- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
Benden istedi vercem bakalım ne dıyecekBen vermedim
Hayırlısı olsun inşallahBenden istedi vercem bakalım ne dıyecek
Sen ne zamndr istiyorsun cnmHayırlısı olsun inşallahtez vakitte kavuşalım bebeklerimize
17 aydırSen ne zamndr istiyorsun cnm
bende 3 de başlamıştım ama bazıları da 5 de başlıyor ondan bilemedimYaainşallah bidahaki aya nasip olur ben 3. Günümdeyim başalyım o zaman 5 gün kullan dedi Dr dedi ama kaçıncı gündü hatırlayamıyorum şuan haftaya cuma tekrar kontrole gidicem
Maşallah maşallah Allahım hayırlısıyla hayırlı haberler versin inşallah17 aydır
yumurtanın gelişimini ölçüyor bildiğim kadarıylaBenden istedi 14.de gitcem tam 21 gün oluyor demiştim catlama igne flan olsa uzun zaman oldu dıye oda adetin 21 gnu gel Bİ dedi heralde banada verecek bu test nıcın ki
Tşk ederim kuzum benim saolyumurtanın gelişimini ölçüyor bildiğim kadarıyla
rica ederim. siz hamile misinizTşk ederim kuzum benim saol
Yok cnm keşkeeee olsam yıllarımın acısı gecerdi keşkeerica ederim. siz hamile misiniz
hiç umut kaybetmiyoruz.Kuzenim 16 yıl sonra anne oldu şimdi mis gibi ikizleri var. tıp ileri artık illaki olcak allahın izniyle. doğru zaman değil demek kiYok cnm keşkeeee olsam yıllarımın acısı gecerdi keşkee
Yok üzülmüyorum cnm Allahım hayırlısıyla hepimize hayırlı bir evlat verecek inanıyorum benhiç umut kaybetmiyoruz.Kuzenim 16 yıl sonra anne oldu şimdi mis gibi ikizleri var. tıp ileri artık illaki olcak allahın izniyle. doğru zaman değil demek ki
ne zamandır istiyorsun :)Yok üzülmüyorum cnm Allahım hayırlısıyla hepimize hayırlı bir evlat verecek inanıyorum ben
Maşallah maşallah Allahım hayırlısıyla hayırlı haberler versin inşallah
Az önce eczaneyle konuştum yarın sabah başlıyorum inşallahbende 3 de başlamıştım ama bazıları da 5 de başlıyor ondan bilemedim
Hadi bakalım hayırlısı olsun cnm Bende 14 ocakta gidecem pregstan testı vercem bakalım ne diyecek bir an önce baslamak istiyorumAz önce eczaneyle konuştum yarın sabah başlıyorum inşallah
hayırlara vesile olsun inşallah :)Az önce eczaneyle konuştum yarın sabah başlıyorum inşallah ♥
İnşallah güzel haberler alırsınHadi bakalım hayırlısı olsun cnm Bende 14 ocakta gidecem pregstan testı vercem bakalım ne diyecek bir an önce baslamak istiyorum
İnşallah kuzumİnşallah güzel haberler alırsın
Siz ne zamandır istiyorsunuz ?İnşallah kuzum
7 senedir cnmDiz ne zamandır istiyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?