- Konu Sahibi Kar perisi
bornova da canım senBence kesinlikle tavsiye ederim canım nerde otuyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bornova da canım senBence kesinlikle tavsiye ederim canım nerde otuyorsun
Bende karabaglar cnmbornova da canım sen
herşeyime bakıldı hsg bile çektirdim bişey yok deniyor sadece ama neden yoksa sonuç neden olmasın ki. stres diyorlar ama tek başına o engel olamaz bencebence de eger erkkete sorun yoksa ve dolenme olmiyroaa ya yumurtada ya rahimde ya tupelrde sikinti var
konak da çalışıyorum bende bu hastane karabağlarda mıBende karabaglar cnm
yani heeks stresli tek bizmi stresliyiz beb yumurta kalitesinin onemli olduugnu duusnuyorumherşeyime bakıldı hsg bile çektirdim bişey yok deniyor sadece ama neden yoksa sonuç neden olmasın ki. stres diyorlar ama tek başına o engel olamaz bence
Evet cnm karabaglar da bende bayaraklı adliyedeyim çalişiyomkonak da çalışıyorum bende bu hastane karabağlarda mı
aynen kesinlikle şu dönemde stressiz insan mı kaldı. onu da ölçtüler bu ayda klomen kullandım testler negatif. öyle işteyani heeks stresli tek bizmi stresliyiz beb yumurta kalitesinin onemli olduugnu duusnuyorum
rabbim veriri inşallah bende cok yoruldum artikaynen kesinlikle şu dönemde stressiz insan mı kaldı. onu da ölçtüler bu ayda klomen kullandım testler negatif. öyle işte
anladım canım bakcam bakalım hastaneye şu egeye bi gideyimEvet cnm karabaglar da bende bayaraklı adliyedeyim çalişiyom
inşallah isteyen herkese. sen ne zamandır istiyorsunrabbim veriri inşallah bende cok yoruldum artik
Hadı bakalım hayırlısı olsun cnmanladım canım bakcam bakalım hastaneye şu egeye bi gideyim
ben 6aybenim yasim 32 oyzuden gerginiminşallah isteyen herkese. sen ne zamandır istiyorsun
Hiç gerilme benim de 30. 40da doğuran insan dolu ortalık :)ben 6aybenim yasim 32 oyzuden gerginim
tek guvencim o :)Hiç gerilme benim de 30. 40da doğuran insan dolu ortalık :)
Canm benım karsı apt komsum vardı simdi bebegı oldu dıye dogalzlı eve gittiler 47 yasında ıkızlere hamıle kaldı hemde tedavisiz kendiliğinden Allah hayalini kurduğumuz her şeyin bir zamanı vardır yoksa Allah hayalini kurduğumuz şeyin hayalini kudurmazmıştek guvencim o :)
Aynen oylede evt süreç sikintili nbeilim snaki esiminden hakkına giiryormusm giib hisseidyorum buarada bbeum anneminde 12yil olmadıCanm benım karsı apt komsum vardı simdi bebegı oldu dıye dogalzlı eve gittiler 47 yasında ıkızlere hamıle kaldı hemde tedavisiz kendiliğinden Allah hayalini kurduğumuz her şeyin bir zamanı vardır yoksa Allah hayalini kurduğumuz şeyin hayalini kudurmazmış
Hiç öle düşünme kuzum sanslısın kı eşin yanında destekçi sana öle cok arkadsım var eşlerin laflarına dayanamayan hakaretlerine dayanmayan Dr gidemeyen cnm sadece sabır benmde 7 senedir yok malesef sabretcezAynen oylede evt süreç sikintili nbeilim snaki esiminden hakkına giiryormusm giib hisseidyorum buarada bbeum anneminde 12yil olmadı
Aynen cnm rabbim yardim etsin hepimizeHiç öle düşünme kuzum sanslısın kı eşin yanında destekçi sana öle cok arkadsım var eşlerin laflarına dayanamayan hakaretlerine dayanmayan Dr gidemeyen cnm sadece sabır benmde 7 senedir yok malesef sabretcez
Hayırlı olsun canım müjdeli haberlerini alırız inşallah yakındaMerhabalar hanımlar bu ay ilk defa bi Dr bana klomen yazdı yumurta takibi yapıcaz ve yumurtalarım büyüdüğünde çatlatma iğnesi (OVITRELLE) yapacak doktorum. Klomenle hamile kaldım diyen çok fazla hanım var. Gelin bizde nasıl kullandınız nelere dikkat ettiniz beraber paylaşalım ♥
Aminn ablamm inşallah yarın kullanmaya başlıyorum "yâ şâfi yâ Allah" diye diye kullancam inşallahHayırlı olsun canım müjdeli haberlerini alırız inşallah yakında