• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar hanımlar bu ay ilk defa bi Dr bana klomen yazdı yumurta takibi yapıcaz ve yumurtalarım büyüdüğünde çatlatma iğnesi (OVITRELLE) yapacak doktorum. Klomenle hamile kaldım diyen çok fazla hanım var. Gelin bizde nasıl kullandınız nelere dikkat ettiniz beraber paylaşalım ♥️
Merhaba canım bende bu tedaviyi oldum şimdi 36 saatlik süremin dolnasibi bekliyorum değerlendirme günleri ilk 3 gün çok önemli Dr gün aşırı dedi ama çatlama gününü es geçmemek için değerlendir sende

Rabbi Hebli Mines Salihin Rabbi Hebli Mines Salihin kuzum senin hikayen neydi sorun neydi kaçıncı ayındı klomen tedavisi sanırım kaçıncı aydı bi tekrar söylesen hafıza tazelesek umut olsan 😊
Poliver kist hastasıyım eşimde sperm değerleri düşük varikosel vardı 3 ay promen k kullandı. Değerleri yükseldi bende o süreçte 2 at prowomen kullandım doktor eşinin değerleri düzeldi sıra sende dedi gecen ay klomen verdi 13 mm kaldı kesti tedaviyi diğer aya dedi 2 ocakta adet oldum klomen yine günde 2 tane 5 gün verdi bu sefer ertesi gün 13 mm oldu bu sefer daha iyi dedi 3 tane üst üste yumurta büyütücü iğne verdi 3 gün sonra gittim ikisi 18 1 tanesi küçük 3 yumurta vardı ertesi gün çatlatma iğnesi yazdı adetin 4 -5gün geçerse gel dedi yarın adet günüm işte .. 1 buçuk yıldır evliyim ama eşimin sıkıntısını temmuz gibi öğrendik ilaç tedavisi sonuç verdi iğnelerle destekle de ben hamile kaldım.ilk iğne ayımda kaldım rabbim nasip ederse inş tutunursa dua edin . rabbim burada birlikte dertlendiğimiz tüm dostlarıma nasip etsin inşallah canlarım

Poliver kist hastasıyım eşimde sperm değerleri düşük varikosel vardı 3 ay promen k kullandı. Değerleri yükseldi bende o süreçte 2 at prowomen kullandım doktor eşinin değerleri düzeldi sıra sende dedi gecen ay klomen verdi 13 mm kaldı kesti tedaviyi diğer aya dedi 2 ocakta adet oldum klomen yine günde 2 tane 5 gün verdi bu sefer ertesi gün 13 mm oldu bu sefer daha iyi dedi 3 tane üst üste yumurta büyütücü iğne verdi 3 gün sonra gittim ikisi 18 1 tanesi küçük 3 yumurta vardı ertesi gün çatlatma iğnesi yazdı adetin 4 -5gün geçerse gel dedi yarın adet günüm işte .. 1 buçuk yıldır evliyim ama eşimin sıkıntısını temmuz gibi öğrendik ilaç tedavisi sonuç verdi iğnelerle destekle de ben hamile kaldım.ilk iğne ayımda kaldım rabbim nasip ederse inş tutunursa dua edin . rabbim burada birlikte dertlendiğimiz tüm dostlarıma nasip etsin inşallah canlarım

Yani seninde mi 3 yumurtan vardı canım 🥰?

O zaman klomenin 2. Ayındaydın değil mi? Rahmin incelmedi mi canım ilacı kullanırken doktor yumurtlama gününde ölçtü mü rahim kalınlığını? Bana geçende düşük dediler klomenin yan etkisiymiş sözde inceltirmiş ilaç verdiler de yükselecek mi bilmiyorum biraz endişeliyim açıkçası ondan soruyorum

O zaman klomenin 2. Ayındaydın değil mi? Rahmin incelmedi mi canım ilacı kullanırken doktor yumurtlama gününde ölçtü mü rahim kalınlığını? Bana geçende düşük dediler klomenin yan etkisiymiş sözde inceltirmiş ilaç verdiler de yükselecek mi bilmiyorum biraz endişeliyim açıkçası ondan soruyorum
Öyle bi problem voktu kuzum bilmiyom klomen ilk ay hiç Büyütmedi hiç işe yaramamış dedi incelmiş olsa derdi herhalde demi kuzum

Valla ben de hep o aşamaya kalacağımı düşünüyorum bu kadar süre olmayınca😕😕 ama sizleri görünce de umutlarım tazelenmiyor değil
3. Küçüktü ama 3 taneydi kuzum . o kadar yumurta büyütücü iğne vuruldum zorla büyüttük resmen ama umutsuz vaka gibiydim aşılama tüp bebeğe varırım sanıyodum hep

3. Küçüktü ama 3 taneydi kuzum . o kadar yumurta büyütücü iğne vuruldum zorla büyüttük resmen ama umutsuz vaka gibiydim aşılama tüp bebeğe varırım sanıyodum hep

İşte Rabbim ayarlıyor zamanını canım tedbir kuldan taktir Allahtan' ❤️ sağlıcakla kavuş bebeğine ya da bebeklerine inşallah 😁

Öyle bi problem voktu kuzum bilmiyom klomen ilk ay hiç Büyütmedi hiç işe yaramamış dedi incelmiş olsa derdi herhalde demi kuzum
Ben artık bu doktorlara pek güvenemiyorum canım ya. Benim doktoruma çok güveniyordum ama bu zamana kadar hiç rahim kalınlığımdan söz etmedi. Bu ay ilk defa memlekette göründüm farklı bir doktora senin rahmin çok ince nasıl hamile kalacaksın bu şekilde hiç kimse bakmıyor mu sana hayret dedi. Şoka uğradım resmen. Doktorumu değiştirsem mi napsam diye düşünüyorum şuan

Back