• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca bir soru"neden"??

Canım okurken bir an kendi hayatımı okudum sanki...
Bende bunaldığım bir anda Kuran okumak istemiştim tülbentimi takarken petegin arkasına düştü
Okadar çok ağladımki Allahım beni sevmiyormusun diye tam 3 saat ugraştım çıkarmak için süpürgeliği kopardım çıktı.
Sende benim gibisin o kendinle kıyasladığın insanların hayatları neden güzel biliyormusun kendilerinden başka kimse umurlarında değil çünki.
Sende umursamaz davran diret yapmak istediklerinde kendini kasma nasıl davranmak istiyorsan öyle davran öğretmenlerinede..
Herzaman süklüm püklüm olma saygılı davranmayada çalışma..
Sessizsin ve herkes senin zayıf noktanı biliyo ve ondan öyle davranıyorlar..
Ben şimdi kimseye saygı göstermiyorum o an yanlışmı yaptı içime atmıyorum söylüyorum rahatlıyorum hemde deger görüyorum
Kimse benden daha değerli değil kesinlikle..
Bende hep bunu sorguladım Rabbim beni hiç sevmiyor nekadar sıkıntı varsa benim üstümde derdim..
Rabbim sevdiği insanların duasını kabul etmezmiş okadar hoşuna gidermişki duaları tekrar bana gelsin diye..Şimdi Rabbim büyük herşeyi eksiksiz verip beni azdırmadı ve beni çok sevdiği için dua etmemi istediği için karşısında görmek istediği için dualarımı kabul etmediğini düşünüyorum ve Mevlama şükrediyorum...Sende kimseyi umursama kendini düşün bak nasıl mutlu olucaksın pozitif düşün herşey güzel olsun..Ben ARTIK ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM VE MUTLUYUM...:70:

Milletin ağzıın payını ver üstüne gelemesinler kendinle dalga geç övün yaptıklarınla
Gülerek söyle istediklerini ezilip büzülerek değil kendine güvenerek...
Benim bebem olmuyo önceden ağlıyodum çok biri bişey dedimi
Şimdi soranlara beceremiyoruz biz ya bir tutturamadık diyorum gülüyorum onlarda benimle gülüyo
Dahada sormuyorlar üzülmediğimi görünce oh be dünya güzelmiş diyorum
Hayat çok güzelmiş ben hiçbirşeyi görememişim kafama taktığım saçma şeylerden dolayı...:60:

konunu okurken bir abimin espirisi geldi aklıma:28:derdiki allah sevmediği insanlara zenginlik şans veriyorki el açıp yalvarmasınlar diye.....neyse her aklına olumsuz şeyler geldiğinde la hevle çek pis iblisi mutlu etme.benimde okadar çok olumsuz şartlarım varki,elimi hangi dala atsam kuruyor.ama sonra bi bakıyorum ondan daha iyisi olmuş bu sefer allaha karşı mahcup oluyorumnakörlük ettim diye.bu durum başıma çok fazla geldi.sen günaha girmemeye çalış.bu karanlık günler sonu aydınlık bir güne çıkacak belkide.genç kızsın allah öyle bir kısmet yollarki sana belkide şükredeceksin çektiklerimin mükafatı güzel oldu diye.sıkma canını sana kötü davrananlar seni çekemeyenler kesin.:23:

teşekkür ederim esracan güzel dileklerin için ağzından bal damlıyor ama "kader" herşey ona kalmış :)

Milletin ağzıın payını ver üstüne gelemesinler kendinle dalga geç övün yaptıklarınla
Gülerek söyle istediklerini ezilip büzülerek değil kendine güvenerek...
Benim bebem olmuyo önceden ağlıyodum çok biri bişey dedimi
Şimdi soranlara beceremiyoruz biz ya bir tutturamadık diyorum gülüyorum onlarda benimle gülüyo
Dahada sormuyorlar üzülmediğimi görünce oh be dünya güzelmiş diyorum
Hayat çok güzelmiş ben hiçbirşeyi görememişim kafama taktığım saçma şeylerden dolayı...:60:

