Koca belası!

Kadınlar kulübü boşandırma timi olarak herkes boşansın sadece biz evli kalalım istiyoruz, tüm derdimiz bu aslında
Kocama çalışıyorum ben
Boşama başı komisyon alıyoruz
Niye canla başla herkese boşan diyorum sandınız bunca zaman
Erkek olduğum için de olabilir gerçi

Eşiniz size tokat atmış bu şiddettir. Hadi o geçmiş zaman diyelim şimdi de sizi ölümle tehdit edip ortalığı yakmış yıkmış bu da psikolojik şiddettir. Siz şiddet gördüğünüzün ya farkında değilsiniz ya anlamak istemiyorsunuz.

Kusura bakmayın ama bana hiç inandırıcı gelmedi yazdığınız. Dilerim aldatılmazsınız ama böyle bir şey yaşarsanız eşiniz de gelir özür dilerse bir kereden bir şey olmaz diyerek yine şans verip bu evliliğe devam edeceğinizi düşünüyorum.

Şunu da ekleyeyim madem boşanma harici tavsiye istiyorsunuz öyle bir niyetiniz yok o zaman kocanızın huyuna gidin, iyi geçinmeye çalışın, huzursuzluk çıkartmayın da bu yaşananların tekrarı olmasın.

Başka bir konuda da bir üye eşini gözünde normalleştirmek için büyük çaba sarf etmişti. Bunu yaparken olması gereken özellikteki kocaların hayal ürünü olduğunu iddia etmişti Burada da benzer şey olmuş. Bu evliliğe devam edecek ve yaşananları herkesin yaşadığı ufak sorunlar olarak görmek istemiş. Ama sen ve birkaç üye izin vermemişsiniz buna. Kınıyorum hepinizi.

Biri yazmıştı yukarıda bi yerlerde, bunları yapıp da affedilen adamın aldatmaktan çekineceğini de düşünmüyorum ben açıkçası.

Çok uzun vadeli bir plan ama neyden korkuyorum biliyor musun?
Böyle ailelerde yetişecek özellikle psikolojik açıdan sağlıklı olma şansı verilmeyen çocuklarla karşılaşma ihtimalimden
Ben olmam da çocuğum karşılaşır mesela
Beni gerçekten korkutuyor toplumun geleceği açısından bu

Bazı kadınlara artık acımıyorum
Ne yapıyorlarsa kendilerine yapıyorlar
Ama çocuklarının ellerinden aldıkları güzel hayat fırsatına hem çok üzülüyorum hem endişe duyuyorum gelecek açısından

Biri yazmıştı yukarıda bi yerlerde, bunları yapıp da affedilen adamın aldatmaktan çekineceğini de düşünmüyorum ben açıkçası.

Ben de sanmıyorum. En fazla biraz tantana çıkar sonra özür diler iki yalvarır aile büyükleri girer araya aman kızım yıkma yuvanı bak pişman. Sonra barışırlar ama konu sahibi şart koşar bir daha olursa kesin boşanırım diye. Klasik senaryo hiç şaşmaz

Büyükler de aman kızım falan demiyor bu konu özelinde. Aldatılma sonrası da otur oturduğun yerde, karılık yapsaydın, erkeğin elinin kiri vb. şeyler diyecekler muhtemelen. Konu sahibi de yuvamı yıkamam çocuklarım var deyip oturacak.

Ben eşinizi haklı buldum, gerçekten sizin kendinize güveniniz yok ve kilo kompleksiniz var, olayı büyüten taraf siz olmuşsunuz,
İşe diyet yaparak başlayabilirsiniz,

Bunlar olurken aylık döngünüzde miydiniz? Çok ucuz bir sebepten bu hale geldiğinizin farkındasınızdır. Ben özgüven eksikliğinizin kilolardan olduğunu düşünmüyorum. Eşinize evlenmeden önce sorduğunuz soru özgüvenle ilgili probleminiz olduğunu gösteriyor. Böyle sorular sorduğunuzda alacağınızın cevaba hazırlıklı olmanız gerekir. Aldığınız cevap evlenmesenize sebep olmamış aklınızın bir köşesinde hep kalmış. Siz ayrılmazsınız zaten eşiniz geri adım atmış. Birbirinize zaman verin bari evi de terk etmeyin eşiniz gitsin. O söylediği sözlerin bir bedeli olmalı.

