Birincisi ben şiddet görmüyorum.Aldatılınca ne değişecek? Şiddet görmenizden farkı ne aldatmanın? Şimdi çocuklarım var onları babasız bırakamam diyorsunuz ya boşanmama gerekçesi olarak aldatıldığınızda da yine aynı çocuklarınız var olmayacak mı?
Konunuzla ilgili yorumlar yapılmış, oraya hiç girmeyeceğim. Allah yardımcınız olsun gerçekten.Pireden kastım ölümle tehdit edilmek değil. Sizin eşyayı tekmelesede de benim için aynı demeniz. Eşya tekmeliyor adam diye boşarım demek pire için yorgan yakmak. Tehdit konusu elbette hafife aldığım birşey değil.
eşinizle kavganızda polisi arıyorsunuz, onca hakaret edilmesini kaldıramıyorsunuz ve yüzünü görmeye tahammül edemiyorsunuz. bunları söyleyen sizsiniz, bunları söyledikten sonra burada boşan denilmesine nasıl anlam veremiyorsunuz bende ona anlam veremedim açıkçası. yani ben eşim için size bu kavgayı anlatsam, ölümle tehdit etti desem, annesi dünya şey saydı, polisi aradım telefonu kapattı beni bırakmadı, bu evlilik bitmiştir artık yüzüme bakmam dedi ve ayrı odalarda oturuyoruz artık desem siz bana nasıl yapıcı bir yorum yaparsınız? tamam insanın başına gelmeden anlaması zor fakat size bunu anlatan insana da olsun ya olur öyle şeyler demezsiniz eminim. sizi kırmak için yazmıyorum, burada bunlara "olsun ya evliliğin böyle devam etsin, birbirinizin yüzüne bakmazsınız da çocuklar için aynı evde yaşarsınız" diyecek kadın bir elin parmağını geçmez. nasıl isterseniz öyle yapın ama ileride siz daha kötü duruma düşmeyin de yazılıyor tüm bunlarHangi yorumumda korumuşum pardon ben fark edemedim. Bu yaptıklarının hiçbirini savunmadım zaten. Benim anlayamadığım hemen yorumların boşanmaya getirilmesi. Ben diyorumki 15 yıldır birlikteyiz ve bunun 7 yılı evliyiz 2 kere bu kadar şiddetli kavgamız oldu. Ben hemen boşan diye bunun bu kadar büyütülmesine anlam veremiyorum.
Bu kadar ağır sözleri duyup da hâlâ o koca ile aynı havayı soluya bilmenize şaşıyorum nedense hep çocuklar bosanmama nedeni oluyor çocuklar evliliğin garanti belgesi sanki yapmayın onceliginiz cocuklarinizsa eğer mutsuz huzursuz hergün annelerinin gözlerinin önünde asaglanmasina izin vermeyinDediğim gibi bir kaç senede bir bu şiddette kavgalarımız olur. Kendisi sürekli benden dert yanar. Ama sorsan neyimden şikayetçisin diye. Aklıma gelmiyor şimdi bişey der. Buraya kadar gelmesinin sebebi bana ettiği laflar ve ertesi sabah benim suratının düşük olması.
Allah aşkına nasıl kıyaslamalar bunlar ya. Aldatılmayı nasıl b.k gibisinle aynı kefeye koyuyorsunuz anlayamıyorum gerçekten. Ne yapim yani koştur koştur gideyim b.k dedi diye adliyenin yolunumu tutayım. Çok komik geliyor artık şu yorumlar ya. Herkes ipeklere sarmalanıp büyütülmüş herhalde. Kimse zora gelemiyor demekki bu devirde.Başka tene dokunması, sana b.k gibisin demesinden daha mı ağır geliyor.
Özür dileyince her şey düzelecekmisonuna kadar haklı buldum seni kimse kusura bakmasın
köpek gibi özür dileyene kadar yüzüne bakma ,
Ben size böyle bir durum yaşamış olsaydınız birbirinize zaman tanımanızı ve bir süre uzak kalmanızı, bu süre zarfında da evliliğinizi ve yaşadıklarınızı gözden geçirip eşinizle birlikte eksileriyle artılarını önünüze koyup birlikte bir karara varmanızı tavsiye ederdim. İlk söyleyeceğim şey koşa koşa boşanın olmazdı.eşinizle kavganızda polisi arıyorsunuz, onca hakaret edilmesini kaldıramıyorsunuz ve yüzünü görmeye tahammül edemiyorsunuz. bunları söyleyen sizsiniz, bunları söyledikten sonra burada boşan denilmesine nasıl anlam veremiyorsunuz bende ona anlam veremedim açıkçası. yani ben eşim için size bu kavgayı anlatsam, ölümle tehdit etti desem, annesi dünya şey saydı, polisi aradım telefonu kapattı beni bırakmadı, bu evlilik bitmiştir artık yüzüme bakmam dedi ve ayrı odalarda oturuyoruz artık desem siz bana nasıl yapıcı bir yorum yaparsınız? tamam insanın başına gelmeden anlaması zor fakat size bunu anlatan insana da olsun ya olur öyle şeyler demezsiniz eminim. sizi kırmak için yazmıyorum, burada bunlara "olsun ya evliliğin böyle devam etsin, birbirinizin yüzüne bakmazsınız da çocuklar için aynı evde yaşarsınız" diyecek kadın bir elin parmağını geçmez. nasıl isterseniz öyle yapın ama ileride siz daha kötü duruma düşmeyin de yazılıyor tüm bunlar
