- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 37
- Konu Sahibi Kar perisi
-
ben de anlamadim 2aydir gecdollenme var bence bu etkiliyor gibi geldiSiz neden gebe kalamadınız benim yumurtalık tembelliğim var o yüzden 6 7 aya yakın cyclo prognova kullanıyordum hep yazıp gönderiyorlardı şimdiki Dr senin overlerin çalışmıyor klomen başlıyorum dedi
Benimkisi ozmn erken çağırmış değil mi? Sizinkisine bakarsak.Bnm 5. Kez klomen kullanımım. Klomen ustası oldum sanırım. Adetın 5. Gun baslıyorum 5 gun kullanıyorum bittikten sonraki 3. Gun kontrole gidiyorum
Geç döllenme galiba geç yumurtlamadan oluyor tam anlamıyla bilmiyorum ama inşallah tez vakitte gebe kalırızben de anlamadim 2aydir gecdollenme var bence bu etkiliyor gibi geldi
aynen insllah 2aydir gecikti adetlerimGeç döllenme galiba geç yumurtlamadan oluyor tam anlamıyla bilmiyorum ama inşallah tez vakitte gebe kalırız
Dr ne dedi peki neden oluyormuş?aynen insllah 2aydir gecikti adetlerim
iste adeti bekliuorim ozaman baktricmDr ne dedi peki neden oluyormuş?
İnşallah bi sıkıntı yokturiste adeti bekliuorim ozaman baktricm
yarın yâda bugun olmam lazimİnşallah bi sıkıntı yokturne kadar var bata
Hayırlısı olsun inşallahyarın yâda bugun olmam lazim
amin inşallah sikinti yokturHayırlısı olsun inşallah
İnşallah ♥ büyük ihtimalle başlar klomen benim doktorum ilk önce ilaçla başlıyoz sonuç alamazsak dozu yükseltiyoruz demiştiamin inşallah sikinti yoktur
aynen insllah klomen yararİnşallahbüyüm ihtimalle başlar klomen benim doktorum ilk önce ilaçla başlıyoz sonuç alamazsak dozu yükseltiyoruz demişti
İnşallah pek çok hanım klomen in ilk ayında gebe kalmışlar inşallah biz de kalırızaynen insllah klomen yarar
ay inşllahİnşallah pek çok hanım klomen in ilk ayında gebe kalmışlar inşallah biz de kalırız
Belki de olmuştur inşallahBende bu ay klomen tedavisine basladim aralik 4 de ilk ilacimi aldim 5 gun gunde 2 defa kullandim ve 8. Gun catlatma ignesi vuruldu. Yarin adet olmam gerekiyor 10 gundur de belim agriyor sanirim olucam bu ay olmadi ama onumuzdeki ay yilmadan devam
Ümitli olmayi çok isterdim ama surekli negatif görmekten canım çıktıBelki de olmuştur inşallah ♥ ben de 5 gün kullancam cuma günü de Dr gitmem inşallah şifa olur
Yaptınmı testin negatif miydi?Ümitli olmayi çok isterdim ama surekli negatif görmekten canım çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?