- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
aynen cnm bende oyle nasip tabiki allah verecekDaha önce kimyasal yaşadığım için suçu ne ona ne de kendime atabiliyorum canım ben, Rabbim nasil etmiyor işte.
Kaç gün geçmişti üstünden canım.benimde dün sabah kontrolüm vardı 2 yumurtam vardı solda çatlamış ikiside ondan iğneye gerek yok dedi aşılama yaptı bakalım nolcak.asilama hiç aklımda yoktu
aynen cnm bende oyle nasip tabiki allah verecek
Daha adet olmadıysan demekki olabilirsin halenİşte duphaston kullandığım için bugün yarın adet olmalıyım yani adetten 3 - 4 gün önce yapmış oldum testi canım. Aşılama hiç yapmadim ama 2 yumuşun olması güzel tutma şansı yükselir inşallah tutar ❤
Daha adet olmadıysan demekki olabilirsin halenben daha önce 2 defa yapıldı tutmadı hatta 2 defada tüp bebek yapıldı.ondan bu sefer aklimda hic asilama yoktu doktorum yapalim deyince dün yaptım gectik
Inşallah canım hayırlısı ile.sende gelismelerden haberdar etYok canım hiç umutlu değilim adeti bekliyorum benhiç belli olmaz hangi aşamada tutacağı belki bu sefer tutar ❤ güzel haberlerini bekliyorum, gün aşırı iliskiye devam et bence.
Ederim canımInşallah canım hayırlısı ile.sende gelismelerden haberdar et
Inşallah canım hayırlısı ile.sende gelismelerden haberdar et
Çatlayınca zaten kiste dönüşme riski olmuyor diye biliyorum. Benim 2side çatlamış ondan biraz rahat kafam.adet olunca kontrole gideceksin demiEderim canım tek korkum inşallah oluşan yumurtalar kiste dönüşmemiştir, ovülasyon testi silikleşmişti ama içimde bir şüphe var
sen igne vruunamaidmmi cnmEderim canım tek korkum inşallah oluşan yumurtalar kiste dönüşmemiştir, ovülasyon testi silikleşmişti ama içimde bir şüphe var
Çatlayınca zaten kiste dönüşme riski olmuyor diye biliyorum. Benim 2side çatlamış ondan biraz rahat kafam.adet olunca kontrole gideceksin demi
sen igne vruunamaidmmi cnm
hmm catlar ya normalde catliyorsa catlar benceVuruldum ama bazen ona ragmen çatlama olmayabiliyormuş.
hmm catlar ya normalde catliyorsa catlar bence
offEvet çatlıyordu oluşan normalde zaten karnım ağrımaya başladı adet geliyor
sen igne vruunamaidmmi cnm
amin inşallah busefer tutar cnmmEvet kızlar doktor randevumdan geldim. Özet geçecek olursam geçen ay 2 yumurtanın oluşmuş olması iyi habermiş, zaten klomenle ilk denemede hamile kalmak düşük olasılıklıymış.. Klomen kullanıcam tekrar ve haftaya ultrasona gireceğim ekstra olarak gonal f isimli bir iğne vurulmam gerekiyormuş. Hayırlısı
Demek olana kadar klomenle devam edicezEvet kızlar doktor randevumdan geldim. Özet geçecek olursam geçen ay 2 yumurtanın oluşmuş olması iyi habermiş, zaten klomenle ilk denemede hamile kalmak düşük olasılıklıymış.. Klomen kullanıcam tekrar ve haftaya ultrasona gireceğim ekstra olarak gonal f isimli bir iğne vurulmam gerekiyormuş. Hayırlısı
ccnm buay benimmde erken oldu klomenden dolayi sanki 31aralik sonadet baslangiciydi dun iğne vurundum bugun iliski 10gunde olmus gibiBurayı günlük olarak tutmaya karar verdim tedavi olumlu sonuçlanırsa başkalarına da umut olur yok eğer olumsuz olursa anı olarak kalır.
Dün yani 24/12 doktor kontrolümde 2 folikülümün büyüdüğünü öğrendim (ikiz gebelik şansı) akşam saat 18de ovitrelle çatlatma iğnemi vurdum. Geriye doktorun verdiği günleri değerlendirip beklemek kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?