• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak yaparsin silik cikar acaba ignedenmi yada hamilemiyim die dusunursun dusunur durursun az daha bekle canim bekdr gec ogrenirsen okdr iyi emin ol ben erken ogrendim acaba smdi keseyi goreblrmym goremezmiyiz die düşünüyorum
Ya benim için daha çok çok erken de hani size bi sorayim dedim belki yap dersiniz de açık kapı bulmuşken yaparım dedim 😁 neyse az daha bekliyim en iyisi

Yok canım klomen yumurtalıkları uyaran bir ilaç etkisi hemen geçmiyor. Tedavi sürecinde tabiki doktorlar her ay uyguluyorlar kimisi de bazen dinlendirme süresi veriyor yumurtalıklar çok yumurta üretince. O bahsettiğim arkadaşın da olgunlaşmama problemi vardı ama işe yaradı işte Allah bilir 😍
Ayy😍bilgilendirdiğin için sağol canım benim inşallah bu ay tutar diyelim🤲🏻🌸😍😘🤗☺️💋❣️

Senin kaçıncı günündü
9. Günüm bugün
kızlar erken yapmayın testlerinizi. 12. güne kadar iğnenin etkisi devam eder diyorlar. en iyisi 14 15 gün beklemek.hatta kesin sonuç için regl günün geçmesini bekleyin derim. ama o merak insanın içini kemiriyor biliyorummm. sağolsun reglim benim test yapmama bile izin vermez,2 3 gün önceden gösterir lekeleri, bu ayda ümitlenmeee testle falan uğraşma canııııımm diye bağırır:kızgın:

Hehrlde.oyle olcak saglikli olsundaa inan cinsiyet farketmez🤲🏻
aynen canım sağlıkla bereketleriyle gelsinler inşallah. yuvalarımızdaki huzuru mutluluğu artıracaklar. benim gönlüm erkekten yanaydı şlk bebek düşündüğüm sıralar, şimdi bu kadar zor olunca Allah'ım ver de hayırlısıyla kız erkek farketmez diyorum.

kızlar erken yapmayın testlerinizi. 12. güne kadar iğnenin etkisi devam eder diyorlar. en iyisi 14 15 gün beklemek.hatta kesin sonuç için regl günün geçmesini bekleyin derim. ama o merak insanın içini kemiriyor biliyorummm. sağolsun reglim benim test yapmama bile izin vermez,2 3 gün önceden gösterir lekeleri, bu ayda ümitlenmeee testle falan uğraşma canııııımm diye bağırır:kızgın:
Aynen öyle diyorlar canim Ama 11. 12. Günde silik çizgiyle öğrenen çok var. Ya erken yapmak istememin söyle bi nedeni var benim gittiğim doktor başka bir ilde. O ile de giriş çıkış yasaklandı. Eğer adet olursam doktora tekrar gidemem onun icin eger tutmadiysa c life diye bi macun duydum cok fayda gören varmış ondan sipariş edeyim 4 5 Güne anca gelir zaten diye düşündüm. 12. Ya da 13. Gün yapsam az çok kendini belli eder sanki

Aynen öyle diyorlar canim Ama 11. 12. Günde silik çizgiyle öğrenen çok var. Ya erken yapmak istememin söyle bi nedeni var benim gittiğim doktor başka bir ilde. O ile de giriş çıkış yasaklandı. Eğer adet olursam doktora tekrar gidemem onun icin eger tutmadiysa c life diye bi macun duydum cok fayda gören varmış ondan sipariş edeyim 4 5 Güne anca gelir zaten diye düşündüm. 12. Ya da 13. Gün yapsam az çok kendini belli eder sanki
elinde fazla testin varsa yap canım. hergün kontrol edersin çift çizgi çıkarsa. koyulaşır gittikçe zaten. inşallah görürsün çift çizgileri canım. Allah gönlüne göre versin :KK200:

elinde fazla testin varsa yap canım. hergün kontrol edersin çift çizgi çıkarsa. koyulaşır gittikçe zaten. inşallah görürsün çift çizgileri canım. Allah gönlüne göre versin :KK200:
3 tane test var elimde canim inşallah çift çizgi görürüm 🤲

İlacım bitti dün ve karın bel agtım gectı halen regl olmadım normal takvımıme göre pazar gunu regl olmam gerekıyor kafayı yıcek durumdayım artık

İlacım bitti dün ve karın bel agtım gectı halen regl olmadım normal takvımıme göre pazar gunu regl olmam gerekıyor kafayı yıcek durumdayım artık
Hadi yaaa😔 test yapıyor musun canım, hamile olabilir misin acaba. Yani doktorlara çok güveniyoruz evet bu işin uzmanları sonuçta ama onların da bazen yanıldıkları ya da göremedikleri şeyler olabiliyor. Belki de kese oluştu bu süre zarfında.

Kizlaar nerelerdesiniz? ya bugün kasiklarimda belli belirsiz agri var. Kesinlikle çok şiddetli değil ama çok hafif hissettiriyo hasta mi olucam ya inşallah olmam 😔

4-5 gün var ama sanmıyorum ya ben adet olacagim zaman 1 2 gun once hissettirir gelecegini hafiften agrir ama igne de oldum simdi ben. Igne olunca 14 gunden once gelme sansi var mi canim
Hiç bilmiyorum ki kuzum bana çatlatma iğnesi yapmamıştı doktorum adetin en az 1 gün geciksin öyle test yap bence insan o tek çizgiyi görünce çok üzülüyo😔ben sadece klomen kullanmıştım bu ay ilk defa adetim 4 gün gecikmişti 4üncü gecikmede adet oldum çok ağrılı geçti 1-2 saati sonra hafifledi söküldükten sonra

Back