- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
- Konu Sahibi Kar perisi
- #1.141
Hayırlısı olsun hakkmizdaBenim de daha ilacin ikinci günü reglin 6. Günü. Önce kim verecek haberi diye anlamaya calisiyorum o yuzden sordum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun hakkmizdaBenim de daha ilacin ikinci günü reglin 6. Günü. Önce kim verecek haberi diye anlamaya calisiyorum o yuzden sordum.
Ay canımın içi seninde güzel haberini alcaz inşKan testiyle kesinleşmesine de cok sevindim.
Ya canımm çok şükürr elhamdülillah
Merhaba canım bende bu tedaviyi oldum şimdi 36 saatlik süremin dolnasibi bekliyorum değerlendirme günleri ilk 3 gün çok önemli Dr gün aşırı dedi ama çatlama gününü es geçmemek için değerlendir sendeMerhabalar hanımlar bu ay ilk defa bi Dr bana klomen yazdı yumurta takibi yapıcaz ve yumurtalarım büyüdüğünde çatlatma iğnesi (OVITRELLE) yapacak doktorum. Klomenle hamile kaldım diyen çok fazla hanım var. Gelin bizde nasıl kullandınız nelere dikkat ettiniz beraber paylaşalım
Bana neden günde 2 verdi acaba değişiyor tedaviler hepBen de 4 tane kullancam 2 sabah 2 akşam 1 hafta boyunca sonra da kontrole gidicem inşallah yumurtalarım gelişirse iğne yapacak doktorum
Benim de 2 tane gelişti 16 mm dedi diğerini söylemedi ama aynı gün iğneyi yaptıKaç tane yumurtanız gelişmişti acaba?
yumurtanın duurmuna gore veriliyirBana neden günde 2 verdi acaba değişiyor tedaviler hep
klomeni benim Dr da 5. Gün başlattı Dr unu dinle tedaviyi kendisi belirliyorYaa inşallah bidahaki aya nasip olur ben 3. Günümdeyim başalyım o zaman 5 gün kullan dedi Dr dedi ama kaçıncı gündü hatırlayamıyorum şuan haftaya cuma tekrar kontrole gidicem
Poliver kist hastasıyım eşimde sperm değerleri düşük varikosel vardı 3 ay promen k kullandı. Değerleri yükseldi bende o süreçte 2 at prowomen kullandım doktor eşinin değerleri düzeldi sıra sende dedi gecen ay klomen verdi 13 mm kaldı kesti tedaviyi diğer aya dedi 2 ocakta adet oldum klomen yine günde 2 tane 5 gün verdi bu sefer ertesi gün 13 mm oldu bu sefer daha iyi dedi 3 tane üst üste yumurta büyütücü iğne verdi 3 gün sonra gittim ikisi 18 1 tanesi küçük 3 yumurta vardı ertesi gün çatlatma iğnesi yazdı adetin 4 -5gün geçerse gel dedi yarın adet günüm işte .. 1 buçuk yıldır evliyim ama eşimin sıkıntısını temmuz gibi öğrendik ilaç tedavisi sonuç verdi iğnelerle destekle de ben hamile kaldım.ilk iğne ayımda kaldım rabbim nasip ederse inş tutunursa dua edin . rabbim burada birlikte dertlendiğimiz tüm dostlarıma nasip etsin inşallah canlarımRabbi Hebli Mines Salihin kuzum senin hikayen neydi sorun neydi kaçıncı ayındı klomen tedavisi sanırım kaçıncı aydı bi tekrar söylesen hafıza tazelesek umut olsan
Poliver kist hastasıyım eşimde sperm değerleri düşük varikosel vardı 3 ay promen k kullandı. Değerleri yükseldi bende o süreçte 2 at prowomen kullandım doktor eşinin değerleri düzeldi sıra sende dedi gecen ay klomen verdi 13 mm kaldı kesti tedaviyi diğer aya dedi 2 ocakta adet oldum klomen yine günde 2 tane 5 gün verdi bu sefer ertesi gün 13 mm oldu bu sefer daha iyi dedi 3 tane üst üste yumurta büyütücü iğne verdi 3 gün sonra gittim ikisi 18 1 tanesi küçük 3 yumurta vardı ertesi gün çatlatma iğnesi yazdı adetin 4 -5gün geçerse gel dedi yarın adet günüm işte .. 1 buçuk yıldır evliyim ama eşimin sıkıntısını temmuz gibi öğrendik ilaç tedavisi sonuç verdi iğnelerle destekle de ben hamile kaldım.ilk iğne ayımda kaldım rabbim nasip ederse inş tutunursa dua edin . rabbim burada birlikte dertlendiğimiz tüm dostlarıma nasip etsin inşallah canlarım
