Gebeliğe Hazırlık Klomenle 10.günde ovülasyon olur mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben bikere doktora gittim öylesine yumurtam buyuktu pik yapmış ogun catlatalaum dedi igne verdi ama zaten catliyirdu bence catlama igneai zaten catlayan yumurtaya fayda etmiyir4

Çatlayan yumurta zaten çatlar ama işte iğne garanti olsun diye yapılıyor sonuçta catlamayip kiste dönüşen de oluyor klomenle

Daha 2inci ayımdayım, şimdiye kadar hiç kist sorunum olmadı benim tahminimce büyüyen çatlıyordu kendiliğinden ama içinde şüphe varsa bir dahaki sefere çatlatma iğnesi iste doktordan canım
Benimde çatlıyor normalde canım ama 2 tane olunca acaba vurulmak gerekirmi dedim.bide aşılama yapacak aşılamadan önce iğne vurup 36 saat sonra aşılama olurya ne bileyim canım ondan acaba dedim.benimde ovulasyon 15.gün filan oluyordu bu ay 11.gunde aşılama dedi doktor

Vardır doktorun bir bildiği canım bilmiyorum ki kimi çatlatma iğnesi veriyorken kimi vermiyor anladığım kadarıyla..

Kizlar nevarneyok bana igneyi verdi garanti olsun dedi bakalim nasib iğnenin etkisi kacgun suruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…