- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.201
Her şey normal sağlıklı da olsa Allah ol demeden olmuyor işte canım. Tevekkül edeceğiz bol bolgecenay sagdandi bana dediki sagdan olmasi daha iyi dedi gayet saglikli dedi sonuç sifirsagdan olunca agrim olmadi soldan olunca agrım fena oluyor .bakalim hayırlısı
Klomen rhmi inceltiyir ama yinede veriyirlr bunun bska yolu vardir ama bozyap doktorlrin işi2 gün sonra tekrar çağırdı zaten bakalım her şey olacağına varıyor ne dersek diyelim
Vaaayssss beklenen sonuç gelmiş
Aynen öyle canımKlomen rhmi inceltiyir ama yinede veriyirlr bunun bska yolu vardir ama bozyap doktorlrin işi
Vaaayssss beklenen sonuç gelmişaman ne güzel maşallah canım dünyalar senin şimdi hayırlı olsun çok tebrik ederim. İnşallah sağlıklı bir gebelik hayırlı bir evlat olur
İnşallah canım bize de dua etEvet şimdi ikiye katlanacakmı değer onu takip etmem gerekecekçok sağol bitanem darısı bu özlemi yaşayan bütün kardeşlerime inşallah
cnm oldumu hayırlı olsun çok sevindim tebriklerEvet şimdi ikiye katlanacakmı değer onu takip etmem gerekecekçok sağol bitanem darısı bu özlemi yaşayan bütün kardeşlerime inşallah
cok iyi ya hayirla saglikla gelsin bebek inşalalh
cnm oldumu hayırlı olsun çok sevindim tebrikler
amin cnm inşallahGaliba canım çok teşekkür ederimm Allah sizlere isteyen herkese nasip etsin beni hiç ummadığım bir anda buldu.. Umudunuzu kaybetmeyin
Çok tebrik ederim hayırlı olsun sizi bayadır takip ediyorum ben de klomen+çatlatma iğnesi oldum bekliyorum ne güzel haberler almışsınız bu grupta bana umut olduGaliba canım çok teşekkür ederimm Allah sizlere isteyen herkese nasip etsin beni hiç ummadığım bir anda buldu.. Umudunuzu kaybetmeyin
Çok sevindim hayırlı olsun canım darısı başımızaEvet şimdi ikiye katlanacakmı değer onu takip etmem gerekecekçok sağol bitanem darısı bu özlemi yaşayan bütün kardeşlerime inşallah
Bende seni merak ediyorum nerde diye niye ban yeidn cnm.ben yarın kontrole gidecem.femera kullanıyorum öyleBan yedim de yoktum kızlar gece bitti cezamneler var neler yok bakalım Optimussprime Dasmeer MelodiminEsi Gelbemucizem merve ve etiketleyemediğim canlarım
Polemik yüzünden yedim canımın içi, hadi hayırlısı canım bu ay mükemmel haberler alıyoruz senden de alırız inşallahBende seni merak ediyorum nerde diye niye ban yeidn cnm.ben yarın kontrole gidecem.femera kullanıyorum öyle
Amin canım sizden bekliyoz mutlu haberi artık duamdasın ızCanlarımmmBifincankahve Rabbi Hebli Mines Salihin kızlar çookkkk sevinim yaaa Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah ♥
İnşallah canımAmin canım sizden bekliyoz mutlu haberi artık duamdasın ız
Eşşek sıpası tam 1 buçuk yıl bekletti canımİnşallah canım ♥ çok mutlu oldum görüncesağlıkla ilerlesin canım ne çok bekledin ama yolda meleğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?