- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Bifincankahve
çatlama her klomende vermiyormuş herhalde duruma goremi veriyor
Bana ilkinden verdi sanırım garanti olsun diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çatlama her klomende vermiyormuş herhalde duruma goremi veriyor
ben bikere doktora gittim öylesine yumurtam buyuktu pik yapmış ogun catlatalaum dedi igne verdi ama zaten catliyirdu bence catlama igneai zaten catlayan yumurtaya fayda etmiyir4Bana ilkinden verdi sanırım garanti olsun diye
ben bikere doktora gittim öylesine yumurtam buyuktu pik yapmış ogun catlatalaum dedi igne verdi ama zaten catliyirdu bence catlama igneai zaten catlayan yumurtaya fayda etmiyir4
hmmm normalde bende hic kist olmadı inşallah bunlada olmazzÇatlayan yumurta zaten çatlar ama işte iğne garanti olsun diye yapılıyor sonuçta catlamayip kiste dönüşen de oluyor klomenle
hmmm normalde bende hic kist olmadı inşallah bunlada olmazz
anladim cnm hayırlısı olsunBende de hiç olmadı ama klomen yapabiliyormus tedbir amaçlı çatlatma iğnesi vuruyorlar.
Cnm sen 10unda ovulasyon gördün demi ay keske benimde erken olsa
Keske olsa birde klomen kullanırken akıntı olustumu sendeEvet hic beklemiyordum o kadar erken inşallah olur seninde.
Keske olsa birde klomen kullanırken akıntı olustumu sende
ovuden kacgub once basladiYumurtlama akıntım doktora gitmeden başlamıştı ordan biraz şüphelenmeye başlamıştım, uzayan beyaz akıntı.
ovuden kacgub once basladi
Benin geçen ay klomensiz mesela 1hfata onceden yavasyavaa geliyir pikgunu tavan yapiyir
herkesin degisiyir demekkiOvüden bir iki gün önce kıvamı değişiyor
aman hayurli sonuç alalimdaHerkesin vücudu farkli evet![]()
Benimde çatlıyor normalde canım ama 2 tane olunca acaba vurulmak gerekirmi dedim.bide aşılama yapacak aşılamadan önce iğne vurup 36 saat sonra aşılama olurya ne bileyim canım ondan acaba dedim.benimde ovulasyon 15.gün filan oluyordu bu ay 11.gunde aşılama dedi doktorDaha 2inci ayımdayım, şimdiye kadar hiç kist sorunum olmadı benim tahminimce büyüyen çatlıyordu kendiliğinden ama içinde şüphe varsa bir dahaki sefere çatlatma iğnesi iste doktordan canım
Benimde çatlıyor normalde canım ama 2 tane olunca acaba vurulmak gerekirmi dedim.bide aşılama yapacak aşılamadan önce iğne vurup 36 saat sonra aşılama olurya ne bileyim canım ondan acaba dedim.benimde ovulasyon 15.gün filan oluyordu bu ay 11.gunde aşılama dedi doktor
Senin güzel haberlerini bekliyoruz canimVardır doktorun bir bildiği canım bilmiyorum ki kimi çatlatma iğnesi veriyorken kimi vermiyor anladığım kadarıyla..
Senin güzel haberlerini bekliyoruz canim