- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
-
Ay maşallah3 defa Klomen kullandım 3 defa ovitrelle vuruldum. Benim tutmadı ama inşallah sizde işe yarar. 1.5 yıl sonra ovülasyon testiyle takip yapıp kendi günlerimi belirleyip değerlendirdim. İlk denemede hamile kaldım o sağlıklı gebelik olmadığı için düşük oldu. Ertesi ay tekrar hamile kalmışım. Şimdi 24 haftamız bitti.
Hmm daha varmış. İnşallah tutunuyordur melek9 gün var
İnşallah canımHmm daha varmış. İnşallah tutunuyordur melek
Canım yumurta çatlamayıp kist yaparsa gecikiyor bi de bebiş olursa tabiKızlar size bir sorum olacak klomen adeti geciktiriyor mu
Ben kullandım kalamadım bu ay tekrar başlaycö igne vurdurmadım kendiliğinden catladı benımkşMerhabalar hanımlar bu ay ilk defa bi Dr bana klomen yazdı yumurta takibi yapıcaz ve yumurtalarım büyüdüğünde çatlatma iğnesi (OVITRELLE) yapacak doktorum. Klomenle hamile kaldım diyen çok fazla hanım var. Gelin bizde nasıl kullandınız nelere dikkat ettiniz beraber paylaşalım
İnşallah hayırlısı olur kuzum benimde yumurtalarım çatlamıyor ve pkolu olduğum söyleniyordu. Çok fazla klomen kullandığım için 5.5mm kist oluştu. Çok şükür atlattık o durumu. İnstagramda @birgebeningünlüğü ile karşılaştım. Allah razı olsun ondan. Ovulasyon testi ile takibimi yaptı ve sonuç oğluşum kucağıma almama 4 ayımız var. Övdü testinden 7 ay önce de rahim filmi çekilmiştim.Ay maşallahbenim yumurtalık tembelliğim var ve yumurtaların büyümüyor Dr klomenle başlayalım dedi bu ay öğünde çift dozla başladık bakalım hayırlısı
Ben daha klomen kullanmadım ama arkadaşım kullanıyor ve adeti çok gecikiyor doktor demiş klomenden 45 gün falan gecikmesi oluyor gecen ay 60 gün gecikti klomen kullanmadan önce gayet Düzenliydi adetleriCanım yumurta çatlamayıp kist yaparsa gecikiyor bi de bebiş olursa tabi
Canım bu ay tekrar başlayacak mısın klomenle?Ben kullandım kalamadım bu ay tekrar başlaycö igne vurdurmadım kendiliğinden catladı benımkş
Bende birgebeningönlüğüden test alıyorum ve 4 denemem hala olmadı yumurtlama oluyor olmadı bende anlamadım niyeİnşallah hayırlısı olur kuzum benimde yumurtalarım çatlamıyor ve pkolu olduğum söyleniyordu. Çok fazla klomen kullandığım için 5.5mm kist oluştu. Çok şükür atlattık o durumu. İnstagramda @birgebeningünlüğü ile karşılaştım. Allah razı olsun ondan. Ovulasyon testi ile takibimi yaptı ve sonuç oğluşum kucağıma almama 4 ayımız var. Övdü testinden 7 ay önce de rahim filmi çekilmiştim.
Maşallah canımİnşallah hayırlısı olur kuzum benimde yumurtalarım çatlamıyor ve pkolu olduğum söyleniyordu. Çok fazla klomen kullandığım için 5.5mm kist oluştu. Çok şükür atlattık o durumu. İnstagramda @birgebeningünlüğü ile karşılaştım. Allah razı olsun ondan. Ovulasyon testi ile takibimi yaptı ve sonuç oğluşum kucağıma almama 4 ayımız var. Övdü testinden 7 ay önce de rahim filmi çekilmiştim.
Ben daha klomen kullanmadım ama arkadaşım kullanıyor ve adeti çok gecikiyor doktor demiş klomenden 45 gün falan gecikmesi oluyor gecen ay 60 gün gecikti klomen kullanmadan önce gayet Düzenliydi adetleri
Günde kaç doz aldınız?Benim 9. Günde 7cm di büyümemiş dedi. Bikaç gün sonra 10mm. Yarın tekrar Bakacak. Ama sanmıyorum büyüdüğünü çünkü test yapıyorum hala koyulaşma yok.
Başlıcaö adetim2. Veya3. Günü gdcemCanım bu ay tekrar başlayacak mısın klomenle?
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahMaşallah canıminşallah hemen geçiverir 4 ay ben de duydum orayı ama ovü testi almadım Dr kontrol etti
Hayırlısı olsun inşallah canımBaşlıcaö adetim2. Veya3. Günü gdcem
AminnRabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
İnşallah detaylı bilgi vermiyor ki doktorda özelde pahalı bide uzak ilçedeHayırlısı olsun inşallah canımrabbim en kısa zamanda nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?