• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca belası!

Aldatılınca ne değişecek? Şiddet görmenizden farkı ne aldatmanın? Şimdi çocuklarım var onları babasız bırakamam diyorsunuz ya boşanmama gerekçesi olarak aldatıldığınızda da yine aynı çocuklarınız var olmayacak mı?
Birincisi ben şiddet görmüyorum.
Ayrıca şiddet görüyor olsaydım da boşanırdım zaten çocuklar bağlamazdı yine beni.
İkincisi aldatılmak çok farklı bir boyut. Artık kocan seni başka bir kadına tercih etmiş bu çok onur kırıcı affedilemez bir durum. Bir tokadın affı olur ama aldatılmanın ikinci bir şansı yok. Bu noktada ilk düşüneceğim artık çocuklarım olmaktan çıkar. Midem almaz bir kere başka bir tene dokunmuş olan bir adamla aynı evi paylaşmayı.

Pireden kastım ölümle tehdit edilmek değil. Sizin eşyayı tekmelesede de benim için aynı demeniz. Eşya tekmeliyor adam diye boşarım demek pire için yorgan yakmak. Tehdit konusu elbette hafife aldığım birşey değil.
Konunuzla ilgili yorumlar yapılmış, oraya hiç girmeyeceğim. Allah yardımcınız olsun gerçekten.
Kilonuzu çok fazla dert ediyorsunuz. Maddi durumunuzda sorun yok diye okudum. Terapi ve diyetisyen hizmetini eş zamanlı alabildiğiniz yerler var. Olduğunuz yerde varsa araştırın derim. Kendinize güveninizi kazandığınız taktirde, olaylara daha net bakabileceginizi düşünüyorum. Bunu önce çocuklarınız sonra kendiniz için yapın lütfen.
Bir de bir el kalktığı anda, nereye indiğinin önemi yok, hava da kalsa bile, ileride ki kasirganin habercisidir. Eşime daha flört zamanı, asla tavizimin olmayacagini söyledigim konudur.

Hangi yorumumda korumuşum pardon ben fark edemedim. Bu yaptıklarının hiçbirini savunmadım zaten. Benim anlayamadığım hemen yorumların boşanmaya getirilmesi. Ben diyorumki 15 yıldır birlikteyiz ve bunun 7 yılı evliyiz 2 kere bu kadar şiddetli kavgamız oldu. Ben hemen boşan diye bunun bu kadar büyütülmesine anlam veremiyorum.
eşinizle kavganızda polisi arıyorsunuz, onca hakaret edilmesini kaldıramıyorsunuz ve yüzünü görmeye tahammül edemiyorsunuz. bunları söyleyen sizsiniz, bunları söyledikten sonra burada boşan denilmesine nasıl anlam veremiyorsunuz bende ona anlam veremedim açıkçası. yani ben eşim için size bu kavgayı anlatsam, ölümle tehdit etti desem, annesi dünya şey saydı, polisi aradım telefonu kapattı beni bırakmadı, bu evlilik bitmiştir artık yüzüme bakmam dedi ve ayrı odalarda oturuyoruz artık desem siz bana nasıl yapıcı bir yorum yaparsınız? tamam insanın başına gelmeden anlaması zor fakat size bunu anlatan insana da olsun ya olur öyle şeyler demezsiniz eminim. sizi kırmak için yazmıyorum, burada bunlara "olsun ya evliliğin böyle devam etsin, birbirinizin yüzüne bakmazsınız da çocuklar için aynı evde yaşarsınız" diyecek kadın bir elin parmağını geçmez. nasıl isterseniz öyle yapın ama ileride siz daha kötü duruma düşmeyin de yazılıyor tüm bunlar

Dediğim gibi bir kaç senede bir bu şiddette kavgalarımız olur. Kendisi sürekli benden dert yanar. Ama sorsan neyimden şikayetçisin diye. Aklıma gelmiyor şimdi bişey der. Buraya kadar gelmesinin sebebi bana ettiği laflar ve ertesi sabah benim suratının düşük olması.
Bu kadar ağır sözleri duyup da hâlâ o koca ile aynı havayı soluya bilmenize şaşıyorum nedense hep çocuklar bosanmama nedeni oluyor çocuklar evliliğin garanti belgesi sanki yapmayın onceliginiz cocuklarinizsa eğer mutsuz huzursuz hergün annelerinin gözlerinin önünde asaglanmasina izin vermeyin

