• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah biz de hamile kalırız 😊 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😄 bugün iğneden sonra 8. Günüm ama bende hala bi belirti yok hiç kalicakmisim gibi hissetmiyorum sende belirti oldu mu

Bek bir belirtim yoktu klasik göğüs ağrısı ve arada minik minik batmalar 🤷🏻‍♀️ Amin inşallah darısı sizlere ❤️

Kızlar salı sabah test yapmıştım yumurtlama üstünden 14 gün geçtiğinde negatifti.. Bugün yumurtlama üzerinden 16 gün geçti hala adet olmadım... Yumurtlamayı da progesteron tahlil sonucuna göre söylemişti doktorum hani doktora gidip tahlil yaptırmasam yumurtlamadım dicem ya da geç yumurtladım dicem de... Merak ettiğim yumurtlamaya rağmen adet olmamasının sebebi ne olabilir :110:
Burada 17 18 gün sonra da regl olan gördüm. Biraz daha beklemek lazım. 🤗

İstersen mi? Vurulsan mı vurulmasan mı hiç mi bi tarafa yakın konuşmadı? 😑
Kendi kendine çatlamasını bekleyebilirsin dedi ya da iğne yazayım istersen vurdur garantile dedi. O kararı hep bana bırakıyor zaten fark etmez demek ki. Yumurtası çatlayan biri için bence de fark etmez zaten sadece ilişkiyi garantilemiş oluyorsun ve de kiste dönüşmemesini

Arkadaşlar bu ay klomen tedavisi gördüm 32.güne kadar idrar testleri yaptım negatifti. Doktorumu aradım anlattım gel bakalım kist oluşmuş olabilir dedi. 32. Gün kan testi verdim 33.gün yani bugün kan sonucumda negatif çıktı. Ve bugün lekelenme oldu yani adetim başlıyor. Adet başlıyorsa kist endişesine lüzum kalmadı değilmi olsa bile adetle sökülecek
Reglin 3. Günu kontrol ediyorlar kist olusumunu 🤗

Kendi kendine çatlamasını bekleyebilirsin dedi ya da iğne yazayım istersen vurdur garantile dedi. O kararı hep bana bırakıyor zaten fark etmez demek ki. Yumurtası çatlayan biri için bence de fark etmez zaten sadece ilişkiyi garantilemiş oluyorsun ve de kiste dönüşmemesini
Bence vurul ya ignelerde de buyutucu etki varmis hem. 🤷🏻‍♀️

İnşallah canım 😘sen ilaç kullanacak mısın bu ay ?
Yok canım bu ay ilaç kullanmadım kullanmayacağım da yumurtalıklarda hareketlenme var yumurta olursa büyütüp çatlatalım dedi olmazsa da adet söktürücü ile sanırım yeniden başalyacağız

Back