şöyle bir durum var ki eşiniz sizinle birlikte bir karara varmak istiyor mu o da önemli. anlattıklarınız gerçekten normal bir evlilikte olan şeyler değil, bence ilk önce bunu kabul edin. eşim boşanalım dedi gitmeye kalktım diyorsunuz, polisi arıyorsunuz. eşim tamam annene bırakıcam dedi diyor kalıyorsunuz, hepsinden sonra eşim bu evlilik bitti dedi artık başka odalardayız zaten o gelse ben giderim diyorsunuz. bakın yazdıklarınızı tekrar tekrar yazıyorum. bence bu durup dururken "boşanın" diye yorum atılan konulardan çok farklı. ki ben öyle her konuya boşan yazan biri de değilim. eşiniz ne derse o olmuş zaten, o zaman yaptığınız gururu bir kenara bırakıp gidip konuşun. fakat beklediğiniz özrü alır mısınız, alsanız içiniz yumuşar mı o size kalmış bir şey. gerçekten tahammülünüz yoksa, kaldıramıyorsanız, mutsuzsanız da aynı evde huzursuz çocuk büyütmektense boşanmak sandığınız kadar kötü bir şey değil. boşanmak durumu herkesin de başına gelebilir yani size küfür ediliyormuş gibi davranmayın burada boşanan yüzlerce kadın var zira dışarıda da öyleBen size böyle bir durum yaşamış olsaydınız birbirinize zaman tanımanızı ve bir süre uzak kalmanızı, bu süre zarfında da evliliğinizi ve yaşadıklarınızı gözden geçirip eşinizle birlikte eksileriyle artılarını önünüze koyup birlikte bir karara varmanızı tavsiye ederdim. İlk söyleyeceğim şey koşa koşa boşanın olmazdı.
Allah aşkına nasıl kıyaslamalar bunlar ya. Aldatılmayı nasıl b.k gibisinle aynı kefeye koyuyorsunuz anlayamıyorum gerçekten. Ne yapim yani koştur koştur gideyim b.k dedi diye adliyenin yolunumu tutayım. Çok komik geliyor artık şu yorumlar ya. Herkes ipeklere sarmalanıp büyütülmüş herhalde. Kimse zora gelemiyor demekki bu devirde.
Yahu BOŞAN gitsin demekten başka fikri olan yokmu Allah aşkına. Bu zihniyetle bu devirde boşanma avukatı olmak varmış bu memlekette ya. Sizin analarını babalarınız zırt dese biri öteki hemen boşanmaya mı gidiyordu. İnsanlar iyi günde kötü günde diye söz veriyorlar birbirlerine evlenirken. Evliliğin her dönemi pembe dizi tadında geçmiyor. Yer yer inişli çıkışlı dönemlerimiz de olabiliyor. Önemli olan bu zorlukları aşabiliyormuyuz aşamıyor muyuz.buna bakmak, evliliğe şans vermek, çaba göstermek, emek etmek. Ama boşa konuşuyorum farkındayım.
burdan gayet paranoyak gözüküyorsunuz. Ve tabi kii adamın telefonunu karıştırmamanız lazım sanki lütufmuş gibi anlatıyorsunuz...Pardon da her yerden görüntülü aramak istediğim kanısına nereden vardığınızı sorabilir miyim acaba? 7 senelik evliyim bundan önce de 7 sene sevgiliydik. Yaklaşık 15 sene içinde ilk defa böyle bir şey istedim. Kaldı ki ilk etapta söylediğim espri mahiyetindeydi. O çekinceli davrandığı için iş buralara geldi. Paranoyak şizofren falan gibi görünüyor olabilirim ama eşimin telefonunu elime bile alıp merak edipte bakmam ne yapmış kimle konuşmuş mesajlaşmış falan diye. Ben anneme gidip 10 gün kaldığımda olur çoğu kez. Hiç birinde arayıpta görüntülü konuşmak istemedim. Bilhassa yanlış anlamasın diye. Ama o akşam öyle hissettim ve söyledim. Sürekli böyle davranmış olsam hakkı var bıktı derim. Kaldı ki herşeyi bir kenara bırakalım. Ben onun nikahlı karısıyım evet gerçek anlamda çok kıskanç ve şüpheci de olabilirim böyle belki. Bunu istemek hakkım zaten içimin rahat etmesi için. Buradaki hanımlara soruyorum. Kocanız gecenin 3 ünde dışarıda olsa ne kadar güvenirseniz güvenin yüzde yüz içiniz rahat olur mu? Siz bulmasanız bile gecenin o saati bir musibet sizi bulabilir hiç yoktan yere.
Ben de dün bi an konuyu konu sahibi değil de ben mi açtım acaba diye tereddüte düştümBaşlık koca belası ama konunun sonları ne var bu yaşananlara bağlanmış.
Eşiyle kötü olan buraya muhakkak konu açsın, başta saydırsanız bile sonunda alıp bağrınıza basasınız gelir. Bir derdim var gücü
Kadınlar kulübü boşandırma timi olarak herkes boşansın sadece biz evli kalalım istiyoruz, tüm derdimiz bu aslındaBen de dün bi an konuyu konu sahibi değil de ben mi açtım acaba diye tereddüte düştüm
Mevzu öyle bi yere geldi ki konu sahibi kocasından aşırı memnun ama biz ısrarla boşamaya çalışıyoruz
Bizim yüzümüzden boşanma oranları artmış üstelik
Tühh ya bak gizli amacımızı ifşa ettin olmadı :)) büyük resmi görenler olmuş...Kadınlar kulübü boşandırma timi olarak herkes boşansın sadece biz evli kalalım istiyoruz, tüm derdimiz bu aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?