- 13 Nisan 2017
- 143
- 97
- 48
- 35
- Konu Sahibi Kar perisi
-
Evet kan testi yaptirdim sali günü 1.20 yani negatifYaptınmı testin negatif miydi?
Yaa inşallah bidahaki aya olur Allah büyüktürEvet kan testi yaptirdim sali günü 1.20 yani negatif
Insallah canim umut kesmek yok zatenYaa inşallah bidahaki aya olur Allah büyüktür
İnşallahInsallah canim umut kesmek yok zateninsallah senin tedavin olumlu sonuçlanır
Bende sizinle aynı durumdayımBnm 5. Kez klomen kullanımım. Klomen ustası oldum sanırım. Adetın 5. Gun baslıyorum 5 gun kullanıyorum bittikten sonraki 3. Gun kontrole gidiyorum
Klomen kullanınca hep gecikme oldu ama kşst olusmus ondan mısBende sizinle aynı durumdayım4 kez kullandım adet olursam 5.ciye başlayacağım. 4 aydır bir sorun yaşamadım ama bu ay ilk kez adetim gecikti klomene bağlı olabilirmi sizce. Sizde böyle bir etkisi oluyormu
İnşallahBende bu ay klomene basladım kızlar 3. Bu kullanısım persembe doktora gdcgm yumurta takibi ıcın ama ben evde ovulasyon testı ile de takıp ediyorum hadı ınsallah bu sefer olur inşallah♥
Biz Dr kontrolünde yumurta takibi yapıcaz acaba Dr fark eder mi kist oluşup oluşmadığını?Klomen kullanınca hep gecikme oldu ama kşst olusmus ondan mıs
Anladım teşekkür ederim cevabınız içinKlomen kullanınca hep gecikme oldu ama kşst olusmus ondan mıs
Ben de tam hadi inşallah acaba mı diyecektimAnladım teşekkür ederim cevabınız için❤Bende hiç kist oluşmadı gecikmede olmadı bu ay ilk kez 3 gün gecikti. Test yaptım negatif kist bu ay oldu galibaPeki kistin bir belirtisi oluyormu
Oturunca batıyor ama tabi kıstın buyuklugune gore degısır bir de sivilce artıyor kist olusuncaAnladım teşekkür ederim cevabınız için❤Bende hiç kist oluşmadı gecikmede olmadı bu ay ilk kez 3 gün gecikti. Test yaptım negatif kist bu ay oldu galibaPeki kistin bir belirtisi oluyormu
bu kıstler nasıl gıdıyor sorna adettemı atılıyorOturunca batıyor ama tabi kıstın buyuklugune gore degısır bir de sivilce artıyor kist olusunca
Amın cnm amın ınsallah yaİnşallahbenim de ilk kullanışım bu ay hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Önce tanı koyması lazım sonra da gerekli tedaviyi düzenler zaten örneğin Benim yumurtalık tembelliğim var ve Dr klomen başladıKızlar adet dongusu bozulanı doktor nasıl düzeltiyor
İnşallahŞifa olsun inşaAllah canımben hiç klomen kullanmadım bu ay c life macun aldım onu kullanıyorum inşaAllah yaptıklarımız birer vesile olur
tembellikten kasit ne mesela Bende vardolugunu duusnuyorumÖnce tanı koyması lazım sonra da gerekli tedaviyi düzenler zaten örneğin Benim yumurtalık tembelliğim var ve Dr klomen başladı
Düzensiz adet görüyorum ben mesela, 2 3 ayda bir âdet oluyorum ve gebe kalamadım adet düzenleyici kullanmama rağmen. yani adet düzenleyici ilaç her ay adet olmamı sağlıyordu ama her adet döngüsü içinde yumurtlama, yani ovülasyon gerçekleşmiyordu. Bu şikayetlerle gittim Dr ultrasonla ve kan tahlilleri ile tanı koydutembellikten kasit ne mesela Bende vardolugunu duusnuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?