- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.641
Aynen kuzu hayıt tohumu kullancam adet olmak için başka bişey kullanmayacağım ilaç vs nasibimde varsa bi gün beni bulur yavrum ama nasibimde anne olamamak ta varsa hayırlısı buymuş canım herşey nasip işi hesapla olmuyorBelki böylesi daha iyi olacak kuzu bilemeyiz hakkında hayırlısı biraz kafanı dinle, vücudunu dinlendir kendini hazır hissettiğinde tekrar mücadeleye kaldığın yerden devam
Aynen kuzu hayıt tohumu kullancam adet olmak için başka bişey kullanmayacağım ilaç vs nasibimde varsa bi gün beni bulur yavrum ama nasibimde anne olamamak ta varsa hayırlısı buymuş canım herşey nasip işi hesapla olmuyor
hayırlısı olsun cnm enkisa zamanda olur inşalalhKuzu tedavi almayacağım yani olması biraz zor nasip diyelim, ama sizlerden istiyorum o güzel haberleri
İnşallah canım. Senin yaşın daha küçük zaten şimdiden çok da strese soktun kendini. Allah en hayırlısıyla zamanı gelince sana da verecek inşallah.Optimussprime Dasmeer merve Bifincankahve @xy35 @Uyelerdenbiri ve etiketleyemediğim diğer canlar ben ve eşim bi süre bebiş konusuna ara verdik ama sizi sürekli takipte olucam inşallah bu ay hepinizden çok çok güzel haberler alırım
Nasıl anlıyorsun rahim ağzı olduğunu. Bn anlayamam heralde:)Az önce anlattım canım evet bana Dr um önerdi 2 güne 1 defa bakıyorum
Canım parmağına yumru sert bişey geliyo ama yapmadan önce Dr una danışNasıl anlıyorsun rahim ağzı olduğunu. Bn anlayamam heralde:)
Kizlar, benim doktorum catlama ignesi falan yapmiyo. Klomen verdi, 3-4 ay kullan dedi. bu ay ilk kez kullandim ben. 5.gun basladim ve 5gun boyunca aldim, yani sali basladim son ilaci cumartesi aldim. Simdi, iliski tarihi en cok ne zaman olmasina dikkat etmek gerekir?
Herseyin hayırlısı olsun cnm BnmOptimussprime Dasmeer merve Bifincankahve @xy35 @Uyelerdenbiri ve etiketleyemediğim diğer canlar ben ve eşim bi süre bebiş konusuna ara verdik ama sizi sürekli takipte olucam inşallah bu ay hepinizden çok çok güzel haberler alırım
cikar cnm benim 12de çıktıGünaydın kızlar bgun İğnemin 13.gunum cıkar mı hamılelık testınde
Çıkar canım yapsaydın keşke sabah ilk iş. Şuan yapsan belli olmayabilirGünaydın kızlar bgun İğnemin 13.gunum cıkar mı hamılelık testınde
Yarın sabah ilk idrarla yapim demi cnmcikar cnm benim 12de çıktı
aynenYarın sabah ilk idrarla yapim demi cnm
Aynen cnm tamam yarın sabah yaparım cnm ilk idrar ileÇıkar canım yapsaydın keşke sabah ilk iş. Şuan yapsan belli olmayabilir
Hayırlısı olsun perimmOptimussprime Dasmeer merve Bifincankahve @xy35 @Uyelerdenbiri ve etiketleyemediğim diğer canlar ben ve eşim bi süre bebiş konusuna ara verdik ama sizi sürekli takipte olucam inşallah bu ay hepinizden çok çok güzel haberler alırım
Ben de 14. Günün sandımEki Görüntüle 2588571
Bebeklerim üstteki iğnenin 4. Günü alttaki 5.günü. iğne etkisiyle de olsa 2. Çizgiyi görmek için yaptim bu testleri. Meraklanan olursa erkenden yapinca nasil cikar diye bir fikir olur belki dedim. Insallah 2. Cizgiyi hic kaybetmem giderek koyulasir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?