• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bende de pcos var 1.5 yıldır evliyim ağustos ayında hamile kaldım eylülde bebeğin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım doktor 3 ay korunma verdi kürtajdan sonra adetim çok düzensizleşti 2 haftada bir adet oluyodum en son doktorum duphaston verdi onu kullandım adet oldum 20 ocakta ve klomen kullandım 2 şubatta ovülasyon testinde piki gördüm değerlendirdik.Şimdi de göğüslerimde çok fazla hassasiyet var çok gazım var gebelik testi yaptım erken belki ama negatif.Adet olcam muhtemelen canım çok sıkkın

Soyle ya bneim hep biragri oluyor yumurtlanadan sorna reglgibi yine o geldi birde duphaston banadokundu içemedim kasik agrisi yapti feci
Dungeceden beri kustum
Hic moralim yok.
Canım sen bu ay hiç enerjini toplayamadın ya :KK43: cektir rahim filmini de tertemiz çıksın inşalah. 🤷🏻‍♀️

Kızlar bugün gittiğim bir doktora klomen denemek istediğimi söyledim. Polikistik over sendromu bulunan hastalara uyguladığını söyledi böyle bir şey var mı ya ben de denemek istemiştim halbuki belki işe yarar diye

Kızlar bugün gittiğim bir doktora klomen denemek istediğimi söyledim. Polikistik over sendromu bulunan hastalara uyguladığını söyledi böyle bir şey var mı ya ben de denemek istemiştim halbuki belki işe yarar diye
Ya iyice saçmalıyorlar artık. 🤦🏻‍♀️ Bebeğim bende hiç bir şey yok 3 aydır kullanıyorum. Burda gördüğüm kadarıyla pko olana femera veriyolar daha çok. Klomeni herkese veriyolar neredeyse. Kar perisi Kar perisi daha bu yavrucak kaç yaşında ama yum. Tebbelligi varmis kullandi mesela baska sorunu yokken. 😖

Ya iyice saçmalıyorlar artık. 🤦🏻‍♀️ Bebeğim bende hiç bir şey yok 3 aydır kullanıyorum. Burda gördüğüm kadarıyla pko olana femera veriyolar daha çok. Klomeni herkese veriyolar neredeyse. Kar perisi Kar perisi daha bu yavrucak kaç yaşında ama yum. Tebbelligi varmis kullandi mesela baska sorunu yokken. 😖
Ben de anlamadım şaşakaldim öylece yani en azından bir iki ay denemek istiyordum açıkçası 🙄

Ben de anlamadım şaşakaldim öylece yani en azından bir iki ay denemek istiyordum açıkçası 🙄
Sadece pko ya vermiyorlar bir çok sebep var. Mesela bizde sebepsiz infertilite var. Başkasının sperm hızı yavaş morfolojisi az vs vs. Ancak sana tavsiyem 1 yılı doldurmadıysan ve de yalın gençse hiç bu işlere daha bulaşma

Zaten bu denenmeden aşılama nasıl olcak ki 🤷🏻‍♀️
Ben iğne ile aşılamaya başladım o da olmadı gerçi erken çatladi yumurta
Sadece pko ya vermiyorlar bir çok sebep var. Mesela bizde sebepsiz infertilite var. Başkasının sperm hızı yavaş morfolojisi az vs vs. Ancak sana tavsiyem 1 yılı doldurmadıysan ve de yalın gençse hiç bu işlere daha bulaşma
E yani illa pko mu olmak lazım kaç kişi duydum klomen kullanan. Bir yıl oldu canım yaşım itibariyle de bekleyemem maalesef bir şeyler yapılması lazım yumurta ne ara oluşuyor ne ara çatlıyor şaşkınım

Back