Allah aşkına nasıl kıyaslamalar bunlar ya. Aldatılmayı nasıl b.k gibisinle aynı kefeye koyuyorsunuz anlayamıyorum gerçekten. Ne yapim yani koştur koştur gideyim b.k dedi diye adliyenin yolunumu tutayım. Çok komik geliyor artık şu yorumlar ya. Herkes ipeklere sarmalanıp büyütülmüş herhalde. Kimse zora gelemiyor demekki bu devirde.
Yahu BOŞAN gitsin demekten başka fikri olan yokmu Allah aşkına. Bu zihniyetle bu devirde boşanma avukatı olmak varmış bu memlekette ya. Sizin analarını babalarınız zırt dese biri öteki hemen boşanmaya mı gidiyordu. İnsanlar iyi günde kötü günde diye söz veriyorlar birbirlerine evlenirken. Evliliğin her dönemi pembe dizi tadında geçmiyor. Yer yer inişli çıkışlı dönemlerimiz de olabiliyor. Önemli olan bu zorlukları aşabiliyormuyuz aşamıyor muyuz.buna bakmak, evliliğe şans vermek, çaba göstermek, emek etmek. Ama boşa konuşuyorum farkındayım.
Neden tek sorununuz adamın bk demesiymiş de insanlar sizi avukata sürüklüyormuş gibi davranıyorsunuz? Tabii ki "bk gibisin" demesi de çok büyük bir sorun ama sizin probleminiz sadece bu değil ki.
İnişli çıkışlı evlilik, zorlukları aşmak, iyi günde kötü günde birbirine destek olmak falan deyince insanın aklına basit anlaşmazlıklar geliyor ama sizin evliliğinizde ölüm tehditleri var. Hem de analı oğullu, aile boyu.
Kaldı ki bu adam daha önce ensenize vurmuş. Bu bile tek başına öldürmeye teşebbüs. "Beyin kanaması geçiriyorum sandım, ağrıdan uyuştu" demişsiniz zaten.
Şiddet olayını anlattığınız konuda "2 ayda 1 büyük kavgalar ediyoruz" demişsiniz, burada "7 yıllık evlilikte 2 defa büyük kavga ettik" diyorsunuz. Bizi mi kandırıyorsunuz kendinizi mi?
Şu durumda boşan demekten başka ne tavsiye verebilir insanlar?
Eşinize şaka yapmayın, kendinizi öldürtmemeye çalışın mı diyelim?
Herkes hakaretlerin, ölüm tehditlerinin havada uçuştuğu evlilikler yaşamıyor. Buna inanmak bu kadar mı zor?
Anne babalarınız böyle mi yapıyordu demişsiniz. Sizin anneniz benzerlerini yaşadı ve boşanmadı büyük ihtimalle. Şimdi siz de boşanmıyorsunuz. Ve çocuklarınızı şu ortamda büyütmeye devam ederseniz yarın kızınız da kocanız gibi biriyle evlenip gördüğü şiddete, aldığı ölüm tehditlerine rağmen boşanmayacak.
Boşanmasını tavsiye edenlere de şimdi sizin verdiğiniz cevapları verecek. Çocuklarım için, yuvamı mı yıkayım, hem annelerimiz de çekmedi mi vs vs...
Gördüğünüz kötü örnekleri kendinize dayanak yapıp çocuklarınıza iyi örnek olmayı beklemeyin.