Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz neden gebe kalamadınız benim yumurtalık tembelliğim var o yüzden 6 7 aya yakın cyclo prognova kullanıyordum hep yazıp gönderiyorlardı şimdiki Dr senin overlerin çalışmıyor klomen başlıyorum dedi
ben de anlamadim 2aydir gecdollenme var bence bu etkiliyor gibi geldi

Merhaba kızlar ben de adetin 3. Günüyle klomen başladım. Günde 2 tane. Klomen bitince bir gün ara ver kontrole gel dedi dr. Gittim dün baktı pek bir değişim olmadı büyümemiş dedi moralimi bozdu. Pazartesi yine gel bakalım dedi. Acaba daha erken mi büyümesi için yumurtanın? 21 Aralıkta başladım 25i bitt 27si kontrole gittim 6 günde yumurta büyümesini beklemek normal mi? Moralimi bozdu çünkü zaten 34 yaşındayım. Amh düşük yumurtam az yani

Bnm 5. Kez klomen kullanımım. Klomen ustası oldum sanırım. Adetın 5. Gun baslıyorum 5 gun kullanıyorum bittikten sonraki 3. Gun kontrole gidiyorum

Bende bu ay klomen tedavisine basladim aralik 4 de ilk ilacimi aldim 5 gun gunde 2 defa kullandim ve 8. Gun catlatma ignesi vuruldu. Yarin adet olmam gerekiyor 10 gundur de belim agriyor sanirim olucam bu ay olmadi ama onumuzdeki ay yilmadan devam

Bende bu ay klomen tedavisine basladim aralik 4 de ilk ilacimi aldim 5 gun gunde 2 defa kullandim ve 8. Gun catlatma ignesi vuruldu. Yarin adet olmam gerekiyor 10 gundur de belim agriyor sanirim olucam bu ay olmadi ama onumuzdeki ay yilmadan devam
Belki de olmuştur inşallah ben de 5 gün kullancam cuma günü de Dr gitmem inşallah şifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…