- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Kar perisi
-
Rabbim bi an önce nasip etsin inşallah ben 17 ay oldu nasıl özledim rabbim yardımcın olsun7 senedir cnm
Özlenmez mi cokkk 1 ayı veya 10 yılı bence aynı 3vlat istiyen herkez aynı şekilde Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin hepimize Allahım kım evlat hasreti ile yanıyorsa bebişlerle sonsün ateşi Allahım tüm anne baba olmak isteyenlerin dualarını kabul etsin inşallah saglıcakla kucagimiza almayi nasip etsin inşallahRabbim bi an önce nasip etsin inşallah ben 17 ay oldu nasıl özledim rabbim yardımcın olsun
7 senedir cnm senne zamandır istiyorsun :)
Aminn aminnÖzlenmez mi cokkk 1 ayı veya 10 yılı bence aynı 3vlat istiyen herkez aynı şekilde Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin hepimize Allahım kım evlat hasreti ile yanıyorsa bebişlerle sonsün ateşi Allahım tüm anne baba olmak isteyenlerin dualarını kabul etsin inşallah saglıcakla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
en kısa zamanda inşallah alırız güzel haberlerini7 senedir cnm sen
Sen ne zamndr istiyorsun cnmen kısa zamanda inşallah alırız güzel haberlerini
çokça amin :)Aminn aminn ♥ bezen dua ediyorum rabbim 1 ver 3 ver 5 ver ama hayırlısıyla ver diye inşallah kısa sürede alırız bebişleri kucaklarımıza ve veririz müjdeli haberleri burada
15 ay oldu benimde. sebepsiz benimki ne eşimde ne de bende sorun yok güyaSen ne zamndr istiyorsun cnm
Olsun canım Allahım gönlündekini nasp etsin inşallah kuzum tez vakitte hamile kal sağlıcakla kal sıkıntı yapma bizim 7 senedir yok sebeb yok15 ay oldu benimde. sebepsiz benimki ne eşimde ne de bende sorun yok güya
sebep var aslında bence tanı yok. sebepsiz deyince insan boşlukta gibi hissediyor.neden olsa çözüm için uğraşılır. inşallah olur ya hepimizin. bakalım bu ay doktor değiştircemOlsun canım Allahım gönlündekini nasp etsin inşallah kuzum tez vakitte hamile kal sağlıcakla kal sıkıntı yapma bizim 7 senedir yok sebeb yok
Nerde yasıyorsun cnmsebep var aslında bence tanı yok. sebepsiz deyince insan boşlukta gibi hissediyor.neden olsa çözüm için uğraşılır. inşallah olur ya hepimizin. bakalım bu ay doktor değiştircem
izmir canım senNerde yasıyorsun cnm
Aaaaa cok sevindim bende İzmir hangı Dr gidiyorsun özel mi devlet miizmir canım sen
normalde özele gidiyordum bu ay egeye gitcem bi hocadan randevu aldım :) sen nereye gidiyorsunAaaaa cok sevindim bende İzmir hangı Dr gidiyorsun özel mi devlet mi
Ben hep devlete gittim gecen ay arkadaşlarin tavsiye ile özel Dr buldum cok memnun kaldım arkadsım 2 aylık surede hamıle kaldı cok anlayışlı cok güler yüzlü içten bır drnormalde özele gidiyordum bu ay egeye gitcem bi hocadan randevu aldım :) sen nereye gidiyorsun
adı ne doktorun :):)Ben hep devlete gittim gecen ay arkadaşlarin tavsiye ile özel Dr buldum cok memnun kaldım arkadsım 2 aylık surede hamıle kaldı cok anlayışlı cok güler yüzlü içten bır dr
teşekkürler canım bi araştırayım bakalım. tanı konulmasını istiyprum ben ondan egeye bi gitcem bakalım bu ay puffÖzel Avrupa tıp
Bence kesinlikle tavsiye ederim canım nerde otuyorsunteşekkürler canım bi araştırayım bakalım. tanı konulmasını istiyprum ben ondan egeye bi gitcem bakalım bu ay puff
bence de eger erkkete sorun yoksa ve dolenme olmiyroaa ya yumurtada ya rahimde ya tupelrde sikinti varsebep var aslında bence tanı yok. sebepsiz deyince insan boşlukta gibi hissediyor.neden olsa çözüm için uğraşılır. inşallah olur ya hepimizin. bakalım bu ay doktor değiştircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?