- 17 Aralık 2018
- 849
- 5.215
- 68
- 41
- Konu Sahibi Kar perisi
-
Rabbim ya şafi adıyla sanada şifa versin inşallah o rahmine hayırlı sağlıklı bebiş nasip ederAminn ablamminşallah yarın kullanmaya başlıyorum "yâ şâfi yâ Allah" diye diye kullancam inşallah ♥
Siz neden gebe kalamadınız benim yumurtalık tembelliğim var o yüzden 6 7 aya yakın cyclo prognova kullanıyordum hep yazıp gönderiyorlardı şimdiki Dr senin overlerin çalışmıyor klomen başlıyorum dediBende adeti bekliyorum 3gun gidecem hormon testi ve klomen isticem
Yumurta tembelliği nasıl anlaşılıyor pekiSiz neden gebe kalamadınız benim yumurtalık tembelliğim var o yüzden 6 7 aya yakın cyclo prognova kullanıyordum hep yazıp gönderiyorlardı şimdiki Dr senin overlerin çalışmıyor klomen başlıyorum dedi
Aminnnn ablammRabbim ya şafi adıyla sanada şifa versin inşallah o rahmine hayırlı sağlıklı bebiş nasip eder
Düzensiz adet oluyordum Dr hittim evlendikten sonra vajinal ultrasonla baktı Dr adet söktürücü ilaç verdi adetimin 3. Günü ve 21. Günü kan verdim tabi 2 yıl önce Dr yumurtalıkların ilaçla destek vermeden çalışmıyor tembeller dediYumurta tembelliği nasıl anlaşılıyor peki
Amiiiiin inşallah canım kardeşim Rabbim sanada nasip etsin inşallahAminnnn ablammhepimizinkine inşallah ♥ rabbim yeter ki istesin bi bakmışım senin 2 tane olmuş biri birinde diğeri de diğerinde
Anladım canım benim de eşimden dolayı kullanıyorum klomen yarın kontrolüm var yumurtalar büyüdüyse aşılama için gün verecek doktor çok stresli durumlar rabbim nasip etsin hepimize inşDüzensiz adet oluyordum Dr hittim evlendikten sonra vajinal ultrasonla baktı Dr adet söktürücü ilaç verdi adetimin 3. Günü ve 21. Günü kan verdim tabi 2 yıl önce Dr yumurtalıkların ilaçla destek vermeden çalışmıyor tembeller dedi
İnşallah ablammAmiiiiin inşallah canım kardeşim Rabbim sanada nasip etsin inşallah
İnşallahAnladım canım benim de eşimden dolayı kullanıyorum klomen yarın kontrolüm var yumurtalar büyüdüyse aşılama için gün verecek doktor çok stresli durumlar rabbim nasip etsin hepimize inş
Amin ablacım inşallahİnşallah ♥ rabbim tüm isteyen dileyen kullarına nasip etsin inşallah herkezin kucağını doldursun Allah'ım
Aynen benim de bu ay 17. Ayımdı olmadı ne güzel birbirimize destek olur yaşadıklarımızı paylaşırızBu ay ben de ilk defa klomene başlıyorum ya Allah bismillah . Hatta ne tesadüfKar perisi benim de tedavim yarın başlıyor biraz heyecanlıyım ve umutluyum. 18 aydır bekliyorum,hasret doluyum
Evet canım durumlarımız da yakın görünüyor. İnşallah tek seferde gebe kalıveririz. Allah gönlümüze göre ve hayırlısını versinAynen benim de bu ay 17. Ayımdı olmadı ne güzel birbirimize destek olur yaşadıklarımızı paylaşırız
AminnEvet canım durumlarımız da yakın görünüyor. İnşallah tek seferde gebe kalıveririz. Allah gönlümüze göre ve hayırlısını versintabi buradaki isteyen tüm arkadaşlarımın
Benimki de şehir dışına çıkacak canımAminninşallah benim eşim şehir dışında doktor şu günlerde ilişki öneririm derse eşim o günlerde gelcek inşallah tutar
Resmen yaşam ikizi oldukBenimki de şehir dışına çıkacak canımbu kadar da benzemesi enteresan cidden. Biz de biraz muallaktayız ama ayarlamaya çalışacağız bakalım
Ne güzel olur ama değil mi?Resmen yaşam ikizi oldukinşallah tuttururuz e güzel haberleri de beraber veririz
AynenNe güzel olur ama değil mi?☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?