• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki böylesi daha iyi olacak kuzu bilemeyiz hakkında hayırlısı biraz kafanı dinle, vücudunu dinlendir kendini hazır hissettiğinde tekrar mücadeleye kaldığın yerden devam 💪🏻😘
Aynen kuzu hayıt tohumu kullancam adet olmak için başka bişey kullanmayacağım ilaç vs nasibimde varsa bi gün beni bulur yavrum ama nasibimde anne olamamak ta varsa hayırlısı buymuş canım herşey nasip işi hesapla olmuyor 😘

Aynen kuzu hayıt tohumu kullancam adet olmak için başka bişey kullanmayacağım ilaç vs nasibimde varsa bi gün beni bulur yavrum ama nasibimde anne olamamak ta varsa hayırlısı buymuş canım herşey nasip işi hesapla olmuyor 😘

Nasip tabi kuzu, tadacaksın sende o duyguyu inşallah ama Rabbimin ayarladığı bir zaman var.. O ol demeden hiçbirşey olmaz kendimizi parçalasak bile. Bol bol dua et benim dualarımdasın 🤲🏻💕

Nasip kızlar belki de hiç olmayacak belki de hemen olacak ama çok hırpalandım her konuda artık devam etmek istemiyorum bu hayattan beklentim yok ne verirse onu yaşayacağım keşke şöyle olsaydı demeden😘

Kizlar, benim doktorum catlama ignesi falan yapmiyo. Klomen verdi, 3-4 ay kullan dedi. bu ay ilk kez kullandim ben. 5.gun basladim ve 5gun boyunca aldim, yani sali basladim son ilaci cumartesi aldim. Simdi, iliski tarihi en cok ne zaman olmasina dikkat etmek gerekir?

Kizlar, benim doktorum catlama ignesi falan yapmiyo. Klomen verdi, 3-4 ay kullan dedi. bu ay ilk kez kullandim ben. 5.gun basladim ve 5gun boyunca aldim, yani sali basladim son ilaci cumartesi aldim. Simdi, iliski tarihi en cok ne zaman olmasina dikkat etmek gerekir?

Bunu siz bilemezsiniz ki ultrasonla bakıp doktor gelişen yumurtanın boyutuna göre belirliyor 🤔 yani klomen kullandığınızda bir takip gerekli..

20200211_142402.jpg

Bebeklerim üstteki iğnenin 4. Günü alttaki 5.günü. iğne etkisiyle de olsa 2. Çizgiyi görmek için yaptim bu testleri. Meraklanan olursa erkenden yapinca nasil cikar diye bir fikir olur belki dedim. Insallah 2. Cizgiyi hic kaybetmem giderek koyulasir. 🥰 :KK15:

Eki Görüntüle 2588571
Bebeklerim üstteki iğnenin 4. Günü alttaki 5.günü. iğne etkisiyle de olsa 2. Çizgiyi görmek için yaptim bu testleri. Meraklanan olursa erkenden yapinca nasil cikar diye bir fikir olur belki dedim. Insallah 2. Cizgiyi hic kaybetmem giderek koyulasir. 🥰 :KK15:
Ben de 14. Günün sandım :işsiz:
Ama harika bi görüntü yaa😍 inşallah hep 2 çizgi kalır kuzu

Back