- Konu Sahibi Kar perisi
- #1.681
Aynen oyle canim insallah ise yarar. Sen ne kadar kullandin?Hadi bismillah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen oyle canim insallah ise yarar. Sen ne kadar kullandin?Hadi bismillah
Ben Ocak ayında kullandım bu ay kullanamadım zaten bıraktım tedaviyi Ocak ayında 2 yumurtam oluştu ama döllenmediAynen oyle canim insallah ise yarar. Sen ne kadar kullandin?
İnşallah canımOo senin daha da belirgin. Insallah 14 gun sonunda da boyle olur
nasılsın cnmİnşallah canım
İyilik güzellik canısı senden nabernasılsın cnm
bendende iyilik cnmm rahim filmine hazırlıyorum kendimiİyilik güzellik canısı senden naber
bendende iyilik cnmm rahim filmine hazırlıyorum kendimi
Daha dur bakalım bence bu ay hasretliğimiz son bulacak Allah’ın izniylebendende iyilik cnmm rahim filmine hazırlıyorum kendimi
Kuzu sahi senden ne haber ? Kayboldun gittin bizi unuttunDaha çatlatma iğnesi olalı kaç gün oldu da hemenn umutsuzluğa kapılıyorsun canım yaa
Soyle ya bneim hep biragri oluyor yumurtlanadan sorna reglgibi yine o geldi birde duphaston banadokundu içemedim kasik agrisi yapti feciDaha çatlatma iğnesi olalı kaç gün oldu da hemenn umutsuzluğa kapılıyorsun canım yaa
Canım sen bu ay hiç enerjini toplayamadın ya cektir rahim filmini de tertemiz çıksın inşalah.Soyle ya bneim hep biragri oluyor yumurtlanadan sorna reglgibi yine o geldi birde duphaston banadokundu içemedim kasik agrisi yapti feci
Dungeceden beri kustum
Hic moralim yok.
Inşallah agrilarim var feciCanım sen bu ay hiç enerjini toplayamadın ya cektir rahim filmini de tertemiz çıksın inşalah.
Ya iyice saçmalıyorlar artık. Bebeğim bende hiç bir şey yok 3 aydır kullanıyorum. Burda gördüğüm kadarıyla pko olana femera veriyolar daha çok. Klomeni herkese veriyolar neredeyse. Kar perisi daha bu yavrucak kaç yaşında ama yum. Tebbelligi varmis kullandi mesela baska sorunu yokken.Kızlar bugün gittiğim bir doktora klomen denemek istediğimi söyledim. Polikistik over sendromu bulunan hastalara uyguladığını söyledi böyle bir şey var mı ya ben de denemek istemiştim halbuki belki işe yarar diye
Ben de anlamadım şaşakaldim öylece yani en azından bir iki ay denemek istiyordum açıkçasıYa iyice saçmalıyorlar artık. Bebeğim bende hiç bir şey yok 3 aydır kullanıyorum. Burda gördüğüm kadarıyla pko olana femera veriyolar daha çok. Klomeni herkese veriyolar neredeyse. Kar perisi daha bu yavrucak kaç yaşında ama yum. Tebbelligi varmis kullandi mesela baska sorunu yokken.
Zaten bu denenmeden aşılama nasıl olcak kiBen de anlamadım şaşakaldim öylece yani en azından bir iki ay denemek istiyordum açıkçası
Sadece pko ya vermiyorlar bir çok sebep var. Mesela bizde sebepsiz infertilite var. Başkasının sperm hızı yavaş morfolojisi az vs vs. Ancak sana tavsiyem 1 yılı doldurmadıysan ve de yalın gençse hiç bu işlere daha bulaşmaBen de anlamadım şaşakaldim öylece yani en azından bir iki ay denemek istiyordum açıkçası
Neden senin çok ağrın var öyle canım ya? Benim hiç olmuyor öyle doktoruna sordun mu normal mi ilacın dozu mu fazla geliyor diyeInşallah agrilarim var feci
Ben iğne ile aşılamaya başladım o da olmadı gerçi erken çatladi yumurtaZaten bu denenmeden aşılama nasıl olcak ki
E yani illa pko mu olmak lazım kaç kişi duydum klomen kullanan. Bir yıl oldu canım yaşım itibariyle de bekleyemem maalesef bir şeyler yapılması lazım yumurta ne ara oluşuyor ne ara çatlıyor şaşkınımSadece pko ya vermiyorlar bir çok sebep var. Mesela bizde sebepsiz infertilite var. Başkasının sperm hızı yavaş morfolojisi az vs vs. Ancak sana tavsiyem 1 yılı doldurmadıysan ve de yalın gençse hiç bu işlere daha bulaşma