- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Amin inşalalh ikizkalanlar bile var okadar çok istiyotumki ikiz dahada uğrasmazdim
amin cnm bende kendikendime umutlanuidum birdebenim hep solkasik agryir nedense buklomendede bunu gordum hep sol sagtaraf needen canlanmiyor anlmadim belki diyorum busefer klomenle ikisi canlanir cunku soldan yumurtladım hepdolllebme olmadı sagdan olursa olacağına inanıyorum nedenseBana doktor ilk 2 yumurtan catlayacak duruma gelmiş ikiz olabilir dediğinde bir tedirgin oldum ama hemen alıştım o fikre olursada olsun ya herkes nasıl bakıyorsa bakarım bende dedim. Rabbimden gelen herşeye razıyım, seninde gönlünden geçen gerçek olur inşallah
Garib garib teoriler uretiyirum hepamin cnm bende kendikendime umutlanuidum birdebenim hep solkasik agryir nedense buklomendede bunu gordum hep sol sagtaraf needen canlanmiyor anlmadim belki diyorum busefer klomenle ikisi canlanir cunku soldan yumurtladım hepdolllebme olmadı sagdan olursa olacağına inanıyorum nedense
amin cnm bende kendikendime umutlanuidum birdebenim hep solkasik agryir nedense buklomendede bunu gordum hep sol sagtaraf needen canlanmiyor anlmadim belki diyorum busefer klomenle ikisi canlanir cunku soldan yumurtladım hepdolllebme olmadı sagdan olursa olacağına inanıyorum nedense
cnm benSıkma canını bazen hiç hissedilmezmiş yumurtlama zaten doktora gittiğinde belli olur yumurtaların hangi tarafta geliştiği
cnmben evlendiigm gundneberi hissieidyirum buyumesini agrisini catlamasini yani diyelimki 14undue yumurtlamaolkcya 1haftaince haber veriyir bana ogunekadar hissiedyirum solkasik ağrıdan ölüyorum hep solBana doktor ilk 2 yumurtan catlayacak duruma gelmiş ikiz olabilir dediğinde bir tedirgin oldum ama hemen alıştım o fikre olursada olsun ya herkes nasıl bakıyorsa bakarım bende dedim. Rabbimden gelen herşeye razıyım, seninde gönlünden geçen gerçek olur inşallah
cnm ben
cnmben evlendiigm gundneberi hissieidyirum buyumesini agrisini catlamasini yani diyelimki 14undue yumurtlamaolkcya 1haftaince haber veriyir bana ogunekadar hissiedyirum solkasik ağrıdan ölüyorum hep sol
oylecnmmDoğrudur canım ama sağ taraf çalışmıyor diye canını sıkma şimdiden doktorun diyeceklerini bekle
Duphastonu ne için verdi canımBenim içimde hiç his yok canım yaduphaston kullandığım için adetimin ya 9unda ya 10unda gelmesi gerekir
Senin ikiside aynı taraftandı oldu yoksa biri sağ biri solmu oldu canımBana doktor ilk 2 yumurtan catlayacak duruma gelmiş ikiz olabilir dediğinde bir tedirgin oldum ama hemen alıştım o fikre olursada olsun ya herkes nasıl bakıyorsa bakarım bende dedim. Rabbimden gelen herşeye razıyım, seninde gönlünden geçen gerçek olur inşallah
Duphastonu ne için verdi canım
Senin ikiside aynı taraftandı oldu yoksa biri sağ biri solmu oldu canım
Benimde ikiside sol tarafta.bugun 9.gün cumartesi klomen bitti.biri 16mm diğeri 14mm.carsambaya çağırdı hatta aşılama önerdi. Catlatma iğnesi vurulmayacak.seninki nasıldı canım catlatma iğnesi vuruldumuIkiside ayni taraftaydı sağ tarafta
Benimde ikiside sol tarafta.bugun 9.gün cumartesi klomen bitti.biri 16mm diğeri 14mm.carsambaya çağırdı hatta aşılama önerdi. Catlatma iğnesi vurulmayacak.seninki nasıldı canım catlatma iğnesi vuruldumu
Bana catlatma iğnesi vurmayı düşünmüyorum ama aşılama yapalim dedi bakalım nolcakBen 10.gunu gittiğimde 2sinin iyi boyutta olduğunu çatlatma iğnesini akşamına vurulmam gerektiğini söylemişti canim, vurdum da kendim kaç mm olduğunu söylemedi ama
Bana catlatma iğnesi vurmayı düşünmüyorum ama aşılama yapalim dedi bakalım nolcak
Senin az kaldı inşallah güzel sonuç alırsın canim
Ben daha öncede aşılama oldum ama tutmadı.ilk defa klomen kullanıyorum ama catlatma iğnesi vurulmamasina şaşırdım.bide aşılama beklemiyordun şaşırdım. Senin kaç günde bi adetin oluyor canımEvet az kaldı sanırım olmazsa bir iki ay daha klomen deneyim bende aşılama talep edeceğim
Ben daha öncede aşılama oldum ama tutmadı.ilk defa klomen kullanıyorum ama catlatma iğnesi vurulmamasina şaşırdım.bide aşılama beklemiyordun şaşırdım. Senin kaç günde bi adetin oluyor canım
Klimanı kaç aydır kullanıyorsun canım.klomende en çok kist olmasından korkuyorumCanım ben ne zamanki bebek istemeye başladım adet döngüm uzamaya başladı 30 31den 35e çıktığı oldu en son 38 bile oldu ama bunun nedenini yeni öğrendim her ay düzenli ovulasyon olmuyormuş..
Klimanı kaç aydır kullanıyorsun canım.klomende en çok kist olmasından korkuyorum
çatlama her klomende vermiyormuş herhalde duruma goremi veriyorDaha 2inci ayımdayım, şimdiye kadar hiç kist sorunum olmadı benim tahminimce büyüyen çatlıyordu kendiliğinden ama içinde şüphe varsa bir dahaki sefere çatlatma iğnesi iste doktordan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?