cnm bnm konumla ilgilendiğin ve destek verdiğin için çok saol bende ara ara beni sinir edenlere öyle yapıyorum ama içimdeki üzüntü geçmiyor sadece o anlık onlarda biraz hırsımı almış oluyorum ama içimdeki yine aynı ben aynı düşünceler takmamayı gün geçtikçe öğrenicem destekleriniz sayesinde :)hatta bugün yaşadığım olayda içimdeki şeytanı susuturdum bile :)

canım senin dediğinden daha kötü bir hayat 26 yaşına kadar yaşadım inan ailenin diğer fertleride itilip kakılsa daha çok üzülürsün..ama şu an çok mutluyum evlendim eşim var çocuğum var saygı ve sevgi çerçevesinde yaşıyorum allaha şükürler olsun
insanın istediği herşey olmuyor dünyada allah bizleri sınıyor
ağlasanda yaşanan yaşanacak buna engel olamazsın kiminin şansı aileden güler kiminin iş hayatından kiminin eşinden böyle ama herşeyin bir zamanı var
ozaman gelene dek umarım daha az yanlış yaparsın daha mantıklı şeykilde haraket etmeye çalışırsın çünki bunlar ilerideki hayatını belirleyecek...:49:

Burcun nedir Sedacım? Depresyona gircen anacım bir hastalık vardı msnme gelmişti pisikolojik bir rahatsızlık çok mükemmelliyetçi ve herşeyi kafasına takan insanlarda oluyormuş bu dr sitesinde video psikolok anlatmış aynı bizden bahsediyo ha sanki bizene arkadaş biri zorda kalır koş birinin canı acır üzül uyuyama bize gelince kimse yok :9: Ben psikiatrise gittim bu sorunlar yüzünden depresyondasın dedi bana bakar bakmaz :53: Ne iyi dr anladın hemen bakar bakmaz dedim yoksa 3 tane ilaç yazmış bana almadım tabii herşey sende saklı silken kendine gel canım..

Burcun nedir Sedacım? Depresyona gircen anacım bir hastalık vardı msnme gelmişti pisikolojik bir rahatsızlık çok mükemmelliyetçi ve herşeyi kafasına takan insanlarda oluyormuş bu dr sitesinde video psikolok anlatmış aynı bizden bahsediyo ha sanki bizene arkadaş biri zorda kalır koş birinin canı acır üzül uyuyama bize gelince kimse yok :9: Ben psikiatrise gittim bu sorunlar yüzünden depresyondasın dedi bana bakar bakmaz :53: Ne iyi dr anladın hemen bakar bakmaz dedim yoksa 3 tane ilaç yazmış bana almadım tabii herşey sende saklı silken kendine gel canım..

yengeç burcum cnm en kötü burç nefret edyorum burcumdan en duygusal en ağlak burç

bak elefera diye bir arkadaş vardı kendince problemleri vardı çok kibar bir hanımdı günlük gibi her gün yazardı insanlarla fikir alışverişinde bulunurdu sende buraya o şekilde yazabirsin bizde sana nacizhane fikirlerimizi sunarız:49:

sen hassa birisn sanırım kırılgansın
ben genç kızken çok hassas biriydim çok konuşkan değildim
ama şu an çok farklı biriyim o insan gitti bambaşka biri geldi
ama yaşadıklarım beni olgunlaştırdı hiç birşey değil
kendi ailen bile sen hassasan tepene biniyor
okadar hassas olmaya gerek yok

bak elefera diye bir arkadaş vardı kendince problemleri vardı çok kibar bir hanımdı günlük gibi her gün yazardı insanlarla fikir alışverişinde bulunurdu sende buraya o şekilde yazabirsin bizde sana nacizhane fikirlerimizi sunarız:49:

öyle yapıcam zaten cryptic çünkü 1 tane bile arkadaşım yok içimi sizlere döküp rahatlıycam :)

Son düzenleme:
tamam canım
bir konu daha okudum kilo almışsın falan şu an çaılşmıyorsun iş tecrubende yok
bak benim erkek kardeşim bir gün bile oh diyememiştir zor belea üniversiteye gitti hemen geldi askere gitti çıkınca işsiz babamdan metelik işlemez kaç tane beğendiği kızla görüşememiştir sırf cebinde yeteri kadar parası yok diye sonra bankaya girdi bundan sonra önü açık allahın izni ile

kendini sev zayıflamak için çaba göster çevrende işlere bak market gibi yerler olabilir vs.. hem baban evde oturuyo genç emekli olmuş evde millete sarıyo ortamdan uzaklaşman gerekir bunu kendin için yapmalısın hepinize o ev dar birbirini yemektense
buradan diyet bakım topikleri var onlara bakıp feyz alabilirsin..

