- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 37
- Konu Sahibi Kar perisi
-
İnşallahc life çok okudum burada inşallah vedilemiz olur inşallah
hmm bende knatahlili vrrcm hormonlara baktircm benim heray oluyor ama gecoluyor 2aydir siniroldmyaa cok stres yapoyorum belkide ondanDüzensiz adet görüyorum ben mesela, 2 3 ayda bir âdet oluyorum ve gebe kalamadım adet düzenleyici kullanmama rağmen. yani adet düzenleyici ilaç her ay adet olmamı sağlıyordu ama her adet döngüsü içinde yumurtlama, yani ovülasyon gerçekleşmiyordu. Bu şikayetlerle gittim Dr ultrasonla ve kan tahlilleri ile tanı koydu
Stresten olabilir ya da ovülasyon geç gerçekleşiyor olabilir tabi en net cevabı Dr söyleyebilir.hmm bende knatahlili vrrcm hormonlara baktircm benim heray oluyor ama gecoluyor 2aydir siniroldmyaa cok stres yapoyorum belkide ondan
aynen ovu gecoldugu icin adetmde gecikiyir haliyle onceden yoktu demek hormondengem bozulduStresten olabilir ya da ovülasyon geç gerçekleşiyor olabilir tabi en net cevabı Dr söyleyebilir.♥
Önceden düzenliyse büyük ihtimalle hormonlarla alakalıdıraynen ovu gecoldugu icin adetmde gecikiyir haliyle onceden yoktu demek hormondengem bozuldu
aminÖnceden düzenliyse büyük ihtimalle hormonlarla alakalıdırhakkımızda hayırlısı olsun inşallah ♥
letu nasil birşey cnmMrb kizlar
Bende pazartesi günü letu ilacina başladım
Saba aksam ictim bu gunlerde kontrolüm var
Bakalım belki çatlama iğnesi verebilir doktor
canım merhaba bana da doktor yumurta tembelliği var demişti. Sen hormon testi yaptırdın dimi? LH değerin kaç çıktı?Önce tanı koyması lazım sonra da gerekli tedaviyi düzenler zaten örneğin Benim yumurtalık tembelliğim var ve Dr klomen başladı
Cnm benim dvitamibi düşük bu etkilermiynisKizlarrr bende 17 ay bitti hâlâ bekliyorum. Doktora gittim kan verdim d ve b12 vitamin çok düşük çıktı gerisi prolaktin falan herşey güzel çıktı. Ultrasonda kist falan gormedi ama rahim geride dedi. Böyle hastalar 2 yili buluyormus hamile kalmakta. Eşimin değerleri çok güzel ancak enfeksiyon varmış urolojiye sevk etti. 21. Gün gidicem progesteron için. Reglin 7. Günü de rahim filmi istedi. Izmir de özele karatasa gidiyorum ancak 1500 rahim filmi. Daha uyguna çeken bu yer var mi bildiğiniz? YADA üniversite hastaanelerinde ucretli çektrebiliyor muyuz?
4,53 çıkmıştı LH değerimcanım merhaba bana da doktor yumurta tembelliği var demişti. Sen hormon testi yaptırdın dimi? LH değerin kaç çıktı?
B12 vitamini eksikliği ile gebe kalamamıştı teyzem sonra iğne vardi Dr 2 hafta vuruldu ve ikizlerini aldı kucağına şimdi 6 yaşındalarKizlarrr bende 17 ay bitti hâlâ bekliyorum. Doktora gittim kan verdim d ve b12 vitamin çok düşük çıktı gerisi prolaktin falan herşey güzel çıktı. Ultrasonda kist falan gormedi ama rahim geride dedi. Böyle hastalar 2 yili buluyormus hamile kalmakta. Eşimin değerleri çok güzel ancak enfeksiyon varmış urolojiye sevk etti. 21. Gün gidicem progesteron için. Reglin 7. Günü de rahim filmi istedi. Izmir de özele karatasa gidiyorum ancak 1500 rahim filmi. Daha uyguna çeken bu yer var mi bildiğiniz? YADA üniversite hastaanelerinde ucretli çektrebiliyor muyuz?
benim seninkinin iki katı mesela. Aslında normal gibi seninki. Demek ki ultrasonda öyle gördü4,53 çıkmıştı LH değerim
Bilmiyorum sanırım öyle oldu çünkü Dr vajinal ultrasonla baktı ovü dönemimde bak overlerin çalışmıyor yumurta yok dedi sonrasında adet oldum zaten ama yumurtlama olmadan ilaçla adet oldum cyclo prognova kullanıyordum şuanki doktorum bu gebe kalman için sana yardımcı olmaz bu ilaç sadece adet olmanı sağlar dedi ve klomen verdibenim seninkinin iki katı mesela. Aslında normal gibi seninki. Demek ki ultrasonda öyle gördü
hayırlısı canım ben de geçen ay ilk defa klomen ve iğne tedavisi oldum ama malesef negatif... Bu ay dinlenmedeyiz eğer olmazsa diğer ay tekrar başlayacağızBilmiyorum sanırım öyle oldu çünkü Dr vajinal ultrasonla baktı ovü dönemimde bak overlerin çalışmıyor yumurta yok dedi sonrasında adet oldum zaten ama yumurtlama olmadan ilaçla adet oldum cyclo prognova kullanıyordum şuanki doktorum bu gebe kalman için sana yardımcı olmaz bu ilaç sadece adet olmanı sağlar dedi ve klomen verdi
İnşallah olur bu ayhayırlısı canım ben de geçen ay ilk defa klomen ve iğne tedavisi oldum ama malesef negatif... Bu ay dinlenmedeyiz eğer olmazsa diğer ay tekrar başlayacağız
Bilmiyorum benimde yeni bitti 30 tane var icindeletu nasil birşey cnm
yumurtamı gelistiiruorBilmiyorum benimde yeni bitti 30 tane var icinde
Ama 10 tane kullan dedi
Aaaa ciddi misin? Eşim doktora şikayet etti meyve hiç yemiyor diye o yüzden baktı bana da ıgne yazmış devit 3 ile beraber 5 gün vurulucam. Ne güzel yaa inşallah benim de tek sorunum bu olurB12 vitamini eksikliği ile gebe kalamamıştı teyzem sonra iğne vardi Dr 2 hafta vuruldu ve ikizlerini aldı kucağına şimdi 6 yaşındalar
Evet canim araştırdım etkisi varmış bunun için iki tane ampul verdi haftada bir içmem için. Tek sorun bunlar olsa keşke reglim düzenli yumurtlamayi görüyorum testte enfeksiyon hiç yasamadim. Esimin de değerleri iyi gözümü tek korkutan rahim filminde tuplerle ilgili sıkıntı çıkmasiCnm benim dvitamibi düşük bu etkilermiynis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?