Koca belası!

Ben genel manada hep sinirli bir kadınım ama bunlarin hiç birini yapmam çok sinirlenirsen susarım hiç birsey yapmam çünkü sonu boşanmaya gider üstte yazmissınız ya bi şiddette boşanmaya mı kosarsınız evet ben siddet ve küfür duysam boşanırım sizin gibide bi mesleğim ve süper iş bulacak durumum yok anca babamın evine giderim neyse ki 15 senedir böyle bir olay yasamadım eşim bu konuda ne kadar katı olduğumu biliyor siz bunu kaniksamışsınız ve herkes öyle sanıyorsunuz

Konu sahibi çok tutarsızsınız ya nerden tutsam elimde kalıyor konu
Size tavsiyem; adama şaka yapmayın, görüntülü aramayın. Sinirlendirmeyin(ensenize vurmasın baygınlık geçirebilirsiniz)
Evde iki yabancı gibi olun (çocuklar için evdesiniz)
Ve son olarak şu bi kaç günü unutun kaldığınız yerden devam edin hiç birşey olmamış gibi

Konfor alanınızdan ayrılamayışınızın sebebini çocuklar olarak görmeyin. Yarın karşılarında en ufak sıkışsanız '' Ben sizler için evli kaldım, ben sizler için bir ömür mutsuzluğa mecbur kaldım. '' diye başlarına kakacaksınız. Gücüm yetmiyor, cesaretim yok, bi başıma ayakta kalamam deyin, çocuklarım için demeyin. Çünkü çocuklar için değil.

3 yıl önceki yazmış olduğum konuda 2 ayda bir büyük kavgadan kastım elbette bu şekilde vurmalı, hakaretli, tehditli kavgalar değildi. Birbirine bağırma çağırmalı kavgalardı ve aynı gün barışırdık genelde bu kadar uzamaz evden gitmeye aileleri aramaya dökülmezdi. Kimseyi kandırmak için ne gibi bir amacım olabilir?
Isıtıp ısıtıp bir önceki konumu buraya taşımanın da bi alemi yok. Bir daha tekrar edilmemek şartıyla üstünü kapattığımız bir mevzu. Daha öncede söyledim aldatma dışında herkese ikinci bir şans vermekten yanayım(çocuk varsa).

E siz de ona güvenmiyorsunuz. Hiç birbirinizle empati kurmuyorsunuz, böyle saçma misillemeler ile tükenip gideceksiniz yavaş yavaş.

Düşündüğüm konfor alanı evet doğru. Ama kendi konfor alanım değil. Çok kolay birşey mi sizler için iki çocuğun bütün düzenini tepetaklak etmek. Şu anda anneleriyle büyüyen çocuklarım ben ayrıldıktan sonra işe girip para kazanmak zorunda olduğum için başka insanların ellerinde büyüyecek.Babalarını görmedikleri gibi bütün bir gün annelerini de göremeyecekler. Evleri, hayatları, yattıkları oda bile değişecek. Akşam babalarını bekleyecekler ama gelmeyecek. Daha birsürü şey... Bunları düşünüp nasıl bu kadar kolay boşanmaya karar verebiliyorsunuz ben de bunu anlayamıyorum işte. Bence çocuklarınızı düşündüğünüzden falan değil, kendi hayatınız kendi kafa rahatlığınız sizin için daha önemli olduğundan bu kadar kolay ayrılma yolunu seçebiliyorsunuz.

