- 19 Kasım 2016
- 5.401
- 4.088
- 173
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Kizlar gecen ay ovulasyon teestimde dun ve bgub yumurtlamis olmam lazim gecen ay oyle gösteriyodu ee hala ben yumurtlamayi göremedim pik olmadi hala klomen yuzunden olabilirmi böyle bisi dun vrya bgun gormem lazimdi pik bata 14 gun kaldi hala pik olmadi nedendir basina gelen varmi
Ediyor ama bende evde ovulasyon yapiyorum gecen ay dun ve bgun yumurtlamami gsdermisti bu ay hala pik olmadiKlomen kullandıysan doktorun takip etmedi mi canım bu ay ?
Merhaba,ben de bu ay Klomen kullandım bugün 3 gün oldu adetim gecikeli eczaneden test aldım sadece 5lik olandan varmış yaptım ve negatif çıktı ancak yine de umutlaniyoruz işte,siz sonrasinda kanda mi öğrendiniz acaba bebisiKızlar benim aDetim su ana kadar asla gecikmedi ama bu ay klomen kullandım diye üç gün oldu gecikti test yapıyorum negatif neden böyle acaba ya
Klomen kullandığım ay geçen ay kistim oluşmuş ondan geciktim canım o ay olmadı yaniMerhaba,ben de bu ay Klomen kullandım bugün 3 gün oldu adetim gecikeli eczaneden test aldım sadece 5lik olandan varmış yaptım ve negatif çıktı ancak yine de umutlaniyoruz işte,siz sonrasinda kanda mi öğrendiniz acaba bebisi
Sanırım durum ben de ayniymis az önce sökulmeye basladimKlomen kullandığım ay geçen ay kistim oluşmuş ondan geciktim canım o ay olmadı yani
Hayır canım hemen soğan kürü yaptım adetle beraberSanırım durum ben de ayniymis az önce sökulmeye basladimpeki sonraki ay kullandiniz mı Klomen?
Hayırlısı canım cok umutlanıp hüsrana uğramak istemiyorum bakalım Rabbim nasip edecek mi bu kez
Benimde bugün klomen den sonra ovitrelle iğne yaptırdım bugün 10. Günüm testi 15. Gün yapmayı düşünüyorum evde yapsam kesin sonuç çıkar mı yoksa kan mı versem
14.gün mü net belli oluyor o zaman olmadı 2 sini de aynı gün yaparım testlerin beklemek çok zormuş günler geçmiyor4 gün sonra evde idrar testi yaparsan sonuç verir öncesi yalancı pozitif olabilir. Kan vermz imkanın varsa direkt kan ver daha güvenilir
Maşallah,çok teşekkürler cevabın için,heralde var bir hikmeti bu soğan kürünün,mutfağa gidiyorum şimdi bu gece yapsam yarın içerim sabah akşamHayır canım hemen soğan kürü yaptım adetle beraber
Sogan kurunu nasil yapiyoruz nekdr surede yapıyoruz acaba canim benim de bgun kontolum vardi gecen hafta igne vurulmustum catlatma icin bitanesi catlamamis bgun dedi doktorum malesef ama beklemediyim yine adetime 6 gun var olcm hissediyorum sogan kurunu bende denemek istiyorumHayır canım hemen soğan kürü yaptım adetle beraber
Kuzum taze taze yapacaksınMaşallah,çok teşekkürler cevabın için,heralde var bir hikmeti bu soğan kürünün,mutfağa gidiyorum şimdi bu gece yapsam yarın içerim sabah akşam
Saraçoğlu tarif ediyor canım ordan bak istersenSogan kurunu nasil yapiyoruz nekdr surede yapıyoruz acaba canim benim de bgun kontolum vardi gecen hafta igne vurulmustum catlatma icin bitanesi catlamamis bgun dedi doktorum malesef ama beklemediyim yine adetime 6 gun var olcm hissediyorum sogan kurunu bende denemek istiyorum
Tamam canimSaraçoğlu tarif ediyor canım ordan bak istersen
14.gün mü net belli oluyor o zaman olmadı 2 sini de aynı gün yaparım testlerin beklemek çok zormuş günler geçmiyor
İnş sabırsızlıkla bekliyorum o günüEvet çünkü catlatma iğnesinde hcg hormonu mevcut ve o testi hamilelik olmasada pozitif çıkarabiliyor.. Beklemek zor ama hayal kırıklığı yaşamaktan iyi az kalmış inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?