- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
-
İnşallahAaaa ciddi misin? Eşim doktora şikayet etti meyve hiç yemiyor diye o yüzden baktı bana da ıgne yazmış devit 3 ile beraber 5 gün vurulucam. Ne güzel yaa inşallah benim de tek sorunum bu olurtsk ederim
hmm bende dvitamini ampul verdiler daha kullanmadim d bende 11 iste bende rahim filmimden korkuyorumEvet canim araştırdım etkisi varmış bunun için iki tane ampul verdi haftada bir içmem için. Tek sorun bunlar olsa keşke reglim düzenli yumurtlamayi görüyorum testte enfeksiyon hiç yasamadim. Esimin de değerleri iyi gözümü tek korkutan rahim filminde tuplerle ilgili sıkıntı çıkmasi
Benim ki daha kötü sanırim d 6.75 B12 133 Allah yardimcimiz olsun insallahhmm bende dvitamini ampul verdiler daha kullanmadim d bende 11 iste bende rahim filmimden korkuyorum
Amin inşllahBenim ki daha kötü sanırim d 6.75 B12 133 Allah yardimcimiz olsun insallah
Hiç korkmayın kesinlikle korkulacak bişry değil çok abartılı yorumlar okudum ben.hmm bende dvitamini ampul verdiler daha kullanmadim d bende 11 iste bende rahim filmimden korkuyorum
bu ay yazicaktimBende basladim insalah tutturuuz bu yil
kixlar klomenle kscgunde buyuyor yaklaisk olarak ve çatlamaya uygun oluyorKızlar ben doktora gttım bgn yumurtam 15cm buyumus cumartesi günü catlatma iğnesi dedı salı geri gel dedı bana
Ya sonuç ne belli oldu mu ben yarın gidicem de kontrole iğne vurabilir Dr sizin belli oldumu sonuç ?Bende klomen kullandım yumurtam gelişti 10 gün sonra iğne vurundum bekliyorum bakalım ☺ Ben günde 4 tane kullandım klomen size kaç tane verdi
Yok belli olmadı bekliyorum bakalımYa sonuç ne belli oldu mu ben yarın gidicem de kontrole iğne vurabilir Dr sizin belli oldumu sonuç ?
Kaç gün var bataYok belli olmadı bekliyorum bakalım
Klomen mi kullanmıştınız?Bende bekliyorumbelim ve göğüslerim inanılmaz ağrıyor, karnımda şişkinlik var gaz gibi. Bunları hamileliğe yormuyorum tabi daha erken Bat 10 ocak.
Klomen mi kullanmıştınız?
İnşallah sonuç alırsınız ovü henüz geçmiş galiba inşallah döllenme olmuştur bana da yarın çatlatma iğnesi yapacak Dr bakalım hayırlısı
İnşallah sonuç alırsınız ovü henüz geçmiş galiba inşallah döllenme olmuştur bana da yarın çatlatma iğnesi yapacak Dr bakalım hayırlısı
3 defa Klomen kullandım 3 defa ovitrelle vuruldum. Benim tutmadı ama inşallah sizde işe yarar. 1.5 yıl sonra ovülasyon testiyle takip yapıp kendi günlerimi belirleyip değerlendirdim. İlk denemede hamile kaldım o sağlıklı gebelik olmadığı için düşük oldu. Ertesi ay tekrar hamile kalmışım. Şimdi 24 haftamız bitti.Merhabalar hanımlar bu ay ilk defa bi Dr bana klomen yazdı yumurta takibi yapıcaz ve yumurtalarım büyüdüğünde çatlatma iğnesi (OVITRELLE) yapacak doktorum. Klomenle hamile kaldım diyen çok fazla hanım var. Gelin bizde nasıl kullandınız nelere dikkat ettiniz beraber paylaşalım
Ay inşallah olmuştur yaaÇatlatma iğnemi 24ünde vurdum ben evet daha yenice yerleşiyor olmalı döllenme olduysahayırlısı hepimiz için.
9 gün varKaç gün var bata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?