Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnm 5. Kez klomen kullanımım. Klomen ustası oldum sanırım. Adetın 5. Gun baslıyorum 5 gun kullanıyorum bittikten sonraki 3. Gun kontrole gidiyorum
Bende sizinle aynı durumdayım 4 kez kullandım adet olursam 5.ciye başlayacağım. 4 aydır bir sorun yaşamadım ama bu ay ilk kez adetim gecikti klomene bağlı olabilirmi sizce. Sizde böyle bir etkisi oluyormu

Bende sizinle aynı durumdayım 4 kez kullandım adet olursam 5.ciye başlayacağım. 4 aydır bir sorun yaşamadım ama bu ay ilk kez adetim gecikti klomene bağlı olabilirmi sizce. Sizde böyle bir etkisi oluyormu
Klomen kullanınca hep gecikme oldu ama kşst olusmus ondan mıs

Bende bu ay klomene basladım kızlar 3. Bu kullanısım persembe doktora gdcgm yumurta takibi ıcın ama ben evde ovulasyon testı ile de takıp ediyorum hadı ınsallah bu sefer olur inşallah
İnşallah benim de ilk kullanışım bu ay hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Anladım teşekkür ederim cevabınız için❤Bende hiç kist oluşmadı gecikmede olmadı bu ay ilk kez 3 gün gecikti. Test yaptım negatif kist bu ay oldu galiba Peki kistin bir belirtisi oluyormu
Ben de tam hadi inşallah acaba mı diyecektim

Anladım teşekkür ederim cevabınız için❤Bende hiç kist oluşmadı gecikmede olmadı bu ay ilk kez 3 gün gecikti. Test yaptım negatif kist bu ay oldu galiba Peki kistin bir belirtisi oluyormu
Oturunca batıyor ama tabi kıstın buyuklugune gore degısır bir de sivilce artıyor kist olusunca

Şifa olsun inşaAllah canım ben hiç klomen kullanmadım bu ay c life macun aldım onu kullanıyorum inşaAllah yaptıklarımız birer vesile olur

tembellikten kasit ne mesela Bende vardolugunu duusnuyorum
Düzensiz adet görüyorum ben mesela, 2 3 ayda bir âdet oluyorum ve gebe kalamadım adet düzenleyici kullanmama rağmen. yani adet düzenleyici ilaç her ay adet olmamı sağlıyordu ama her adet döngüsü içinde yumurtlama, yani ovülasyon gerçekleşmiyordu. Bu şikayetlerle gittim Dr ultrasonla ve kan tahlilleri ile tanı koydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…