- 12 Kasım 2019
- 181
- 114
- 23
- 25
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #4.281
Kuzum var da 3 güne adet olmam lazım şimdi ignenin de etkisi olabilir diye boşa harcamak istemiyorum 2 güne tekrar yapcamBen gordummmmm
hayirlisi olsun canim erken gebelik testi varmi evde
Sen bekle adet gunu yap o zaman canimKuzum var da 3 güne adet olmam lazım şimdi ignenin de etkisi olabilir diye boşa harcamak istemiyorum 2 güne tekrar yapcam
Amiiiin canım Allah razı olsunKendi annem esime dediydi allah yardimcin olsun oglum die sagol anne falan demistinapsın sunu getir bunu gotur allahim rasi olsun yapmayan yapmaz ❤ darisi en kisa zamanda seninkinin basinaaa canisi
Ayy hadi inşallah yaaEki Görüntüle 2614699
kızlar 1 saattir testimi net bi şekilde çekmeye çalışıyorum ama burda belli olmuyo flaşsız bile benim görebildiğim bi çizgi var 11. Günümü bugün
Valla ben de gördüm kııız. Koyulaşacak inşallah canım, bir iki güne yaparsın tekrar.
Inşallah çok dua edin kızlarValla ben de gördüm kııız. Koyulaşacak inşallah canım, bir iki güne yaparsın tekrar.
Aminn inşallah kuzum hepimize bu sevinci nasip etsinAyy hadi inşallah yaayarın öbür gün bi daha yap koyulaşır inşallah canım. Rabbim nasip eder sana daaaa
Insalllah hamilesindirde gerek kalmaz onlara canimkızlar aşılama ve tüp bebek yaptıranlar peşpeşe hamilelik haberi veriyolar takip ettiğim sayfalarda. şu virüs biter bitmez ben de aşılama yaptıracam kafaya koydum. aşılama öncesinde de klomen falan kullandırıyolar,çatlatma iğnesi yapıyorlar. sonra spermlerin en kalitelisini canlısını ve hareketi en iyi olanları seçip direk yumurtanın yakınına bırakıyorlarmış. şu virüs yüzünden herşey aksadı resmen yaa
14 gunu bekle canim 14 gün ogrendim diyebilirm silik milik ama en iyisi 15 16 yaKızlar ıgneden en erken kaç gün sonra gebelik testi yapılıyor
Ben 11. Günüm du bugün yaptım vallaKızlar ıgneden en erken kaç gün sonra gebelik testi yapılıyor
Ya zamanı geçiremiyorum bi türlü 14. Güne kadar çatlarım heralde14 gunu bekle canim 14 gün ogrendim diyebilirm silik milik ama en iyisi 15 16 ya
Bende öyleyim 3 gün sonra tekrar yapcamYa zamanı geçiremiyorum bi türlü 14. Güne kadar çatlarım heralde
Ee ne cıktı canimBen 11. Günüm du bugün yaptım valla
Çok çok silikEe ne cıktı canim
Çok silik ama görünüyo. Ben defalarca yaptım bembeyaz oluyodu hep. Bu şekilde bi çizgi görünüyosa var bence biseylerÇok çok silik
Bak yaparsin silik cikar acaba ignedenmi yada hamilemiyim die dusunursun dusunur durursun az daha bekle canim bekdr gec ogrenirsen okdr iyi emin ol ben erken ogrendim acaba smdi keseyi goreblrmym goremezmiyiz die düşünüyorumYa zamanı geçiremiyorum bi türlü 14. Güne kadar çatlarım heralde
Düşünceler hiç bitmez hersey yolunda olur cinsiyet sonra ne zaman doğacak bitmez anam bitmezBak yaparsin silik cikar acaba ignedenmi yada hamilemiyim die dusunursun dusunur durursun az daha bekle canim bekdr gec ogrenirsen okdr iyi emin ol ben erken ogrendim acaba smdi keseyi goreblrmym goremezmiyiz die düşünüyorum
Insallah kuzum caraamba günü adet olmam lazım o zaman tekrar yapcamÇok silik ama görünüyo. Ben defalarca yaptım bembeyaz oluyodu hep. Bu şekilde bi çizgi görünüyosa var bence biseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?