• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
herşeyime bakıldı hsg bile çektirdim bişey yok deniyor sadece ama neden yoksa sonuç neden olmasın ki. stres diyorlar ama tek başına o engel olamaz bence
yani heeks stresli tek bizmi stresliyiz beb yumurta kalitesinin onemli olduugnu duusnuyorum

tek guvencim o :)
Canm benım karsı apt komsum vardı simdi bebegı oldu dıye dogalzlı eve gittiler 47 yasında ıkızlere hamıle kaldı hemde tedavisiz kendiliğinden Allah hayalini kurduğumuz her şeyin bir zamanı vardır yoksa Allah hayalini kurduğumuz şeyin hayalini kudurmazmış

Canm benım karsı apt komsum vardı simdi bebegı oldu dıye dogalzlı eve gittiler 47 yasında ıkızlere hamıle kaldı hemde tedavisiz kendiliğinden Allah hayalini kurduğumuz her şeyin bir zamanı vardır yoksa Allah hayalini kurduğumuz şeyin hayalini kudurmazmış
Aynen oylede evt süreç sikintili nbeilim snaki esiminden hakkına giiryormusm giib hisseidyorum buarada bbeum anneminde 12yil olmadı

Aynen oylede evt süreç sikintili nbeilim snaki esiminden hakkına giiryormusm giib hisseidyorum buarada bbeum anneminde 12yil olmadı
Hiç öle düşünme kuzum sanslısın kı eşin yanında destekçi sana öle cok arkadsım var eşlerin laflarına dayanamayan hakaretlerine dayanmayan Dr gidemeyen cnm sadece sabır benmde 7 senedir yok malesef sabretcez

Merhabalar hanımlar bu ay ilk defa bi Dr bana klomen yazdı yumurta takibi yapıcaz ve yumurtalarım büyüdüğünde çatlatma iğnesi (OVITRELLE) yapacak doktorum. Klomenle hamile kaldım diyen çok fazla hanım var. Gelin bizde nasıl kullandınız nelere dikkat ettiniz beraber paylaşalım ♥
Hayırlı olsun canım müjdeli haberlerini alırız inşallah yakında 💖

Back