- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.241
İnşallah TutmuşturAllah isteyen herkese sağlıkla nasib etsin bat 8 şubat son 4,5 gün bekliyorum dua edin
2 gün sonra tekrar test yapın.Arkadaşlar bende klomen tedavisi aldım ama doktorum çatlatma iğnesi yapmak istemedi
31.gündeyim ama hala idrar testlerin negatif
Tekrar cagirmadi mi boyutlarini görmek icin? Yeterli buyuklugr ulasinca catlatma ignesi yapiyolar. Bana da ilk ay yapmamislardi yeterli buyuklugu yoktu.Bende klomen kulaşım estrofem verdi rahim duvarı ince dedi bugün 5. Günüm hafif belimde gerilme hissediyorum onun dışında hiç bir belirti yok 2 yumurtan var dedi 16 mm biri diğerini söylemedi acaba gelişmedi mi hiç bi belirti göremedim
Yapti yazmissin canim pardon. Belirtiler icin cok erken.Bende klomen kulandm çatlatma ignesi yapti dr estrofem verdi rahim duvarı ince dedi bugün 5. Günüm hafif belimde gerilme hissediyorum onun dışında hiç bir belirti yok 2 yumurtan var dedi 16 mm biri diğerini söylemedi acaba gelişmedi mi hiç bi belirti göremedim
Hadi tutar inşallah vira bismillahBenim klomenin son günü bugün. Cuma kontrol var canım. Çalışmalar tekrar başladı.
İşte bende onu anlamadım klomen bitti 2. Gün gittim baktı iğneyi hemen o gün yaptı tekrar bi bekleme suresi olmadıTekrar cagirmadi mi boyutlarini görmek icin? Yeterli buyuklugr ulasinca catlatma ignesi yapiyolar. Bana da ilk ay yapmamislardi yeterli buyuklugu yoktu.
Gebelik belirtisi değil de iğneden sonra herkes belim ağrıyor kasıkarım ağrıyor diyor bende mi gariplik var bende bişey yok dedimYapti yazmissin canim pardon. Belirtiler icin cok erken.
Tek çizgi görmekten yoruldum2 gün sonra tekrar test yapın.
Yeterli gördüyse sorun yok işte. İlişki saati vermiştir sonrasında muhtemel çatlama zamanına. Benim tam o verdiği saate 15 dk. Kala kasık ağrım başladı ertesi gün de devam etti. Bir coğuna da kasık ağrısı yapmış evet. Senin çatlatamadı mı acaba Allah korusun.Gebelik belirtisi değil de iğneden sonra herkes belim ağrıyor kasıkarım ağrıyor diyor bende mi gariplik var bende bişey yok dedim
Muhtemelen stress kalynaklı bir gecikme olmuştur. Kaç gün gecikti demiştiniz?Tek çizgi görmekten yoruldum
Aynen canım benimmkucagıma almayı nasip etsin inşDoğunca poşuşuna pışpış yap niye bukadar beklettin beni desağlıklı gelsin de beklenen onca süreye değer
Aminn canımAynen canım benimmkucagıma almayı nasip etsin inş
Muhtemelen stress kalynaklı bir gecikme olmuştur. Kaç gün gecikti demiştiniz?
Estrofem bende 2 günde süper etki yaptı canım 5,4 den 10 a yükseltti senin de öyle olur inşallah. Ölçüm yapmamıştır diğeri daha küçük diye tekrar çağırdı mı?Bende klomen kulaşım estrofem verdi rahim duvarı ince dedi bugün 5. Günüm hafif belimde gerilme hissediyorum onun dışında hiç bir belirti yok 2 yumurtan var dedi 16 mm biri diğerini söylemedi acaba gelişmedi mi hiç bi belirti göremedim
Yeterli gördüyse sorun yok işte. İlişki saati vermiştir sonrasında muhtemel çatlama zamanına. Benim tam o verdiği saate 15 dk. Kala kasık ağrım başladı ertesi gün de devam etti. Bir coğuna da kasık ağrısı yapmış evet. Senin çatlatamadı mı acaba Allah korusun.Ama inşallah her şey güzel olmuştur. Inşallah tutmuştur.
Dayan güzelim 7 gün kalmış şunun şurasındaÇatlama iğnesinin 7. Günü ve test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Testler artık rüyama giriyor
İnşallah herşey yolundadır 10 gün sonra hasta olmazsan gel hasta olursan 3. Günü gel dediYeterli gördüyse sorun yok işte. İlişki saati vermiştir sonrasında muhtemel çatlama zamanına. Benim tam o verdiği saate 15 dk. Kala kasık ağrım başladı ertesi gün de devam etti. Bir coğuna da kasık ağrısı yapmış evet. Senin çatlatamadı mı acaba Allah korusun.Ama inşallah her şey güzel olmuştur. Inşallah tutmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?