- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
İyiki böyle bir konu açmışsınızsanırım ben de bu ay klomene başlayacağım inşallah sizin süreciniz bana da ümit olur
İnşallah cuma günü Dr gidicem büyük ihtimalle klomene başlayacağımİnşallah birbirimize destek olalım ❤ sizde paylaşın sürecinizi yalnız değiliz bu yolda
Klonun bittikten kaç gün sonra yumurta takibi için doktora gittiniz benim de bugün bitti ilacım 5 gün kullandım
İnşallah cuma günü Dr gidicem büyük ihtimalle klomene başlayacağım♥
Doktorum bana adetin 5. Günü başlattı Cumartesi kontrole gidicem ben de bakalım ne olmuş
bende adeti bekliyorum bende klomen isteyeceğimİnşallah güzel haberler verirsin bize
bende adeti bekliyorum bende klomen isteyeceğim
adeti bekliyorum cnm adet olayim biran once gidecem 2aydir duzenim sasti hem bu adetide düzenliyormuşHadi bakalım, seninle konuşmuştuk özelden canım ama hsg, hormon testleri yaptırdın mı? Ben bütün bunları yaptıktan sonra doktorum başlattı klomene.
adeti bekliyorum cnm adet olayim biran once gidecem 2aydir duzenim sasti hem bu adetide düzenliyormuş
azkaldi keske olmasam ama zor bende d vitaminm iyice azalmisTmmnl inşallah adet olmazsin♥
Selam günde kaç defa klomen kullandınızBurayı günlük olarak tutmaya karar verdim tedavi olumlu sonuçlanırsa başkalarına da umut olur yok eğer olumsuz olursa anı olarak kalır.
Dün yani 24/12 doktor kontrolümde 2 folikülümün büyüdüğünü öğrendim (ikiz gebelik şansı) akşam saat 18de ovitrelle çatlatma iğnemi vurdum. Geriye doktorun verdiği günleri değerlendirip beklemek kaldı.
Sabah alsammı kullandınız. Bende kullancam bu ay benimde düzenli 1 yumurtlama oluyor ama hamilelik olmuyor ondan iki yumurta filan olursa şansım artar diye başlayacak doktor.yaninda başka bisey kullandinizmi acaba bitkisel filan yafa ekstra ilaç inşallah benimde 2 yumurtam olur inşallah sizinkide sımsıkı tutunur2 kez bu ay
Sabah alsammı kullandınız. Bende kullancam bu ay benimde düzenli 1 yumurtlama oluyor ama hamilelik olmuyor ondan iki yumurta filan olursa şansım artar diye başlayacak doktor.yaninda başka bisey kullandinizmi acaba bitkisel filan yafa ekstra ilaç inşallah benimde 2 yumurtam olur inşallah sizinkide sımsıkı tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?