Size ne desek boş. Sadece diyeceğim şey madem ayrılmıyorsunuz, dikkat edin kendinize. Eşinizle ters düşmeyin. Malum eşiniz daha önce ensenize vurmuş ve siz günlerce ağrıdığını, uyuştuğunu yazmışsınız. Ölüm tehditleri vs de gırla.
O zaman canınızı düşünüp hareket edin. Ayrılırsam işe gidip gelicem çocuklarımı göremicem diyorsunuz ama şu an bu evde de can tehlikeniz var bunu da unutmayın. O zaman evde sakin bir ortam yaratın ve kendinizi koruyun.
Allah yardımcınız olsun.

giggles komik olan nedir?
Bahanelerinizin güzelliği
Özellikle kendi rahatınız çocuklarınızın rahatından önemli kısmına bayıldım doğrusu

Beddua edecekseniz
Bugün zaten bi doz etmiştiniz
Yarına kullanın isterseniz hakkınızı

Acaba cidden inanarak mı yazıyor bu bahaneleri yoksa kendini de inandırmaya mı çalışıyor çözemedim. Sanki kendini teselli ediyor gibi soru sahibi.

Hanımefendi boşanın demiyorum, dünyaya getirirken sormadığınız çocukların sırtına '' Annem bizim yüzümüzden yaşayamadı bu hayatı, bizim yüzümüzden cehennem gibi bir evliliğe mahkum oldu. '' denen o korkunç yükü yüklemeyin diyorum. Yoksa alın kocanızı sıkı tutun, kimsenin başına bela diye sarılmasın aman diyeyim. Siz çekmeye gönüllüsünüz, buyrun çekin.

Tebrikler en fedakar cefakar ana sizsiniz, biz çalışan kadınlar çocuğumuzu aç bırakıyoruz, gözü arkada bırakıyoruz, durun evde bakın, aman kimsenin eline düşmesinler (Sanki nazi kampına bırakıyoruz biz çocukları, lafa bak, çocuklar başka insanların elinde büyümeyecekmiş. Yiyorlar çocuklarınızı.)

Evde oturabilmek için evlilik yürüten biri bize de rahatına düşkün dedi. Neyse.

Bir evlilik daha kurtuldu ulvi görev tamamlandı ohh bi ara boşanacak sandım

Bu ne biçim muhabbet yahu.

Ahahahah yazdiginiz son cümle aslında sizin bahaneniz.

Düsündugunuz cocuklarin düzeni falan değil, korkak olmaniz hepsi bu .

Kocasının herturlu iğrençligine katlanmaktansa cocuklariyla ayrı bir yol cizebilen cesur kadinlara dil uzatmayin.

Memnunsaniz ne demeye konu aciyorsunuz gidin sizi assaliyan o kocisinizden 3. Bebeyi yapin.her kes hak ettigi gibi yaşar

Kari koca çalışıyoruz ee biz şimdi kötü anne babamiyiz yani.

Kavgalari cahilce savunmasi daha berbat.

Kocasindan şikayet eden kadınlar madem kocislerinden kopamiyorlar zamanimizi harcamasinlar ayol aaa

Rezalet bir "şaka" (!) atışma, saygısız, güvensiz, gerçekten iğrenç bir hayat.. Her çocuk emin olun daha sakin ve insanca bir hayatı hakediyor. Sizin bencil ve aptalca şakalarınız yüzünden yitip giden 2 hayat. Yazık.

Ya bu konunun amacı ne ben anlamadım?
Bu kadar normalse her şey buyurun yaşayın evliliğinizi.
Neyi tartışıyoruz burada?
Tavsiye istiyorsanız eğer:
- Hemen kilo verin. Özgüveninizi toparlayın
- görüntülü aramayın, asla şaka yapmayın
- sizi öldürmemesi için ne derse hemen yerine getirin
- zıt fikriniz olursa asla söylemeyin. Malum kızabilir. O zaman da dövebilir. Sineye çekip oturmak zorunda kalırsınız.
- kocanızı ve annesini memnun etmeye çalışın.
- ikna edebilirseniz evlilik terapisine gidin.

Başka türlü aklıma bu tür bir evlilik için tavsiye gelmiyor.

Kötü olmuş ya nerden nereye gelmiş konunuzun hep böyle mi bi durum vardı yoksa sadece bundan mı oldu beklenmedik şekilde büyümüş üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…