O zaman klomenin 2. Ayındaydın değil mi? Rahmin incelmedi mi canım ilacı kullanırken doktor yumurtlama gününde ölçtü mü rahim kalınlığını? Bana geçende düşük dediler klomenin yan etkisiymiş sözde inceltirmiş ilaç verdiler de yükselecek mi bilmiyorum biraz endişeliyim açıkçası ondan soruyorumPoliver kist hastasıyım eşimde sperm değerleri düşük varikosel vardı 3 ay promen k kullandı. Değerleri yükseldi bende o süreçte 2 at prowomen kullandım doktor eşinin değerleri düzeldi sıra sende dedi gecen ay klomen verdi 13 mm kaldı kesti tedaviyi diğer aya dedi 2 ocakta adet oldum klomen yine günde 2 tane 5 gün verdi bu sefer ertesi gün 13 mm oldu bu sefer daha iyi dedi 3 tane üst üste yumurta büyütücü iğne verdi 3 gün sonra gittim ikisi 18 1 tanesi küçük 3 yumurta vardı ertesi gün çatlatma iğnesi yazdı adetin 4 -5gün geçerse gel dedi yarın adet günüm işte .. 1 buçuk yıldır evliyim ama eşimin sıkıntısını temmuz gibi öğrendik ilaç tedavisi sonuç verdi iğnelerle destekle de ben hamile kaldım.ilk iğne ayımda kaldım rabbim nasip ederse inş tutunursa dua edin . rabbim burada birlikte dertlendiğimiz tüm dostlarıma nasip etsin inşallah canlarım
3. Küçüktü ama 3 taneydi kuzum . o kadar yumurta büyütücü iğne vuruldum zorla büyüttük resmen ama umutsuz vaka gibiydim aşılama tüp bebeğe varırım sanıyodum hepYani seninde mi 3 yumurtan vardı canım ?
İkinizin de bu ay 3 mü yumurtası vardı? Benimde 2 var inşallahYani seninde mi 3 yumurtan vardı canım ?
Öyle bi problem voktu kuzum bilmiyom klomen ilk ay hiç Büyütmedi hiç işe yaramamış dedi incelmiş olsa derdi herhalde demi kuzumO zaman klomenin 2. Ayındaydın değil mi? Rahmin incelmedi mi canım ilacı kullanırken doktor yumurtlama gününde ölçtü mü rahim kalınlığını? Bana geçende düşük dediler klomenin yan etkisiymiş sözde inceltirmiş ilaç verdiler de yükselecek mi bilmiyorum biraz endişeliyim açıkçası ondan soruyorum
3. Küçüktü ama 3 taneydi kuzum . o kadar yumurta büyütücü iğne vuruldum zorla büyüttük resmen ama umutsuz vaka gibiydim aşılama tüp bebeğe varırım sanıyodum hep
3. Küçüktü ama 3 taneydi kuzum . o kadar yumurta büyütücü iğne vuruldum zorla büyüttük resmen ama umutsuz vaka gibiydim aşılama tüp bebeğe varırım sanıyodum hep
Folidays kullandım 3 ay bide . gecen ay yumurta gelişmesi için gynositol yazmıştı 10 gün onu kullandımİşte Rabbim ayarlıyor zamanını canım tedbir kuldan taktir Allahtan' ❤ sağlıcakla kavuş bebeğine ya da bebeklerine inşallah
İkinizin de bu ay 3 mü yumurtası vardı? Benimde 2 var inşallah
Ben artık bu doktorlara pek güvenemiyorum canım ya. Benim doktoruma çok güveniyordum ama bu zamana kadar hiç rahim kalınlığımdan söz etmedi. Bu ay ilk defa memlekette göründüm farklı bir doktora senin rahmin çok ince nasıl hamile kalacaksın bu şekilde hiç kimse bakmıyor mu sana hayret dedi. Şoka uğradım resmen. Doktorumu değiştirsem mi napsam diye düşünüyorum şuanÖyle bi problem voktu kuzum bilmiyom klomen ilk ay hiç Büyütmedi hiç işe yaramamış dedi incelmiş olsa derdi herhalde demi kuzum
Folidays kullandım 3 ay bide . gecen ay yumurta gelişmesi için gynositol yazmıştı 10 gün onu kullandım