Koca belası!

Yok yere sorun çıkarmışsınız bence psikolojik destek alın. Yazik çocuklara.

Nasıl devam ediceksiniz peki bundan sonra nasıl düzelicek evliliğiniz. Birbirinizi nasıl affediceksiniz
Bugün gelip konuşmak istedi. Söylediği hakaretler için özür dilediğini ve söyledikleri için çok hatalı olduğunu söyledi(hep aynı hikaye). Ama bu sefer içimden affetmek gelmiyor.Daha önceleri içim içimi yerdi gelse af dilese barışalım dese diye. Ama bu sefer öyle hissetmiyorum. Yüzünü görmeye sesini duymaya tahammulum kalmamış bunu anladım. Zaman gösterecek nasıl devam edip edemeyeceğimizi.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en iyisi olur sizin için ne olacaksa

Konu sahibesi asıl sorun bence ilişkiniz değil. Siz sanırım art arda yaşanan gebelik sonucunda mod değişiklikleri ve özgüvensizlik gibi problemlerle uğraşıyorsunuz. Çift terapisi değil de bireysel terapi alırsanız bence kendinizi daha iyi anlayacaksınız ve kendinizi anladıkça hem duygularınızı ifade etme şekliniz hem ilişkiniz düzelecek. Şu an da büyük bir iletişimsizlik içindesiniz ama ben eşinizin de bu kadar nefret edilecek biri olduğunu düşünmüyorum yazdıklarınızdan.

Çok saçma bir sebepten nasıl bu noktaya geldiniz. Ben şok Demekki olabiliyormuş. Ama öncedende olmuştur heralde buna benzer kavgalar yoksa sadece bu anlattığınızla böyle olması çok düşündürücü

kaç yıllık evliyim buna benzer eşimle hiç muhabbetim olmadı ne kadar kötü eşine güvenmemek eşin haklı

sırf bu durumları yaşayacağım korkusuyla evlenmekten korkuyorum. hayat cok zor. evlilik ise alttan alma idare etme sanatı. konusarak çözmeye çalışın tartsmadan

sırf bu durumları yaşayacağım korkusuyla evlenmekten korkuyorum. hayat cok zor. evlilik ise alttan alma idare etme sanatı. konusarak çözmeye çalışın tartsmadan
7 yıllık evliyim, alttan alma idare etme nedir bilmem. Laf ortaya söylenir bizde, kartlar açıktır, ve inanır mısınız kavgamız bir elin parmağını geçmedi.

7 yıllık evliyim, alttan alma idare etme nedir bilmem. Laf ortaya söylenir bizde, kartlar açıktır, ve inanır mısınız kavgamız bir elin parmağını geçmedi.
şanslı kisimdaymissiniz maalesef iki taraf tartsinca bu sefer üste çıkma uğruna farkli.noktaya gelebiliyor

Adamla evlenmeden önce bi kavga edin. İyiyken herkes iyi çünkü, önemli olan kötüyken nasıl olduğu.
cok mantıklı bunu hic düşünmemiştim ya köprüyü geçene kadar iyi davranırsa. benimde konuştuğum.biri var aslında. kavga esnasında agizini bozabiliyor korkuyorum oyle durumda

Keşke olgunlaşmadan evlenmeseydiniz. Bir de iki çocuk.. hayatınız hata içinde geçmiş ki, tek taraflı suç kimse de yoktur ama bacim sende hatalisin net

Ben polisi arama olayına takıldım o insanların mesaisi sizin aranızdaki ego savaşına malzeme olmamalıydı. Olay basit sakinleşinceye kadar herkes kendi köşesine çekilsin, sonrasında ayrılık için netseniz kararınıza göre hareket edersiniz. O kararı Aileler değil siz eşler verirsiniz.

Bence gereksiz abartmisiniz. 2 de çoçuk varmiş ne gerek var böyle şeylere bence bi adim atin çoçuklariniz için bence . Sadece esinize kizdim nokda annesini aramasi ve kv nin laflari

Çocukların karşısında şov yapan, bencil ebeveyn bır aile ortamında büyüyen cocuklar, hayat boyu öfkelı olurlar. Ne yazıkki bu öfkeyi onlar haketmıyor. Sorunları kavgayla öfkeyle çözümlemeye çalışan anne babanın suçu bu zinciri kıramamak.

sorun sende gereksiz görüntülü ara muhabbetine girmişsin sanki aldatsa seni aldattığı yeri işe geldiği yer gibi gösteremez sen uzatıp kavga çıkarmışsın kocam bana kalkıp ikidebir görüntülü ara dese bende kızardım şahsen güvenmiyorsan evli durma 20 kilo aldıysan bi zahmet diyet yap bu arada bende bunu anlamıyorum çok kilo aldım bunalımdayım alma kardeşim sağlıklı beslenen spor yapanlar var

şu görüntülü ara olayı beni çok şaşırtıyor ...bana eşim gitiiğin yerden görüntülü ara dese hakaret sayar kıyameti koparırım...güvenmeyen adam boşar derim hatta ben gider boşarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…