Başka tene dokunması, sana b.k gibisin demesinden daha mı ağır geliyor.
Allah aşkına nasıl kıyaslamalar bunlar ya. Aldatılmayı nasıl b.k gibisinle aynı kefeye koyuyorsunuz anlayamıyorum gerçekten. Ne yapim yani koştur koştur gideyim b.k dedi diye adliyenin yolunumu tutayım. Çok komik geliyor artık şu yorumlar ya. Herkes ipeklere sarmalanıp büyütülmüş herhalde. Kimse zora gelemiyor demekki bu devirde.
Yahu BOŞAN gitsin demekten başka fikri olan yokmu Allah aşkına. Bu zihniyetle bu devirde boşanma avukatı olmak varmış bu memlekette ya. Sizin analarını babalarınız zırt dese biri öteki hemen boşanmaya mı gidiyordu. İnsanlar iyi günde kötü günde diye söz veriyorlar birbirlerine evlenirken. Evliliğin her dönemi pembe dizi tadında geçmiyor. Yer yer inişli çıkışlı dönemlerimiz de olabiliyor. Önemli olan bu zorlukları aşabiliyormuyuz aşamıyor muyuz.buna bakmak, evliliğe şans vermek, çaba göstermek, emek etmek. Ama boşa konuşuyorum farkındayım.

eşinizle kavganızda polisi arıyorsunuz, onca hakaret edilmesini kaldıramıyorsunuz ve yüzünü görmeye tahammül edemiyorsunuz. bunları söyleyen sizsiniz, bunları söyledikten sonra burada boşan denilmesine nasıl anlam veremiyorsunuz bende ona anlam veremedim açıkçası. yani ben eşim için size bu kavgayı anlatsam, ölümle tehdit etti desem, annesi dünya şey saydı, polisi aradım telefonu kapattı beni bırakmadı, bu evlilik bitmiştir artık yüzüme bakmam dedi ve ayrı odalarda oturuyoruz artık desem siz bana nasıl yapıcı bir yorum yaparsınız? tamam insanın başına gelmeden anlaması zor fakat size bunu anlatan insana da olsun ya olur öyle şeyler demezsiniz eminim. sizi kırmak için yazmıyorum, burada bunlara "olsun ya evliliğin böyle devam etsin, birbirinizin yüzüne bakmazsınız da çocuklar için aynı evde yaşarsınız" diyecek kadın bir elin parmağını geçmez. nasıl isterseniz öyle yapın ama ileride siz daha kötü duruma düşmeyin de yazılıyor tüm bunlar
Ben size böyle bir durum yaşamış olsaydınız birbirinize zaman tanımanızı ve bir süre uzak kalmanızı, bu süre zarfında da evliliğinizi ve yaşadıklarınızı gözden geçirip eşinizle birlikte eksileriyle artılarını önünüze koyup birlikte bir karara varmanızı tavsiye ederdim. İlk söyleyeceğim şey koşa koşa boşanın olmazdı.

Ben size böyle bir durum yaşamış olsaydınız birbirinize zaman tanımanızı ve bir süre uzak kalmanızı, bu süre zarfında da evliliğinizi ve yaşadıklarınızı gözden geçirip eşinizle birlikte eksileriyle artılarını önünüze koyup birlikte bir karara varmanızı tavsiye ederdim. İlk söyleyeceğim şey koşa koşa boşanın olmazdı.
şöyle bir durum var ki eşiniz sizinle birlikte bir karara varmak istiyor mu o da önemli. anlattıklarınız gerçekten normal bir evlilikte olan şeyler değil, bence ilk önce bunu kabul edin. eşim boşanalım dedi gitmeye kalktım diyorsunuz, polisi arıyorsunuz. eşim tamam annene bırakıcam dedi diyor kalıyorsunuz, hepsinden sonra eşim bu evlilik bitti dedi artık başka odalardayız zaten o gelse ben giderim diyorsunuz. bakın yazdıklarınızı tekrar tekrar yazıyorum. bence bu durup dururken "boşanın" diye yorum atılan konulardan çok farklı. ki ben öyle her konuya boşan yazan biri de değilim. eşiniz ne derse o olmuş zaten, o zaman yaptığınız gururu bir kenara bırakıp gidip konuşun. fakat beklediğiniz özrü alır mısınız, alsanız içiniz yumuşar mı o size kalmış bir şey. gerçekten tahammülünüz yoksa, kaldıramıyorsanız, mutsuzsanız da aynı evde huzursuz çocuk büyütmektense boşanmak sandığınız kadar kötü bir şey değil. boşanmak durumu herkesin de başına gelebilir yani size küfür ediliyormuş gibi davranmayın burada boşanan yüzlerce kadın var zira dışarıda da öyle

