- Konu Sahibi Kar perisi
-
Canım ben özele gidiyorum devlette sadece vakit kaybetmişimİnşallah detaylı bilgi vermiyor ki doktorda özelde pahalı bide uzak ilçede
Ay inşallah olmuştur yaatutunuyordur meleğin annesine ♥
Aynen yaa valla ümitlenince gebe zannediyorum kendimi ümitsiz olduğunda da hiç gebe olmayacak gibi hissediyorum en iyisi akışına bırakıp beklemekİnşallah canımne umutluyum ne de umutsuz iki arada bir deredeyim ❤
Mecbur özel olmayınca napcan işte maddi durumlarda pek olmayıncaCanım ben özele gidiyorum devlette sadece vakit kaybetmişim
Amin canımRabbim kolay ve vakitli doğum nasip etsin inşallah
Evet söylüyor oluşmuşssa bende oluştgunda demişti yumurtamı kist sarmış büyümemiştiKist oluşup oluşmadığını nerden anlıyorsunuz? Doktor söylüyor mu?
Evet Dr ultrasonda görüyorKist oluşup oluşmadığını nerden anlıyorsunuz? Doktor söylüyor mu?
Canım benim de maddi olarak pek bi imkanım yok ucu ucuna getirip Kahramanmaraş elbistana gidiyorum Dr ama ben Kayseri de yaşıyorum o yüzden pek kolay olmuyor yol falan eşim de şehir dışında ama bi ümit seferber oluyoz işteMecbur özel olmayınca napcan işte maddi durumlarda pek olmayınca
Ben de yarın kontrole gideceğim canım bakalım ben var ne yokEvet Dr ultrasonda görüyor
Canım yumurtanın çatladığını görür Dr eğer çok büyüyüp çatlamazsa kist olur Dr adet söktürücü yazar adetle atılır kistNormal kontrol esnasında görüyor değil mi doktor? Hani yumurta takibi yaparken? Yoksa adete yakın falan ayrıca mı bakılıyor. Kist ve yumurtayı ben aynı şey diye düşünüyordum yumurta kistleşiyor çatlamayıp diyorlar ya. Sonuçta doktor çatlamadan önce kontrol ederse kist var diyemez ki. Yanlış mı düşünüyorum
İnşallah umut vardır üzüntü yoktur canımBen de yarın kontrole gideceğim canım bakalım ben var ne yok
Anladm inşallh sonu ii olurCanım benim de maddi olarak pek bi imkanım yok ucu ucuna getirip Kahramanmaraş elbistana gidiyorum Dr ama ben Kayseri de yaşıyorum o yüzden pek kolay olmuyor yol falan eşim de şehir dışında ama bi ümit seferber oluyoz işte
İyi de siz cok fazla alıyorsunuz bende kullandım günde bir tane sadece .. neden o kadar fazla acabaBende klomen kullandım yumurtam gelişti 10 gün sonra iğne vurundum bekliyorum bakalım ☺ Ben günde 4 tane kullandım klomen size kaç tane verdi
duruma gore veriyirlardirİyi de siz cok fazla alıyorsunuz bende kullandım günde bir tane sadece .. neden o kadar fazla acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?