- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Demek olana kadar klomenle devam edicez
6ay kullanan varmisEvet benim için bir müddet böyle devam edecek
ccnm buay benimmde erken oldu klomenden dolayi sanki 31aralik sonadet baslangiciydi dun iğne vurundum bugun iliski 10gunde olmus gibi
Bneim doktor boyutunu da soylemedi igneyi verdi hemen 10gunde nekadar buyumustur ki
bneim anlamadığım ilaçla veya ilaçsız ayni yumurta olmuyormu bu ilac ne fayda ediyit anlamdımGüzel birşey erkenden olması ilaç faydalı olmuş demek ki canım
hımmm anladim cnm sunu merak ediyorum yumurta da önemli olan büyüyüp catlamasi miBana da boyutunu soylememişti ama sanırım 18 mm olmadan iğne vurmuyorlar seninkide en az 18mmdir
bneim anlamadığım ilaçla veya ilaçsız ayni yumurta olmuyormu bu ilac ne fayda ediyit anlamdım
anladim cnm hayırlısı yaza kadar deneyecegim sonra tupe aşılamaya geçerimBenim ilaçsız her ay olmuyormuş yumurtalıklarım tembelmiş biraz.
hımmm anladim cnm sunu merak ediyorum yumurta da önemli olan büyüyüp catlamasi mi
anladim cnm hayırlısı yaza kadar deneyecegim sonra tupe aşılamaya geçerim
Kaliteye taktim bende kaliteyi nasil anlayacağız bizimkielr döllenmedigi icin kalitesiz miÖnemli olan o kadar etap var ki, yumurtanın yeterince büyük olması, kaliteli olması, çatlaması, spermin sağlıklı olması, döllenmenin gerçekleşmesi, rahime tutunabilmesi,...
amin cnm inşallahHayırlısı canim bende yaza kadar denerim senin gibi sonrası Allah kerim inşallah o zamana kalmadan hamiş oluruz
Kaliteye taktim bende kaliteyi nasil anlayacağız bizimkielr döllenmedigi icin kalitesiz mi
Aynen cnm dollenme olsa keske yaa benim vajinam1dar iliskide zorlaniylrum acaba diyorum sperm gitmiuirmu hiçbirşey anlamadimOnu bilemeyiz ki canım belki de kaliteli ama döllenme olmuyor diyorum ya geçen ay 2 yumurtama da gayet iyi demişti doktor olmadı nasip olmayınca olmuyor..
Aynen cnm dollenme olsa keske yaa benim vajinam1dar iliskide zorlaniylrum acaba diyorum sperm gitmiuirmu hiçbirşey anlamadim
Bende iyice sapittim hazır 15tatule girerken diyorum oarada birde asilanami denesem diyorum kendikendimedoktor erken diyor ama.nebilim hizlandirasim var sureci
Asilamada sperminde skinti olanalrda daha cok tutuyormuş
Hsg ister yakında offf ben daha buay geçmeden.dger ayları düşünüyorum okadr umutsuz vakayimYok canım sperm niye gitmesintüplerin kapalıysa gitmez onuda ancak hsg ile anlarsın
keske yapabilsemÇok sabırsızsın canım yabiraz kendini rahat bırak ben kendimi stresli sabırsız zannederdim sen daha betersin oluruna bırak ben öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?