• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah 😍 c life çok okudum burada inşallah vedilemiz olur 🥰 inşallah 🥰
Düzensiz adet görüyorum ben mesela, 2 3 ayda bir âdet oluyorum ve gebe kalamadım adet düzenleyici kullanmama rağmen. yani adet düzenleyici ilaç her ay adet olmamı sağlıyordu ama her adet döngüsü içinde yumurtlama, yani ovülasyon gerçekleşmiyordu. Bu şikayetlerle gittim Dr ultrasonla ve kan tahlilleri ile tanı koydu 😊
hmm bende knatahlili vrrcm hormonlara baktircm benim heray oluyor ama gecoluyor 2aydir siniroldmyaa cok stres yapoyorum belkide ondan

Mrb kizlar
Bende pazartesi günü letu ilacina başladım
Saba aksam ictim bu gunlerde kontrolüm var
Bakalım belki çatlama iğnesi verebilir doktor

Önce tanı koyması lazım sonra da gerekli tedaviyi düzenler zaten örneğin Benim yumurtalık tembelliğim var ve Dr klomen başladı😊
canım merhaba bana da doktor yumurta tembelliği var demişti. Sen hormon testi yaptırdın dimi? LH değerin kaç çıktı?

Kizlarrr bende 17 ay bitti hâlâ bekliyorum. Doktora gittim kan verdim d ve b12 vitamin çok düşük çıktı gerisi prolaktin falan herşey güzel çıktı. Ultrasonda kist falan gormedi ama rahim geride dedi. Böyle hastalar 2 yili buluyormus hamile kalmakta. Eşimin değerleri çok güzel ancak enfeksiyon varmış urolojiye sevk etti. 21. Gün gidicem progesteron için. Reglin 7. Günü de rahim filmi istedi. Izmir de özele karatasa gidiyorum ancak 1500 rahim filmi. Daha uyguna çeken bu yer var mi bildiğiniz? YADA üniversite hastaanelerinde ucretli çektrebiliyor muyuz?

Kizlarrr bende 17 ay bitti hâlâ bekliyorum. Doktora gittim kan verdim d ve b12 vitamin çok düşük çıktı gerisi prolaktin falan herşey güzel çıktı. Ultrasonda kist falan gormedi ama rahim geride dedi. Böyle hastalar 2 yili buluyormus hamile kalmakta. Eşimin değerleri çok güzel ancak enfeksiyon varmış urolojiye sevk etti. 21. Gün gidicem progesteron için. Reglin 7. Günü de rahim filmi istedi. Izmir de özele karatasa gidiyorum ancak 1500 rahim filmi. Daha uyguna çeken bu yer var mi bildiğiniz? YADA üniversite hastaanelerinde ucretli çektrebiliyor muyuz?
Cnm benim dvitamibi düşük bu etkilermiynis

B12 vitamini eksikliği ile gebe kalamamıştı teyzem sonra iğne vardi Dr 2 hafta vuruldu ve ikizlerini aldı kucağına şimdi 6 yaşındalar 😊

benim seninkinin iki katı mesela. Aslında normal gibi seninki. Demek ki ultrasonda öyle gördü
Bilmiyorum sanırım öyle oldu çünkü Dr vajinal ultrasonla baktı ovü dönemimde bak overlerin çalışmıyor yumurta yok dedi sonrasında adet oldum zaten ama yumurtlama olmadan ilaçla adet oldum cyclo prognova kullanıyordum şuanki doktorum bu gebe kalman için sana yardımcı olmaz bu ilaç sadece adet olmanı sağlar dedi ve klomen verdi

Bilmiyorum sanırım öyle oldu çünkü Dr vajinal ultrasonla baktı ovü dönemimde bak overlerin çalışmıyor yumurta yok dedi sonrasında adet oldum zaten ama yumurtlama olmadan ilaçla adet oldum cyclo prognova kullanıyordum şuanki doktorum bu gebe kalman için sana yardımcı olmaz bu ilaç sadece adet olmanı sağlar dedi ve klomen verdi
hayırlısı canım ben de geçen ay ilk defa klomen ve iğne tedavisi oldum ama malesef negatif... Bu ay dinlenmedeyiz eğer olmazsa diğer ay tekrar başlayacağız

B12 vitamini eksikliği ile gebe kalamamıştı teyzem sonra iğne vardi Dr 2 hafta vuruldu ve ikizlerini aldı kucağına şimdi 6 yaşındalar 😊
Aaaa ciddi misin? Eşim doktora şikayet etti meyve hiç yemiyor diye o yüzden baktı bana da ıgne yazmış devit 3 ile beraber 5 gün vurulucam. Ne güzel yaa inşallah benim de tek sorunum bu olur 😍😍😍 tsk ederim

Cnm benim dvitamibi düşük bu etkilermiynis
Evet canim araştırdım etkisi varmış bunun için iki tane ampul verdi haftada bir içmem için. Tek sorun bunlar olsa keşke reglim düzenli yumurtlamayi görüyorum testte enfeksiyon hiç yasamadim. Esimin de değerleri iyi gözümü tek korkutan rahim filminde tuplerle ilgili sıkıntı çıkmasi 😔

Back