Hanımlar bu arada şuna da bir açıklık getireyim. Burada yaşadıklarımın hiç birini asla normalleştirmek için savunmuyorum.sanki öyle bir algı olmuş gibi geliyor yorumlardan. Bana hakaret etti, boşanalım dedi, Seni öldürürüm, yüzüne bakmam dedi evet bunların hepsi son derece anormal şeyler.bunların hiç biri için de her evlilikte olur aman boşver takma falan şeklinde de yorum yapmanızı beklemiyorum. Ben sadece bütün yorumların boşanmaya çıkmasından rahatsızım. Burada bu konuyu açmamın sebebi benimle belki benzer durumları yaşayan sonu iyi ya da kötü nasıl bitmiş az çok fikir almak dertleşmekti. Kimseden bana hak vermesini falan beklemiyorum öyle bir egom yok.

Sevgili konu sahibi boşanmayı düşünmediğine göre en azından evliliğinizi toparlamaya çalışın. Öyle çocuklar için aynı evde birbirimize katlanıcaz demek yok. Bu çocuklara da işkence olur. Öncelikle kavga esnasında da olsa eşinizin dediğini göz ardı etmeyin eşiniz sizin fiziksel görünüşünuze laf etmemiş. Tavırlarınızdan dolayı küçük düştüğünüzu söylemiş. Ve ısrarla. Belki de daha kendinizden emin olmanız gerekiyor ve her kavgada ben ardarda iki çocuk doğurdum vs vs serzenişlerde bulunmayın. Kendinize güvenin. Abartılacak bir kilonuz da yok bu ayrı bir konu.
Ve lütfen niyetiniz yoksa boşanma lafını ağzınıza almayın yorumlarınızı okudum. Bunun için koşa koşa boşanacak değilim demişsiniz ama eşyaları toplayıp evden ayrılmak da ne. Ben boşanmaya sizin kadar mesafeli bakmıyorum ama şu güne kadar asla ağzıma almadım. Almam da gider açarım davamı.
Ayrıca değişik bir güven anlayışınız var bunu iyileştirmeniz gerekiyor hayat böyle sürmez bir destek alın bence eşinizle beraber.
Demem o ki evliliği kurtarmak için bir şeyler yapmanız gerekiyor en azından iki yavru için.
Not: bunları boşanmayı düşünmediğiniz için yazıyorum. Yoksa tehdit, hakaret, iki taraflı yıpranmış bir ilişki için söylenecek başka şeyler de var

Allah aşkına nasıl kıyaslamalar bunlar ya. Aldatılmayı nasıl b.k gibisinle aynı kefeye koyuyorsunuz anlayamıyorum gerçekten. Ne yapim yani koştur koştur gideyim b.k dedi diye adliyenin yolunumu tutayım. Çok komik geliyor artık şu yorumlar ya. Herkes ipeklere sarmalanıp büyütülmüş herhalde. Kimse zora gelemiyor demekki bu devirde.
Yahu BOŞAN gitsin demekten başka fikri olan yokmu Allah aşkına. Bu zihniyetle bu devirde boşanma avukatı olmak varmış bu memlekette ya. Sizin analarını babalarınız zırt dese biri öteki hemen boşanmaya mı gidiyordu. İnsanlar iyi günde kötü günde diye söz veriyorlar birbirlerine evlenirken. Evliliğin her dönemi pembe dizi tadında geçmiyor. Yer yer inişli çıkışlı dönemlerimiz de olabiliyor. Önemli olan bu zorlukları aşabiliyormuyuz aşamıyor muyuz.buna bakmak, evliliğe şans vermek, çaba göstermek, emek etmek. Ama boşa konuşuyorum farkındayım.

