadar cafe yüzü görmemiştim bile üvey evlat olsam anca bu kadar olurdu heralde şim19 yaşındayım kızkardeşimin bi sevgilisi olduğunu öğrendi ve hiçbirşey demiyor bana 4yıl boyunca 15 liralık çanta taktırdı durumu varken babacım çantam eskidi diyince annemden emdiğiim sütü burnumdan getirdi şimid kardeşime 2 tane 50 liralık çanta almış üniversteye gitmek istiyorum ama gönderrmiyor en komiğide akrabalarım hep beni eleştiriyor .nerde hoppa kız varsa her işi yaver gider kız estetik yaptırdı mis gibi oldu ben küçücük bir ben aldırdım iz kaldı dikişler açıldı nedir hayatın bana zıtlığı ben sana ne yaptım ne kadar büyük bi günah işledimki bu çıkmazdayım öyle zamanlar olduki tanrının varlığı konusunda şüpheye düştüm ne kadar günahkar ne kadar kafir varsa milyoner hayatları yolunda neden benn artık dilek dilemeye korkuyorum batıyorum çünkü umarım tez zamanda canımı alır ALLAH en yakın dedğim arkadaşım üniversteye gitti ve gerçekten ne oldum delisi oldu 2 ay hastanede yattım ve bi kere bile gelmedi üstelik gittiği üniverstenin hastanesindeydim kardeşim desen tam bi fiyasko sevgilisi bunu bıraksa günlerce ağlar ameliyat olucam yanımda olurmusun dedim kaskatı bi şekilde gelemem dedi... o kadar yalnızım ki ölsem de kimse farketmez heralde ben bu dünyaya niye geldim amacın neydi beni buıraya savururken allah'ım diyorum sadece sınanmakmı yinede şükürler olsun bu düşünceleri kafamdan atmak istiyorum daha fazla günahkar olmak istemiyorum ama neden neden bu kadar yıpratıyor hayat beni sanki benden hıncını alıyor halama şakadan bişey derim küser giderbabama söyler rezil eder ağlatır öteki kuzenim suratlarına nerdeyse tükürecek yinede onu seviyorlar suçum ne nedenböyleyim iyi olmak suçsa hemen şeytanlaşabilirimartık ağlamak istemiyorum ne yapıcağımı şaşırdım ailede kimseye böyle davranmıyorlar hiçbişey yapmadığım halde ailenin yaramaz kızı oldum birden bire anlamıyorum bu insanların benden istediği ne mesafeli oluyorum olmuyor samimi oluyorum etmediklerini koymuyolar örneğin halam kardeşim babam kuzenlerim keşke biri alıp beni dünyanın öbür ucuna götürse sonsuza dek beni sevse bana bksa göremediğim şefkatı onda görsem yok ama olmaz o kadar şans bende ne ararherkes bana tekmeyi basmak için sırada bekliyor bu kadar kötü ne yaptım ben bahsetmediğim şeylerde var bahsetsem roman olur heralde sonsuza kadar uyumak istiyorum hiiiç uyandırılmadan dünya yok olsun istiyorum artık zoraki nefretimi kazanan insanlardan kurtulmak istiyorum şizofreni olmadan katil olmadan bu ülkeden defolmak istiyorum ve artık ağlamak istemiyorum
çok uzun bu, arkadaşlardan sonrasını okumadım.
çok uzun bu, arkadaşlardan sonrasını okumadım.
Okumadiysan kendine sakla, yorum yapmana hiç gerek yok !!!
Seda, Allah yardimcin olsun canim benim. Butun yasadiklarin yüce Rabbim görüyor ve inanki ne kadar sabredersen ve sükredersen, O da seni o kadar ödüllendirir. Içini ferah tut
ALLAH'Asorduğum tek şey neden neden bunca kötü insan varken bunları bana yaşatıyor ......... etrafımda ne kadar fitne fesat düşünen insan varsa hayatları cillop gibi gidiyor
.......onca günahkar insan varken ALLAH geleceğimle ilgili böyle bi yükü neden bana veriyor...... ne kadar günahkar ne kadar kafir varsa milyoner hayatları yolunda...
Benim önümede çoğunluk kötü insanlar çıktı bence iyilerin sayısı çnk azaldı ben bunun farkındayın isyanda etmiyorum bu dünyada zaten kötülerin dünyası ne yapacaksın? İzle ama onlardan olma!
ablanada ALLAH sabır versin burcumecem ama gençliğim elimden kayıp gidiyor onca günahkar insan varken ALLAH geleceğimle ilgili böyle bi yükü neden bana veriyor diye düşünmeden edemiyorum sanki beynim oyuluyo etrafımda ki herkesin aile hayatı düzgün hepsi bi okula gidio düzenli harçlıları var onları seven bi aileleri var tek kötü benim bu benim psikolojimi bozuyo şamaroğlanı oldum ailede günah keçiside diyebilirz ama ölümü düşününce ferahlıyorum düşünsenize tüm bunlardan kurtuluyorum rahatlıyorum arınıyorum dünya yükünden bu düşünceler beni çok rahatlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?