tamam canım
bir konu daha okudum kilo almışsın falan şu an çaılşmıyorsun iş tecrubende yok
bak benim erkek kardeşim bir gün bile oh diyememiştir zor belea üniversiteye gitti hemen geldi askere gitti çıkınca işsiz babamdan metelik işlemez kaç tane beğendiği kızla görüşememiştir sırf cebinde yeteri kadar parası yok diye sonra bankaya girdi bundan sonra önü açık allahın izni ile

gerçekten sabırlıymış kardeşinizde çok özendim şimdi umarım banada bu sıkıntılardan sonra böyle bişey olur:)valla üniyi kazanana kadar hem kilo vereyim hemde kötüde olsa bi işte çalışıyım diyorum ama arkadaşlarıma raslarsa benle dalga geçerler diye korkuyorum seda tezgahtar olmuş demelerrinden korkuyorum hor görürler diye bide hocalarımız hep derdi kazanamaynlarıyarın bi markette görürüz zaten diye tüm bu söylenenler kafamın içinde dönüp dönüp duruyor çalışı paramı biriktirsem yoksa çalışmasammı karar veremiyorum hiç sizce neyapayım çok tutumluyumdur cimri derler bana arkadaşlarım falan ama yerimde onlar olsalardı cimriliği görürlerdi düzenli bir harçlığım olsa şimdiye 5-10 milyar biriktirmiş olurDUM ama dedimya babam aldığı maaaşı henpsini sigaraya harcar sonrada benden ister

çok komik bir şey
çalışmak kadar güzel bir şey yok bence arkadaşlarım ne der diye düşünme gerçeyi söyle benim babam çalışmayana para yok diyo de espiriyle
kendine kendi gücüne güvenmelisin dünyaya farklı bir açıdan bak özel olduğunu güçlü olduğunu hisset cebinde 1 lira ile dolaşmaktansa çalışmak herzaman iyidir
benim erkek kardeşim ünüversitede ayrı evde kalıyorlardı ısınmak için odun bile aramışlar dışarıda senin arkadaşların at gözlükleriyle dünyayı pembe görüyor olabilir ama gerçek dünya öyle değil
şu anki durumunda evde oturarak kedine bir yol çizemezsin

birde bu halimle çalışırsam ordakiler dalga geçerler diye korkuyorum boyum 158 ve 80 kiloyum önceden 45 tim bikaç kilo verip öylemi çalışsam sizce yoksa hemen çalışmaya başlıyımmı ?

Son düzenleme:
birde bu halimle çalışırsam ordakiler dalga geçerler diye korkuyorum boyum 158 ve 80 kiloyum önceden 45 tim bikaç kilo verip öylemi çalışsam sizce yoksa hemen çalışmaya başlıyımmı ?
ben çalış derim canım şu ruh halinde kurtulursun zaten çalışırken kiloda verirsin utangaç olma sende tiye al seni tiye alanları daha çabuk diyalog kurarsın inan bana:70:

pardon 45 diyorum 55 tim ozaman kilomu beğenmezken şimdi 55 e inmek bi hayal gibi gelio 15 yaşımda 45 tim o zamanda diyet yapıp vermiştim ama sadece 7-8 ay 45 te kalabildim sonra 55 oldum

Son düzenleme:
canım bende 76 ları falan görmüştüm bir ara tartıda ama zayıfken giydiğim hiç bir şeyi atmadım ben vericem bu kiloları dedim ve çoğunlukla karbonhitratı keserek verim bir konum var ona bakarsın kilo verince güvenin daha artar güzel bir kaç kıyafet makyaj malzemesi alırsın yaşının olması gerektiği gibi yaşamaya başlarsın allahın izni ile zincirlerini kırmayı başar bir
akrabalar falan yazmışsın diyer konunda onlarıda umursama ne halleri varsa görsünler..

Back