İyi günde kötü günde mi, inişli çıkışlı mı?? İniş çıkış dediğiniz şey, siz mama sandalyesinden bebeğinizi alırken beklemediğiniz bir anda eşinizin ensenize vurması mı oluyor? Ağrıdan ensenizin uyuştuğunu yazmışsınız. Eşinizin defalar kez seni öldürürüm dediğini yazmışsınız, defalarca kez eşinizin ayrılmak istediğini söylemişsiniz, size evden git de demiş yine eşiniz. Şimdi yine duvarlar vs tekmelenmiş, yine ölüm tehditleri gelmiş hemde bu kez analı oğullu ve siz bunları sadece iyi gün kötü gün, iniş çıkış olarak mı tanımlıyorsunuz?
Siz bu yaşadıklarınızı nasıl bu kadar normalleştiririniz? Normalleştirmiyorum yazmışsınız ama gayet de normalleştirmişsiniz. Çok şaşkınım gerçekten inanılır gibi değil. Çocuk için kalıyorum demeyin eski konunuzda bebeğiniz ateşliyken eşinizin oyun oynamaya çıktığını ve gece üçe kadar gelmediğini yazmışsınız.
Tokadı, ölüm tehditlerini bu kadar normalleştirmek hem de bir sürü genç kız olan bir sitede hiç doğru değil.
Not: evet evliyim ve böyle bir evlilikte bir saniye durmazdım. Ve evet çok şükür ipeklere sarılarak büyütüldüm ailem tarafından.

Sakinleşince konuşmak en mantıklısı doğum sonrası ani alınan kilolar özgüven düşüklüğüne neden oluyor tecrübeyle sabit çok çabuk verilebilen kilolar bence doğumumun 3 yılında fazlalık 40 kilom vardı evet kıyafetlerde zorlanıyordum ama çok kısa bir sürede sağlıklı beslenerek bebek arabalarıyla yaptığım yürüyüşte evde spor yaparak bunları verdim eski kilomunda altına düştüm bunu başkası istiyor diye değil ama kesinlikle kendinizi hazır hissettiğinizde kendiniz için yapın çoçukların yanında bu tarz kavgalara girmemeye özen göstermeye çalışın eşinizede en hassas konunun bu olduğunu aşılayın sakince oturup konuşmak en doğrusu madem yüzünüze bakmıcakmış vırt zırt anasıyla gitseymiş kesinlikle evi kadının terk etmesine karşıyım hele işin içinde çoçuk varsa erkek defolup gider çoçuğun düzeninin bozulmaması gerekir benceeee .. Sakin kalın bana eşiniz sanki gönlünüzü alıcaktı ama siz fırsat vermediniz çok çıkıştınız iş büyüdü gibime geldi ama bende birden şaka yaparken ne arıcam vs dese sanırım bende şüpelenirdim onunda vermemesi gereken bir tepkiymiş aslında sinirli anlarınıza denk gelmiş olay birden çığrından çıkmış

Bir şakayla olay buraya geldiyse bunun öncesi muhakkak vardır. İçinde biriktitip kusmuş bence. Ayrıca görüntülü arama kısmına takılanlar olmuş. Bazen ben de öylesine şaka yollu bri şey söylerim hiçbir art niyetim olmadan ama sanki Allah soyletmis gibi ucundan bambaşka bir şey çıkar arkasını didiklemek zorunda kalırım. Kadınlar hisseder mevzusu yani. Her zaman yaptığınız şeyse bilemem ama laf olsun diye söyleyip işlerin buraya gelmiş olması da gayet olası. Erkeklerin çoğu genelde bir halt karıştırınca hemen karşısındaki kadıni öz güvensiz sen kafanda kurmuşsun gibi şeylerle yaftaliyorlar malum.

