Gebeliğe Hazırlık Klomenle 10.günde ovülasyon olur mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bneim doktor boyutunu da soylemedi igneyi verdi hemen 10gunde nekadar buyumustur ki

hımmm anladim cnm sunu merak ediyorum yumurta da önemli olan büyüyüp catlamasi mi

Önemli olan o kadar etap var ki, yumurtanın yeterince büyük olması, kaliteli olması, çatlaması, spermin sağlıklı olması, döllenmenin gerçekleşmesi, rahime tutunabilmesi,...

Onu bilemeyiz ki canım belki de kaliteli ama döllenme olmuyor diyorum ya geçen ay 2 yumurtama da gayet iyi demişti doktor olmadı nasip olmayınca olmuyor..
Aynen cnm dollenme olsa keske yaa benim vajinam1dar iliskide zorlaniylrum acaba diyorum sperm gitmiuirmu hiçbirşey anlamadim

Bende iyice sapittim hazır 15tatule girerken diyorum oarada birde asilanami denesem diyorum kendikendime doktor erken diyor ama.nebilim hizlandirasim var sureci

Asilamada sperminde skinti olanalrda daha cok tutuyormuş

Bende iyice sapittim hazır 15tatule girerken diyorum oarada birde asilanami denesem diyorum kendikendime doktor erken diyor ama.nebilim hizlandirasim var sureci

Asilamada sperminde skinti olanalrda daha cok tutuyormuş

Çok sabırsızsın canım ya biraz kendini rahat bırak ben kendimi stresli sabırsız zannederdim sen daha betersin oluruna bırak ben öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…