Gebeliğe Hazırlık Klomenle 10.günde ovülasyon olur mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bifincankahve

Hoayyy Maşallah 😌
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
2.953
4.782
133
Merhaba kızlar klomen tedavimin 2inci ayı, geçen ay malesef yumurta büyümedi duphaston kullandım ve adetle birlikte günde 2 klomene başlamıştım. Döngümün henüz 10uncu günü ve kasık ağrısı bana test yaptırdı sonuç pozitif.

Klomen kullananlar ovülasyonunuz kaçıncı günde gerçekleşti?

Burayı günlük olarak tutmaya karar verdim tedavi olumlu sonuçlanırsa başkalarına da umut olur yok eğer olumsuz olursa anı olarak kalır.

Dün yani 24/12 doktor kontrolümde 2 folikülümün büyüdüğünü öğrendim (ikiz gebelik şansı) akşam saat 18de ovitrelle çatlatma iğnemi vurdum. Geriye doktorun verdiği günleri değerlendirip beklemek kaldı .

Klonun bittikten kaç gün sonra yumurta takibi için doktora gittiniz benim de bugün bitti ilacım 5 gün kullandım

Adetin ilk günü 1. Gün klomeni 2inci günden 6 ınci güne kadar kullandım ve 11.gün yani son ilaçtan 5 gün sonra doktor kontrolüne gittim .

Selam günde kaç defa klomen kullandınız

Sabah alsammı kullandınız. Bende kullancam bu ay benimde düzenli 1 yumurtlama oluyor ama hamilelik olmuyor ondan iki yumurta filan olursa şansım artar diye başlayacak doktor.yaninda başka bisey kullandinizmi acaba bitkisel filan yafa ekstra ilaç inşallah benimde 2 yumurtam olur inşallah sizinkide sımsıkı tutunur

Evet 1 sabah 1 akşam aldım, yanında ekstra birşey pek yapmadim yediğime içtiğime dikkat ettim biraz. Geçen ay 1 ilaçla yumurtam gelişmedi malesef 2ye çıkınca oldu. Guzel dilekleriniz için teşekkür ederim sizde güzel haberler verirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…