Gebeliğe Hazırlık Klomenle 10.günde ovülasyon olur mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İşte duphaston kullandığım için bugün yarın adet olmalıyım yani adetten 3 - 4 gün önce yapmış oldum testi canım. Aşılama hiç yapmadim ama 2 yumuşun olması güzel tutma şansı yükselir inşallah tutar

Daha adet olmadıysan demekki olabilirsin halen ben daha önce 2 defa yapıldı tutmadı hatta 2 defada tüp bebek yapıldı.ondan bu sefer aklimda hic asilama yoktu doktorum yapalim deyince dün yaptım gectik

Daha adet olmadıysan demekki olabilirsin halen ben daha önce 2 defa yapıldı tutmadı hatta 2 defada tüp bebek yapıldı.ondan bu sefer aklimda hic asilama yoktu doktorum yapalim deyince dün yaptım gectik

Yok canım hiç umutlu değilim adeti bekliyorum ben hiç belli olmaz hangi aşamada tutacağı belki bu sefer tutar güzel haberlerini bekliyorum, gün aşırı iliskiye devam et bence.

Çatlayınca zaten kiste dönüşme riski olmuyor diye biliyorum. Benim 2side çatlamış ondan biraz rahat kafam.adet olunca kontrole gideceksin demi

Adet olsam da olmasamda kontrolüm yarın zaten canım belki adet olunca yapılacak tahliller verir. Aslında çatlatma iğnesi vuruldum ama bazen ona rağmen catlamiyormus

Evet kızlar doktor randevumdan geldim. Özet geçecek olursam geçen ay 2 yumurtanın oluşmuş olması iyi habermiş, zaten klomenle ilk denemede hamile kalmak düşük olasılıklıymış.. Klomen kullanıcam tekrar ve haftaya ultrasona gireceğim ekstra olarak gonal f isimli bir iğne vurulmam gerekiyormuş. Hayırlısı

amin inşallah busefer tutar cnmm

Demek olana kadar klomenle devam edicez

ccnm buay benimmde erken oldu klomenden dolayi sanki 31aralik sonadet baslangiciydi dun iğne vurundum bugun iliski 10gunde olmus gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…