Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür iyiyiz şuanlık canım benim memelekte geldim annemlerin yanına 22. Haftadsyız çok şükür Hayırlısıyla sana da nasip olsun inşallah bi anda eviniz bebek haberiyle güzelleşsin

Çok şükür iyiyiz şuanlık canım benim memelekte geldim annemlerin yanına 22. Haftadsyız çok şükür Hayırlısıyla sana da nasip olsun inşallah bi anda eviniz bebek haberiyle güzelleşsin

Cok tesekkur ederim canım annenlere cok selam soyle ellernden öperim hepsının

Benimde bu ay 5 yumurtam olusmus 3 gun gonal f kullandim sadece catlatma ignesi vurmicam dedi doktor gonal f yi de birak sakin daha kullanma dedi cogul gebelik olmasin diye tedaviyi durdurdu resmen

Benimde bu ay 5 yumurtam olusmus 3 gun gonal f kullandim sadece catlatma ignesi vurmicam dedi doktor gonal f yi de birak sakin daha kullanma dedi cogul gebelik olmasin diye tedaviyi durdurdu resmen

Benm doktorum cogul gebelık riskin var dedi ben ve esım kabul ettıgımız ıcın iğne vermısti

Kızlar merhaba adetim 31 aralıkta bitti adet olmayı bekliyordum ovülasyon takibi yapamadım bugun öylesine bir yapayım dedim sizce yumurtlama mı yoksa gebelik mi evde gebelik testim yok

Eklentiler

• IMG_20210123_143012.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 19
Şuan seninle aynı durumdayım canım. Üzerinden baya zaman geçmiş çocuk sahibi olmuşsun allah bağışlasın Bu yazıdan sonra regl olmuş muydun?

Şuan seninle aynı durumdayım canım. Üzerinden baya zaman geçmiş çocuk sahibi olmuşsun allah bağışlasın Bu yazıdan sonra regl olmuş muydun?
Çok sağol evet olmuştum diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…