Şimdi şu konuya bir açıklık getirmek istiyorum. Aldatmak isteyen öyle bir aldatıyorki aklınız şaşar. Sexting denilen bir olay var. Sizle aynı odada çekirdek çitleyen kocanız tuvalete gidip çıplak resimleşiyor olabilir. Ruhunuz duymaz. Dolayısıyla yok beni görüntülü ara filan komik şeyler bunlar. Aldatılma için fiziksel birlikteliğe gerek yok. Adamın hamurunda var ise 50 kilo, kusursuz fiziğe ve yüz güzelliğine sahip olsanız da aldatılabilirsiniz. Adriana Lima aldatıldı sevgili süslü.

Evliliğin ilk yıllarında oturup "Dur şimdi öyle bir soru bulup sorayım ki evliliğimizin kalanı zehir olsun." Diye mi düşündünüz?
Bir insan neden böyle bir soru sorar ki.
Kendi kendinizi yıllar sürecek tribe sokmuşsunuz.

Çocuğunuzun hatrına affettiniz. Sonra da dediniz ki neden bu mutlu aile tablosuna 2.çocuğu yapmıyorum.
2 çocuk doğurdum 20 kilo aldım anayım ben tiradı da çok anlamsız. Yapmasaydınız 2.çocuğu sizi döven kocanıza.

Kavganın haksız başlatıcısı sizsiniz. Adamın söylediklerini savunmuyorum ama başlatan ve üzerine şakayı ciddiye dönüştüren sizsiniz.

Biri bela olsa görüntülü aramanız ne işe yarayacak. Kavga ortasında bi saniye benim hanımın telefonunu açmam gerek mi diyecek .
Kasmayın rahat olun herkes zaten ne maksatla aradığınızı anladı. Bar çıkışı konser anı derken siz basbayağı aldatılmaktan korktuğunuz için görüntülü görüşme istediniz. Ama herkesin dediği gibi yapacak olsa gündüz de yapar,başı derde girecek olsa gündüz de girer. Ayrıca hem artık yüzünü goresiniz yok hem hala delice savunuyorsunuz yaptığınız işi yok başına bi iş gelirse falan diye...

Olaylar bu raddeye gelip,birbirinizin yüzüne kusacaksanız saka yapmayın evde ya.
Hayır is polislik olmaya geliyor,ama sonra tornisan nasıl dönüyorsunuz yahu.
Kavganın da biseyi var,gercekten olan cocuklara oluyor.

Hamilesiniz sanırım kafa karışıklığı yanlış anlamalar bundan kaynaklanıyor herhalde bana da oluyordu. Kocamdan aşırı memnun olduğumu nereden çıkardınız çok merak ettim. Kendi kendinize gelin güvey olmayın. Çoğunluk bu kadar rahat boşanmaktan yana zihniyette olduğu için bu kadar çok boşanan var herhalde dedim. Yok boşanma timiymişsiniz yok sizin yüzünüzden oranlar artmış. Konuyu saçma sapan çarpıtıp dalga geçip durmayın. Siz çocuğunuzu sağlıcakla doğurdun, ha olur ya o mükemmel kusursuz evliliğinizde olur ya eşiniz bi hata yapar b.k falan der mesela sizde alırsınız bebenizi boşanmaya gidersiniz doğruca.

Kocama çalışıyorum ben
Boşama başı komisyon alıyoruz
Niye canla başla herkese boşan diyorum sandınız bunca zaman
Erkek olduğum için de olabilir gerçi
İnsanlar kınadığını yaşamadan ölmezmiş derler. Umarım kusursuz hayatınızda hiç tökezlemezsiniz.

Kavganın haksız başlatıcısı sizsiniz. Adamın söylediklerini savunmuyorum ama başlatan ve üzerine şakayı ciddiye dönüştüren sizsiniz.
Amacım kavga başlatmak falan değildi. Adamın kavga çıkarası varmış. Hakaret etmeye, saçma sapan yerlere taşımaya gerek yoktu konuyu bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…