- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.481
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.661
Yok bebeğim daha çok var.Ben de 14. Günün sandım
Ama harika bi görüntü yaainşallah hep 2 çizgi kalır kuzu
Daim olsun inşallah kuzumYok bebeğim daha çok var.ama görüntü güzel ilk kez görüyor bu gozler.
İnşallah tez vakitte naip eder canım, Allah yar ve yardımcın olsunKızlar benim tedavilerimin hepsi olumsuz oldu 1 hafta once tani amacli laporoskopi yaptirdim ve sonuc tuplerimin ikisi de tıkalı ve acilacak gibi deil ayrica doğuştan rahim anomalisi var tup bebek tek şansım dua edin bana yarin rapor icin basvurum olacak
Teşekkür ederim canım allah isteyen herkese nasip ederİnşallah tez vakitte naip eder canım, Allah yar ve yardımcın olsun ♥
İnşallah canım inşallahTeşekkür ederim canım allah isteyen herkese nasip eder
Allah yardımcın olsun. Insallah hediyeni hemen versin.Kızlar benim tedavilerimin hepsi olumsuz oldu 1 hafta once tani amacli laporoskopi yaptirdim ve sonuc tuplerimin ikisi de tıkalı ve acilacak gibi deil ayrica doğuştan rahim anomalisi var tup bebek tek şansım dua edin bana yarin rapor icin basvurum olacak
Allah yardımcın olsun canım daha geç kalınmadan tanı konmuş neysekiKızlar benim tedavilerimin hepsi olumsuz oldu 1 hafta once tani amacli laporoskopi yaptirdim ve sonuc tuplerimin ikisi de tıkalı ve acilacak gibi deil ayrica doğuştan rahim anomalisi var tup bebek tek şansım dua edin bana yarin rapor icin basvurum olacak
Daha kinmayacakti da kendi doktoruma kalsa beni direk tup bebek merkezine gondericekti allahtan anabilim dali baskani olan doktor tanidikti da o rapor icin bi operasyon gecirmen gerek dediAllah yardımcın olsun canım daha geç kalınmadan tanı konmuş neyseki
Tüp bebek tedavin çok başarılı geçer inşallahDaha kinmayacakti da kendi doktoruma kalsa beni direk tup bebek merkezine gondericekti allahtan anabilim dali baskani olan doktor tanidikti da o rapor icin bi operasyon gecirmen gerek dedi
Eki Görüntüle 2588571
Bebeklerim üstteki iğnenin 4. Günü alttaki 5.günü. iğne etkisiyle de olsa 2. Çizgiyi görmek için yaptim bu testleri. Meraklanan olursa erkenden yapinca nasil cikar diye bir fikir olur belki dedim. Insallah 2. Cizgiyi hic kaybetmem giderek koyulasir.
Amin amin bebeğim.İnşallah gerçeğini görmek nasip olurr canımmm
Kaçıncı gün bu???
Allah siziMerve’yle aynı canım
Oo senin daha da belirgin. Insallah 14 gun sonunda da boyle olur
Hadi bismillahKızlar merhaba bana da doktorum bugün klomen verdi. İlkini içtim bakalım hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?