Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amhbaktirmadim cnm.kimse benden onu istemedi.doktor hsg isteyince çektrcm aynne korkuyorum ama mecbur birkacay sonra ister bence egee olmazsa

20 yim daha canım eşim 29 yaşında önceden durmadan ağlardım 10. Aya kadar bu ay damı olmadı diye ama artık etkilemiyor beni ne gelirse Allah'tan
Ben 25 yaşındayım. 1 buçuk yıllık evliyim. Senin yaşında genç. Niye şimdiden sıkıntı edip evliliğini strese sokuyorsun. Hayatını yaşa.

Sen kac yasindaydin kac yildir evlisin canım? Sorduysam tekrar soruyor olabilirim.

Ben 25 yaşındayım. 1 buçuk yıllık evliyim. Senin yaşında genç. Niye şimdiden sıkıntı edip evliliğini strese sokuyorsun. Hayatını yaşa.
Ben de istemiyordum hatta ilk 9 ay da korunduk ama yum. Tembelliğim var ve ilaçla tedaviye kolay yanıt vermiyor, erken menopoz riski yüksek o yüzden şimdiden bebe diye başladım. Evliliğim 2 buçuğa gidiyoz biz de 18. Ayımdı ama nasip olmadı

Bende de aynı durum var. Erken menepoz denildi. Ama buna takılma. İstemeye devam et. Dua et bol bol. Vazgeçme süt ve maydanoz kürü var. Onu dene. Ben hayt tohumu içiyorum. Arı sütü bal polen yiyorum 3 öğün. Sende dene

Hayıt ben de kullanacaktım ama bazı sağlık sorunlarım oldu bu ay ara vedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…