- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Kizlar nevarneyok bana igneyi verdi garanti olsun dedi bakalim nasib iğnenin etkisi kacgun suruyor
gititmcnm benim normalde 3yumirtam olrudu tedavisiz buay klomenle 1tane olgunlasmis vardedi ignevuurndum guzelfedi sagdan olusmis busefer.klomene ilktedaviye gore guzel gelismis dedi sagdan olmasi guzel dedi bakalim simdi yarinaksam ve gunasiri iliski onerdiGittin mi doktora canim kaç tane yumuş büyümüş? İğnenin etkisi insandan insana değişiyor uzerinden 12 13 gün geçmeden test yapmak yanıltabilir ☺
gititmcnm benim normalde 3yumirtam olrudu tedavisiz buay klomenle 1tane olgunlasmis vardedi ignevuurndum guzelfedi sagdan olusmis busefer.klomene ilktedaviye gore guzel gelismis dedi sagdan olmasi guzel dedi bakalim simdi yarinaksam ve gunasiri iliski onerdi
amin cnmyaa bendecokbekleidm doktorda cokolunca baskiliyor dedi amacimiz olgun 1 yumurta dedi neye göre dedi anlamadim kaliteli duuryor dedi rahmin tutmaya musiat dedi miyom kist yokdedi gerisi allaha kalmis dediÖnemli olan oluşanın kalitesi zaten sayısı değil inşallah tutar canım.
amin cnmyaa bendecokbekleidm doktorda cokolunca baskiliyor dedi amacimiz olgun 1 yumurta dedi neye göre dedi anlamadim kaliteli duuryor dedi rahmin tutmaya musiat dedi miyom kist yokdedi gerisi allaha kalmis dedi
amin cnm herseu olumlu olmasida yetmiyir elimizden geleniyapcz eger olmazsa adetin 3gunu geldedi bana bakalim ozaman baska tedaviye gececek başka ilaç verir sanirimTabi öyle tıp bir yere kadar gerisini Rabbim ya nasip eder ya etmez napalım kısmet. Benim rahim kalınlığı iyiydi yumurtalar iyiydi yine olmadı bu ay.. Insallah senin olur
amin cnm herseu olumlu olmasida yetmiyir elimizden geleniyapcz eger olmazsa adetin 3gunu geldedi bana bakalim ozaman baska tedaviye gececek başka ilaç verir sanirim
Hmm duphaston verdi gebekalirsan tutunmayi saglar yoksada erkenden adet olursun dediBenimde yarın tekrar kontrolüm var merak ediyorum ne diyeceğini adet olmadım daha inşallah yarine kadar olmamda alttan muayene edebilir..
Hmm duphaston verdi gebekalirsan tutunmayi saglar yoksada erkenden adet olursun dedi
hep ayni demek doktorlarin uyguladigi birkackere daha denetir sonra tupbebk derler benceAynen bende kullandım onu salı en son ilacını içtim bugün yarın adet olmalıyım bekliyorum bakalım
Snein esinde sorun var mi benim esimde yokti 2ayonce baktridi ama acaba yanlismi baktilar bilemeidm esimekalsa doktor herşeyi normal demisAynen bende kullandım onu salı en son ilacını içtim bugün yarın adet olmalıyım bekliyorum bakalım
Test yaptınmı ki canımAynen bende kullandım onu salı en son ilacını içtim bugün yarın adet olmalıyım bekliyorum bakalım
hep ayni demek doktorlarin uyguladigi birkackere daha denetir sonra tupbebk derler bence
amin cnm insaalh asilamada bundan farksiz diyorlar ya aman keske builaclarla kalsakTüp bebekten önce aşılama var canım hayırlısı ne yapalım inşallah ona gerek kalmadan hamile kalırım.
Snein esinde sorun var mi benim esimde yokti 2ayonce baktridi ama acaba yanlismi baktilar bilemeidm esimekalsa doktor herşeyi normal demis
benimkininde yokda bendede yoksa sucu ona atasimvarYok canim takviye kullanıyor ama önemli bir sorunu yok sayısı gayet iyi
Test yaptınmı ki canım
adetolanakadar umut var cnmmSalı günü bir erken gebelik testi yapmıştım negatifti
Kaç gün geçmişti üstünden canım.benimde dün sabah kontrolüm vardı 2 yumurtam vardı solda çatlamış ikiside ondan iğneye gerek yok dedi aşılama yaptı bakalım nolcak.asilama hiç aklımda yoktuSalı günü bir erken gebelik testi yapmıştım negatifti
benimkininde yokda bendede yoksa sucu ona atasimvar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?