Gebeliğe Hazırlık Klomenle 10.günde ovülasyon olur mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar nevarneyok bana igneyi verdi garanti olsun dedi bakalim nasib iğnenin etkisi kacgun suruyor

Gittin mi doktora canim kaç tane yumuş büyümüş? İğnenin etkisi insandan insana değişiyor uzerinden 12 13 gün geçmeden test yapmak yanıltabilir

Gittin mi doktora canim kaç tane yumuş büyümüş? İğnenin etkisi insandan insana değişiyor uzerinden 12 13 gün geçmeden test yapmak yanıltabilir ☺
gititmcnm benim normalde 3yumirtam olrudu tedavisiz buay klomenle 1tane olgunlasmis vardedi ignevuurndum guzelfedi sagdan olusmis busefer.klomene ilktedaviye gore guzel gelismis dedi sagdan olmasi guzel dedi bakalim simdi yarinaksam ve gunasiri iliski onerdi

Önemli olan oluşanın kalitesi zaten sayısı değil inşallah tutar canım.

Önemli olan oluşanın kalitesi zaten sayısı değil inşallah tutar canım.
amin cnmyaa bendecokbekleidm doktorda cokolunca baskiliyor dedi amacimiz olgun 1 yumurta dedi neye göre dedi anlamadim kaliteli duuryor dedi rahmin tutmaya musiat dedi miyom kist yokdedi gerisi allaha kalmis dedi

amin cnmyaa bendecokbekleidm doktorda cokolunca baskiliyor dedi amacimiz olgun 1 yumurta dedi neye göre dedi anlamadim kaliteli duuryor dedi rahmin tutmaya musiat dedi miyom kist yokdedi gerisi allaha kalmis dedi

Tabi öyle tıp bir yere kadar gerisini Rabbim ya nasip eder ya etmez napalım kısmet. Benim rahim kalınlığı iyiydi yumurtalar iyiydi yine olmadı bu ay.. Insallah senin olur

Tabi öyle tıp bir yere kadar gerisini Rabbim ya nasip eder ya etmez napalım kısmet. Benim rahim kalınlığı iyiydi yumurtalar iyiydi yine olmadı bu ay.. Insallah senin olur
amin cnm herseu olumlu olmasida yetmiyir elimizden geleniyapcz eger olmazsa adetin 3gunu geldedi bana bakalim ozaman baska tedaviye gececek başka ilaç verir sanirim

amin cnm herseu olumlu olmasida yetmiyir elimizden geleniyapcz eger olmazsa adetin 3gunu geldedi bana bakalim ozaman baska tedaviye gececek başka ilaç verir sanirim

Benimde yarın tekrar kontrolüm var merak ediyorum ne diyeceğini adet olmadım daha inşallah yarine kadar olmamda alttan muayene edebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…