Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa ciddi misin? Eşim doktora şikayet etti meyve hiç yemiyor diye o yüzden baktı bana da ıgne yazmış devit 3 ile beraber 5 gün vurulucam. Ne güzel yaa inşallah benim de tek sorunum bu olur tsk ederim
İnşallah evet teyzem vitamin iğnelerinden sonra ikizlere gebe kaldı

hmm bende dvitamini ampul verdiler daha kullanmadim d bende 11 iste bende rahim filmimden korkuyorum

Kızlar ben doktora gttım bgn yumurtam 15cm buyumus cumartesi günü catlatma iğnesi dedı salı geri gel dedı bana

Bende klomen kullandım yumurtam gelişti 10 gün sonra iğne vurundum bekliyorum bakalım ☺ Ben günde 4 tane kullandım klomen size kaç tane verdi
Ya sonuç ne belli oldu mu ben yarın gidicem de kontrole iğne vurabilir Dr sizin belli oldumu sonuç ?

Bende bekliyorum belim ve göğüslerim inanılmaz ağrıyor, karnımda şişkinlik var gaz gibi. Bunları hamileliğe yormuyorum tabi daha erken Bat 10 ocak.

İnşallah sonuç alırsınız ovü henüz geçmiş galiba inşallah döllenme olmuştur bana da yarın çatlatma iğnesi yapacak Dr bakalım hayırlısı

Çatlatma iğnemi 24ünde vurdum ben evet daha yenice yerleşiyor olmalı döllenme olduysa hayırlısı hepimiz için.

3 defa Klomen kullandım 3 defa ovitrelle vuruldum. Benim tutmadı ama inşallah sizde işe yarar. 1.5 yıl sonra ovülasyon testiyle takip yapıp kendi günlerimi belirleyip değerlendirdim. İlk denemede hamile kaldım o sağlıklı gebelik olmadığı için düşük oldu. Ertesi ay tekrar hamile kalmışım. Şimdi 24 haftamız bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…