- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #4.301
Ya benim için daha çok çok erken de hani size bi sorayim dedim belki yap dersiniz de açık kapı bulmuşken yaparım dedimBak yaparsin silik cikar acaba ignedenmi yada hamilemiyim die dusunursun dusunur durursun az daha bekle canim bekdr gec ogrenirsen okdr iyi emin ol ben erken ogrendim acaba smdi keseyi goreblrmym goremezmiyiz die düşünüyorum
Senin kaçıncı günündüYa benim için daha çok çok erken de hani size bi sorayim dedim belki yap dersiniz de açık kapı bulmuşken yaparım dedimneyse az daha bekliyim en iyisi
Hadi bakalım inşallah hayırlısıyla çift çizgi görürsünInsallah kuzum caraamba günü adet olmam lazım o zaman tekrar yapcam
9. Günüm bugünSenin kaçıncı günündü
Hehrlde.oyle olcak saglikli olsundaa inan cinsiyet farketmezDüşünceler hiç bitmez hersey yolunda olur cinsiyet sonra ne zaman doğacak bitmez anam bitmez
Orası oyle tabikiiHehrlde.oyle olcak saglikli olsundaa inan cinsiyet farketmez
AyyYok canım klomen yumurtalıkları uyaran bir ilaç etkisi hemen geçmiyor. Tedavi sürecinde tabiki doktorlar her ay uyguluyorlar kimisi de bazen dinlendirme süresi veriyor yumurtalıklar çok yumurta üretince. O bahsettiğim arkadaşın da olgunlaşmama problemi vardı ama işe yaradı işte Allah bilir
Senin kaçıncı günündü
kızlar erken yapmayın testlerinizi. 12. güne kadar iğnenin etkisi devam eder diyorlar. en iyisi 14 15 gün beklemek.hatta kesin sonuç için regl günün geçmesini bekleyin derim. ama o merak insanın içini kemiriyor biliyorummm. sağolsun reglim benim test yapmama bile izin vermez,2 3 gün önceden gösterir lekeleri, bu ayda ümitlenmeee testle falan uğraşma canııııımm diye bağırır9. Günüm bugün
aynen canım sağlıkla bereketleriyle gelsinler inşallah. yuvalarımızdaki huzuru mutluluğu artıracaklar. benim gönlüm erkekten yanaydı şlk bebek düşündüğüm sıralar, şimdi bu kadar zor olunca Allah'ım ver de hayırlısıyla kız erkek farketmez diyorum.Hehrlde.oyle olcak saglikli olsundaa inan cinsiyet farketmez
Aynen öyle diyorlar canim Ama 11. 12. Günde silik çizgiyle öğrenen çok var. Ya erken yapmak istememin söyle bi nedeni var benim gittiğim doktor başka bir ilde. O ile de giriş çıkış yasaklandı. Eğer adet olursam doktora tekrar gidemem onun icin eger tutmadiysa c life diye bi macun duydum cok fayda gören varmış ondan sipariş edeyim 4 5 Güne anca gelir zaten diye düşündüm. 12. Ya da 13. Gün yapsam az çok kendini belli eder sankikızlar erken yapmayın testlerinizi. 12. güne kadar iğnenin etkisi devam eder diyorlar. en iyisi 14 15 gün beklemek.hatta kesin sonuç için regl günün geçmesini bekleyin derim. ama o merak insanın içini kemiriyor biliyorummm. sağolsun reglim benim test yapmama bile izin vermez,2 3 gün önceden gösterir lekeleri, bu ayda ümitlenmeee testle falan uğraşma canııııımm diye bağırır
elinde fazla testin varsa yap canım. hergün kontrol edersin çift çizgi çıkarsa. koyulaşır gittikçe zaten. inşallah görürsün çift çizgileri canım. Allah gönlüne göre versinAynen öyle diyorlar canim Ama 11. 12. Günde silik çizgiyle öğrenen çok var. Ya erken yapmak istememin söyle bi nedeni var benim gittiğim doktor başka bir ilde. O ile de giriş çıkış yasaklandı. Eğer adet olursam doktora tekrar gidemem onun icin eger tutmadiysa c life diye bi macun duydum cok fayda gören varmış ondan sipariş edeyim 4 5 Güne anca gelir zaten diye düşündüm. 12. Ya da 13. Gün yapsam az çok kendini belli eder sanki
3 tane test var elimde canim inşallah çift çizgi görürümelinde fazla testin varsa yap canım. hergün kontrol edersin çift çizgi çıkarsa. koyulaşır gittikçe zaten. inşallah görürsün çift çizgileri canım. Allah gönlüne göre versin
Naptın kuzucum hayırlı haberler ver bize inşallah. Başka test yaptın mı çift çizgili pozitifli3 tane test var elimde canim inşallah çift çizgi görürüm
Daha yapmadım canim bugün 10. günüm 12. Günde yapayım diyorum. Bi taraftan çok merak ediyorum bi taraftan da çok korkuyorum canim yaNaptın kuzucum hayırlı haberler ver bize inşallah. Başka test yaptın mı çift çizgili pozitifli
Hadi yaaaİlacım bitti dün ve karın bel agtım gectı halen regl olmadım normal takvımıme göre pazar gunu regl olmam gerekıyor kafayı yıcek durumdayım artık
Kizlaar nerelerdesiniz? ya bugün kasiklarimda belli belirsiz agri var. Kesinlikle çok şiddetli değil ama çok hafif hissettiriyo hasta mi olucam ya inşallah olmam
4-5 gün var ama sanmıyorum ya ben adet olacagim zaman 1 2 gun once hissettirir gelecegini hafiften agrir ama igne de oldum simdi ben. Igne olunca 14 gunden once gelme sansi var mi canimİnşallah gebelik belirtisidir canım bata kaç gün kaldı
Hiç bilmiyorum ki kuzum bana çatlatma iğnesi yapmamıştı doktorum adetin en az 1 gün geciksin öyle test yap bence insan o tek çizgiyi görünce çok üzülüyo4-5 gün var ama sanmıyorum ya ben adet olacagim zaman 1 2 gun once hissettirir gelecegini hafiften agrir ama igne de oldum simdi ben. Igne olunca 14 gunden once gelme sansi var mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?