İki sene içinde iki çocuk dünyaya getirmişsiniz ve kilo probleminizi biliyormuş biraz alttan alabilirdi bence. Hepsini de geçtim her ne yaşamış olursanız olun çocuklar olmasa seni öldürürüm demesinin hiçbir açıklaması olamaz. Konuda adami darladiginizi falan yazanlar olmuş bir sürü ona ithafen yazıyorum. Istediğiniz kadar darlayin yani, burada herkesin dikkatini çekmesi gereken tek şey var adam kadını ölümle tehdit ediyor. Bir tek adam da değil anasi da aynı imayi yapıyor. Bu insanlarla can güvenliğiniz yok gibi bir an önce oturup ailenize de durumu anlatıp kurtulmaya bakın.

Pardon da her yerden görüntülü aramak istediğim kanısına nereden vardığınızı sorabilir miyim acaba? 7 senelik evliyim bundan önce de 7 sene sevgiliydik. Yaklaşık 15 sene içinde ilk defa böyle bir şey istedim. Kaldı ki ilk etapta söylediğim espri mahiyetindeydi. O çekinceli davrandığı için iş buralara geldi. Paranoyak şizofren falan gibi görünüyor olabilirim ama eşimin telefonunu elime bile alıp merak edipte bakmam ne yapmış kimle konuşmuş mesajlaşmış falan diye. Ben anneme gidip 10 gün kaldığımda olur çoğu kez. Hiç birinde arayıpta görüntülü konuşmak istemedim. Bilhassa yanlış anlamasın diye. Ama o akşam öyle hissettim ve söyledim. Sürekli böyle davranmış olsam hakkı var bıktı derim. Kaldı ki herşeyi bir kenara bırakalım. Ben onun nikahlı karısıyım evet gerçek anlamda çok kıskanç ve şüpheci de olabilirim böyle belki. Bunu istemek hakkım zaten içimin rahat etmesi için. Buradaki hanımlara soruyorum. Kocanız gecenin 3 ünde dışarıda olsa ne kadar güvenirseniz güvenin yüzde yüz içiniz rahat olur mu? Siz bulmasanız bile gecenin o saati bir musibet sizi bulabilir hiç yoktan yere.
burdan gayet paranoyak gözüküyorsunuz. Ve tabi kii adamın telefonunu karıştırmamanız lazım sanki lütufmuş gibi anlatıyorsunuz...
Anlayamadığınız nokta evlisiniz diye adamdan her şeyi isteyemezsiniz o da sizden isteyemez. Her ilişkide belli sınırlar olmalıdır. Kocamın gecenin 3 ünde dışarıda olmasının mantıklı bir açıklaması varsa tabii ki görüntülü ara diye darlamam. Evet gecenin 3 ü Türkiye için çok da tekin bir saat değil bir tek bu konuda size katılabildim...
Kocanızın size sözlü şiddeti tabii ki kabul edilemez. Polisi aradığınızda adresi de vermeliydiniz ya da aramamalıydınız. Sonrasındaki olaylar falan tam bir fiyasko. Çoluklu çocuklu olgun insanlara yakışmayacak türden olaylar. O yüzden bir kez daha tekrarlıyorum : öncelikle çocukların huzuru için terapiye gitmeniz şart tabii kocanızın da...

Başlık koca belası ama konunun sonları ne var bu yaşananlara bağlanmış.

Eşiyle kötü olan buraya muhakkak konu açsın, başta saydırsanız bile sonunda alıp bağrınıza basasınız gelir. Bir derdim var gücü 🤗
Ben de dün bi an konuyu konu sahibi değil de ben mi açtım acaba diye tereddüte düştüm 😂😂
Mevzu öyle bi yere geldi ki konu sahibi kocasından aşırı memnun ama biz ısrarla boşamaya çalışıyoruz
Bizim yüzümüzden boşanma oranları artmış üstelik 🤦‍♀️

Ben de dün bi an konuyu konu sahibi değil de ben mi açtım acaba diye tereddüte düştüm 😂😂
Mevzu öyle bi yere geldi ki konu sahibi kocasından aşırı memnun ama biz ısrarla boşamaya çalışıyoruz
Bizim yüzümüzden boşanma oranları artmış üstelik 🤦‍♀️
Kadınlar kulübü boşandırma timi olarak herkes boşansın sadece biz evli kalalım istiyoruz, tüm derdimiz bu aslında 😂

Back